Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Stanislav Georgiev

Ловец
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Stanislav Georgiev last won the day on December 4 2013

Stanislav Georgiev had the most liked content!

About Stanislav Georgiev

 • Birthday 01/28/1968

Допълнителна информация

 • Име
  Stanislav Georgiev
 • Оръжие
  Brawning 30 06 Tikka T3 varmint 223, Rem 22 RL
 • Куче
  куцхар гонче и др.
 • МПС
  Mitsubishi 3.5
 • Град
  Поморие
 • ЛРД
  Гларус
 1. Ами покажете с какво се занимавате.Ние с хищници в тази тема.За ВАС незнам.
 2. Да сигурно има много като КРАЛЕВ ама нямат интернет.......
 3. Наслука на всички.И аз открих Новата година с един м-ки чакал,но се сетих за снимката след като го скалпирах-новобранец.Проблема е че разораха всички изоставени ниви и лозя и вече не мога да ги намеря.Каде се преместиха,Едвали сме ги свършили.
 4. За много години на всички колеги! Браво Петко, тази година още повече да ги биеш. И понеже е време за статистика, ето я и моята: За 2013г. осем месеца ловувах хищници, резултата - 62 броя от тях 54 чакала и 8 лисици. Най - едрият чакал 11.800кг., най - далече отстрелян 196м.. Като гледам една година съм след теб . Наздраве на всички!
 5. Здравейте хищничари! На кратко: след като миналата седмица две лисици ми "взеха" пушката този четвъртък (28.11), взех достоен реванш. Оставих Краси някъде в нивите да варди, а аз отидах на 30 метра до гората защото духаше страшно силен вятър и не се чуваше свирката. След две изсвирвания изскочи една лисица която тръгна към мен, но нещо я изплаши и се върна. Оказа се чакал който дойде от някъде усети ме и много бързо изчезна като мина на един метър от лисицата. Но тя се оказа гладна и след една минута се показа да търси зайо. Поза, изстрел снимка. Смених мястото и след две изсвирвания дойде др
 6. Здравейте колеги! Снощи излазох на варда с Краси. Успях да отстрелям две лисици, а на връщане видях една котка по - голяма от лисиците която си спеше сладко сладко.
 7. Честито на случилите, а на останалите наслука! В сряда излязах на варда да покажа на колега как се бият хищници. Със свиренето проблеми няма извиках четири пет животни и му показах как се свири. Седем изстрела по три от животните (две лисици и един чакал) попадение нула - не ми се говори. В четвъртък бях сам за три часа на стървището (свинската кожа) свирих и чаках, дойдоха четири чакала, четири пъти стрелях и намерих три от тях. После му показах снимките на колегата, а той ме попита къде ги събирам тези чакали (повече няма да го вземам с мен). В петък, събота и неделя мъгла и дъжд, няколко не
 8. Здравейте колеги! Снощи отделих два часа преди мача за варда. Пет варди, двама участници в духовия оркестър (Аз и Божо), страшна луна. На три места успяхме да извикаме два чакала и една лисица, само лисицата успях да отстрелям на около стотина метра с два изстрела. Другият чакал отнесе три патрона, а третия изобщо не излезе от гъстото. Много емоции и удовлетворение от успешния лов. Няколко снимки на манекенката:
 9. Здравейте колеги! Честито на случилите, а на другите наслука. В петък отидох на стървището в 17:50 часа и за моя голяма изненада видях, че Чако вече е там и папа от свинските кокали. Силният вятър от към него ми помогна да се кача в чакалото без проблем. Любувах му се около минута и Геко експрес го пренесе във вечните ловни полета. Беше 17:54 часа, сега вече извадих духовия инструмент и започнах да изнасям концерт. След час за моя голяма изненада дойде още един. Незнам дали видя прясно убитият си събрат, но с голямо недоверие пообиколи из гъстото и не пожела да излезе да се снима. После още т
 10. Здраевйте колеги! Понеже гледам, че раздавате титли за хищници включвам се и аз в борбата за второто място. След няколко ялови имаше и успешни варди, като отстрелях на стървището два чакала и няколко на свирка РС2. И с помоща на доброто озвучаване и от Божо (едвам си го разделяме с Кралев). Галерията:
 11. Не се ослушвам.Тази вечер ме споходи голяма слука.За 2часа дойдоха 5 чакала.Убих 4 по другия не можах да стрелям.Утре снимки и подробности.КЕФ.НАЗДРАВЕ.
 12. Какви пари имат тези които не могат да издаржат психо теста ...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.