Jump to content

GEORGI PL

Ловец
 • Posts

  673
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

GEORGI PL last won the day on August 8 2013

GEORGI PL had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  Георги
 • Оръжие
  има
 • Куче
  питбулка
 • Град
  Пловдив
 • ЛРД
  При бушмените в Калахари

Recent Profile Visitors

2,092 profile views

GEORGI PL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

647

Reputation

 1. Именно, днес при намаления дивечов запас, лъка е по подходящ. За да ловуваш с лък, първо се изисква физическа подготовка, после овладяване на оръжието, което вярвай ми не е лесно, умения да издебнеш животното на близка дистанция, маскировка, и стреляш само на 100% сигурно, и в убойна зона, щото най малко стрелата и върха хич не са евтини ... Това е възможно най общо .. Не е като да вземеш пушка за няколко стотачки и да пукаш докато падне, каквото е разбирането за лов на голяма част от съвременните ловци. Който не се разпознава, да не се обижда.
 2. Като изключиш последните 200 години, през цялото съществуване на човечеството ..
 3. Гледай .. http://btvnovinite.bg/video/videos/tazi-sutrin/desetki-dobrovolci-shte-ohranjavat-granicata-ni.html
 4. Кво сега, с преводачи ли да ходим по оня край ... ? Трудно говорел български ... до толкова, да не могат да се разберат .... държавен служител ... И тоя човек раздава разрешителни и контролира оръжието ... ?
 5. http://gunrf.ru/images/patroni/7_62x54_B-32_2.jpg http://gunrf.ru/images/patroni/7_62x54_PP_2.jpg х39 http://2.bp.blogspot.com/-5zK7vsPTeKo/VMKr0nrFkeI/AAAAAAAAfpQ/s2Orjkc4QpU/s1600/1-img046.jpg
 6. Подобни "търговци" трябва да бъдат бойкотирани, така ще се научат ..
 7. Едно е сигурно, на Лаута няма да стане. Аз и на Марица за малко да застрелям един любопитен, та насред града ... Евентуално ако се организираме и отидем при кмета, може и стане нещо. Все ще има начин до откраднат някой лев и по тая линия, нали са за спорта, вело алеи, спортни зали ...
 8. Този http://gunman.biz/?p=721 е за "змийски патрони" фабрично, не му е нужна преработка. Цевта и барабана са стоманени. Споменатите патрони ги забрани бат ни Бочко, както и измисли уведомлението за въздушни пушки и газови пищови ... Газовия пищов си е ефективен при ползването му по предназначение. Най ефективни срещу човек са обикновените газови патрони, "ц ес" газ, жълта капачка, стрелба от 20 до 150 см, ако има вятър трябва да се съобразиш с посоката .. Най добре е да се комбинира с палка. Стреляш само в лицето, за по сигурно на дубъл.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.