Jump to content

lu-bo

Ловец
 • Posts

  218
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Lubo
 • Оръжие
  Mossberg 9200, Mossberg 500, Berreta AL391, CZ511
 • Град
  София
 • ЛРД
  Божурище

Recent Profile Visitors

1,268 profile views

lu-bo's Achievements

 1. Това е един от най-добрите калибри.Изключително точен,голяма далекобоиност,не му пречат клонки и храсти,откат като на 30-06.За недостатъци не се сещам,дори не е скъп цени на боеприпасите между 3 и 8лв.
 2. Преди да задаваш такива въпроси първо прочети закона за лова,защото незнанието на закона не е оправдание.Това което си решил да правиш се нарича - бракониество и в България и не само е подсъдно.
 3. Честито! Кажи нещо за ножа,т.т.данни цена как се представя? Иначе изглежда страхотно.
 4. Стандартни са.За да го монтираш трябва да направиш на пушката резба 1/2 UNF Ще се наложи да демонтираш мушката. Резбата трябва да е много добре центрована,трябва стругар които разбира и е правил такова нещо иначе резултата е лош. СМ на пружинна пушка ефекта не е много голям.
 5. Ти май си кандидат бракониер а не кандидат ловец! Вместо да задаваш тъпи въпроси,прочети в интернет за вАздушните пушки.И с "аломинови за 5лв."-Не става
 6. части: https://bazar.bg/обява–10542457/най-високо-ефективният-мощен-еномоулен-led-емитер-светоиод
 7. Това е едно от многоброините копия на най-харесвания модел С-8.Изключително подходящ и лесен за тунинговане.Диаметъра на драивера е 17мм.а диаметъра на подложката на светодиода 20мм.Необходимите части за тунинг можете да закупите от тук: Във заводския си вид в които го предлагам е със светодиод 450lum. драивер с три режима /слабо,строб,силно/ няма памет,осветява на 100-150м.След тунинг резултатите са коренно различни. Предлагам го със зарядно,батерия и кутия за пренасяне цена-15лв.
 8. Едно представяне на фенера:
 9. Продавам лазерен фенер Laser Genetics ND-3 В перфектно състояние.Заедно с него давам и две акумулаторни батерии и зарядно за тях. Намира се в София тел.0895769570 цена 200лв.без коментер.
 10. Лъка и въздушните пушки не са задължителни а само разрешени.Нека има разнообразие - кои с каквото му е кеф това е много хубаво.Много е неприятно когато се опитват да ни лишат от нещо / например полуавтоматичното оръжие/.
 11. Здравеите колеги! Понеже не разбирам от стомани а съм си харесал два ножа.Единия е от стомана D-2 а другия aus-8 Какво бихте ме посъветвали?
 12. На туловката също има куче Ето:
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.