Jump to content

lu-bo

Ловец
 • Posts

  218
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lu-bo

 1. Това е един от най-добрите калибри.Изключително точен,голяма далекобоиност,не му пречат клонки и храсти,откат като на 30-06.За недостатъци не се сещам,дори не е скъп цени на боеприпасите между 3 и 8лв.
 2. Преди да задаваш такива въпроси първо прочети закона за лова,защото незнанието на закона не е оправдание.Това което си решил да правиш се нарича - бракониество и в България и не само е подсъдно.
 3. Честито! Кажи нещо за ножа,т.т.данни цена как се представя? Иначе изглежда страхотно.
 4. Стандартни са.За да го монтираш трябва да направиш на пушката резба 1/2 UNF Ще се наложи да демонтираш мушката. Резбата трябва да е много добре центрована,трябва стругар които разбира и е правил такова нещо иначе резултата е лош. СМ на пружинна пушка ефекта не е много голям.
 5. Ти май си кандидат бракониер а не кандидат ловец! Вместо да задаваш тъпи въпроси,прочети в интернет за вАздушните пушки.И с "аломинови за 5лв."-Не става
 6. части: https://bazar.bg/обява–10542457/най-високо-ефективният-мощен-еномоулен-led-емитер-светоиод
 7. Това е едно от многоброините копия на най-харесвания модел С-8.Изключително подходящ и лесен за тунинговане.Диаметъра на драивера е 17мм.а диаметъра на подложката на светодиода 20мм.Необходимите части за тунинг можете да закупите от тук: Във заводския си вид в които го предлагам е със светодиод 450lum. драивер с три режима /слабо,строб,силно/ няма памет,осветява на 100-150м.След тунинг резултатите са коренно различни. Предлагам го със зарядно,батерия и кутия за пренасяне цена-15лв.
 8. Едно представяне на фенера:
 9. Продавам лазерен фенер Laser Genetics ND-3 В перфектно състояние.Заедно с него давам и две акумулаторни батерии и зарядно за тях. Намира се в София тел.0895769570 цена 200лв.без коментер.
 10. Лъка и въздушните пушки не са задължителни а само разрешени.Нека има разнообразие - кои с каквото му е кеф това е много хубаво.Много е неприятно когато се опитват да ни лишат от нещо / например полуавтоматичното оръжие/.
 11. Здравеите колеги! Понеже не разбирам от стомани а съм си харесал два ножа.Единия е от стомана D-2 а другия aus-8 Какво бихте ме посъветвали?
 12. На туловката също има куче Ето:
 13. Ако някои желае да изпробва фенера -Да заповяда някоя вечер /не е задължително да го купува/ имам и други модели ако има фенерче да го донесе да ги сравниме.На мен също ми е любопитно. тел.0895769570
 14. Корпус от алуминиева сплав, работи с две амумулаторни батерии 18650.Светодиод GREE XML-1000Lum. В комплект с два бр.батерии,зарядно за 220в.,зарядно за 12в.3 бр.филтри-жълт,червен и зелен,монтаж и спусък. тел.0895769570 цена-60лв.
 15. Не се отказваи,но прави нещата както трябва.Похвали се с отстрелян глиган и се радваи на ловните емоции!
 16. Колега Рамбо Аз съм ловец от 1987г. имах време да опитам такива истрели.Не мога да разбера какъв е смисъла на твоите упражнения?Ако мислиш да ставаш снаиперист...тук сме ловци и има норми за отстрел на дивеч които спазваме но явно ти не ги знаеш.Затова ще ти кажа: -За да убиеш глиган са необходими 2200J 308Win.ги има до-200м. 30-06 ги има до-250м. затова стрелбата на по-голяма дистанция с тези калибри е безсмислена. За да убиеш човек трябват 80J затова военните ги използват на дистанции 450-500м. Ти по какво ще стреляш?И за какво да се извинявам?
 17. Ами напиши нещо сериозно за да получиш сериозно отношение! Ето Ти малко материал за размисъл:...това са три страници от каталог за боеприпеси.Кои от тези калибри става за 500м.?
 18. Това е Джон Рамбо колега...тои е над тези неща гравитация въртене на земята...глупости.Куршумите изстреляни от Рамбо не се влияят от законите на физиката!
 19. А още преди това са били с "шишанета"с предно пълнене- и пак са а били успешни ловци.И ако сега притежателите на болтекшън пушки /които се смятат за по-големи спортсмени от любителите на полуавтомати/ си кажат: -Мен това не ме засяга. После като забранят кал.30-06 и7,62Х39 защото са армеиски или кажат -Всеки ловец има право на една карабина/за което вече има индикации/ Не сме ли единни сега винаги ще ни прецакват.....и ще си ловуваме виртуално в интернет. Гърците блокираха цялата държава и ще извоюват превата си....ние пак ще си траеме.Аз съм на 61г. не ми остава много лов...но съм готов да подкрепя всяка инициатива която е в полза на ловците за да могат и по-младите да изживеят ловните радости.
 20. Продавам акумулаторни батерии UltraFire 18650 4,2V Нямат разлика от тези на които пише 18650- 3,7V имат същия номер и същото предназначение - за фенерчета,лазери,челници и др.съвсем пресни получих ги преди една седмица. Намират се в София тел.0895769570 цена 4лв. за 1бр.
 21. Хубави са ножовете колега.....режат яко... ама и цената си я бива,като гледам 10-те най-добри ножа за миналата година - тези не са между тях http://gearpatrol.com/2015/01/19/10-best-fixed-blade-knives/
 22. Не искам да налагам моето мнение,само споделям личния си опит.При избора на бързомер е много важно на какво оръжие ще бъде монтиран за 12кал.най-подходящ е панорамния - при него няма гума при прострелка се движи целия корпус след това се застопорява непретенциозен е ако е менте ще издържи на 12кал но на 30-06 ,300маг. е безсмислено да се слага-не издържа пада му стъклото докато оригиналните издържат.Тубосните са доста по-здрави тези които са от 120лв. нагоре нямат проблем.Тези които са по 40-50лв не си заслужава да ги коментираме.Никога не трябва да се купува най-евтиното - лично мнение. Поздрави!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.