Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

angard

Ловец
 • Мнения

  238
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Angard
 • Град
  Градован
 • ЛРД
  яребица
 1. Скоро видях в "optics-trade.eu", че предлагат простаф 7 "made in Philippines". Писах им на мейла и бяха любезни- да ми отговорят, че въпросният модел се правил във Филипините. Възможно ли е да са ме "пуснали по пързалката" или производството действително вече е там?
 2. Хайде, от мен да мине -ще ви кажа безплатно, че тези въобще не са за слугова цев.
 3. Нански, ако редбула спре да пише в тази тема- то тя много скоро ще умре и посещение- нъцки! Аз съм съгласен да продължа да ти я поддържам жива, обаче ще трябва да се бръкнете за някоя и друга стотинка(за да отделям време). Нали знаеш- без пари вече и баба на дядо не бута.
 4. Оооо, "Ruger" - 357 magnum" ! Нали знаеш интелектуалецо -кои си купуват дълги пистолети с голям калибър? И, защото си интелектуален титан, предполагам пак знаеш от психологията -като компенсатор на кое нефункционално маломерие същите хора си търсят въпросните пищови?
 5. Хе хе хе(сме я се не на xaxaredbul, а на малоумните беснеещи за негова сметка), бях се зарекъл да не пиша вече в този форум, а само да чета и си трая! Обачееее, след толкова комплексарски изблици не се стърпях! Първите два-три злъчни коментара -може да се приемат за оригинални ловджийски закачки с изцепката на колегата, обаче всичко след това е комплексарски изхвърляния и опит за надигане на собственото занижено самочувствие! Нански, толкова ли не можеш да се проявиш в нещо друго, та се опитваш да блеснеш препикавайки нокаутирания и наритан до безпаметност от тълпата?! Всеки опитал да оригиналничи тук за сметка на човечеца издава своята малозначителност и комплексарщина.
 6. Другари от всички страни - да честитим!
 7. Благодаря за съвета. Не съм поствал снимки в тази тема, защото ги пращах в друга: "Лов на хищници с 22лр." Вярно, не е така посещавана, но то е разбираемо- малко по трудно се бият хищниците с 22лр. и не е за всеки. "Да ме вземеш на сериозно"...не, няма нужда. Аз не се напрягам да ти се доказвам. Ако някога съм се опитвал да се докажа- съм го правил само пред себе си. И с това слагам точка на "обясненията", и на моите постове във форума.
 8. Добре, мисля си, че съм ловец. И от позицията си на редови такъв те питам: - Чува се, носят се слухове из форуми, че спира плащането на отстрелян чакал. Защо ти, който си доказал вече способността си на организатор(макар и на софри) и модерираш темата за "хищника"- Не инициира форма на протест срещу този акт на посегателство върху правото на всеки ловец? Питам се- Защо? Липсва консолидацията между нас ловците в тези и без друго трудни и за лова години. А, щом липсва единство- лесно ни се орязват и правата. Тенденцията е правата ни( и без друго малко) да се окастрят с всеки следващ ден. Хайде- дава ти се възможност да бъдеш още веднъж организатор, и си мисля, че каузата е благородна! А, този форум, ще се опита, ли да отстои нашите права, и ще ни събере, ли около идеята да си опазим правото -чакала да ни се заплаща?Ловец, ли си? Ще го направиш, ли??
 9. Ама това трябваше да ти го каже Нански. Че той се изживява, като вдъхновител и локомотив на тази тема. Само не знам -дали го мисли по същия начин, или и той изпитва неистова омраза към хищниците
 10. Колега, лисицата не е паразит, в никакъв случай. Вредител -да, но не и безполезен дивеч, който трябва да изтребваме до крак, и както някои смятат по всякакъв начин. Все пак -тя има ролята на един от основните санитари в природата. А, е и не толкова лесна мишена за ловуващия. Мисля, че трябва да изпитваме повече уважение(всеки от нас) към нея.
 11. Не знам дали е по темата, но нали футбола и бирата вървят ръка- за ръка, та да кажа. Купих си 2,5л. бутилка астика ,та да гледам първия мач... Пълно разочарование! Разредили са бирата с вода до неузнаваемост! Имаш чувството, че пиеш вода с добавена малко бира... Купих си бутилката от Варна преди 20мин., ако някой друг е забелязал това кощунство, дано сподели.
 12. Спомни си го, когато свири последния съдийски сигнал на финала.
 13. За да се управляват масите е необходимо да им се предостави хляб и зрелища. Когато порциона с хляба е поорязан- остават грандиозните зрелища. Разбира се традицията(политически наложена) от веднъж Европейска страна, веднъж не Европейски -шампион трябва да се спази. Преднината на Бразилия би станала твърде голяма(според критерия спечелени първенства), ако отново бъде шампион -така, че няма да бъде краен победител. Политиката изисква нов Шампион, и от това произтича естествения извод, че това ще е Аржентина. Но! Да не забравяме, че един Африкански шампион- би представлявал невероятно зрелище! А, как се владееха масите? -Чрез хляб и зрелища! Просто всичко е вече договорено, както и самия Шампион, но не от някаква "тото мафия", а от силите(икономически и политически) владеещи и управляващи масите. Ето защо нека се направим на страшно впечатлени и учудени от зрелището на финалния мач, когато Африка най сетне ще излъчи Световен шампион по футбол!
 14. Един специален поздрав за Нански(по случай санаториума), тъй като ми се струва фен на жанра! И за всички червени! http://vbox7.com/play:d593ac46
 15. Няма го интереса в Арсенал да се направи нещо ново. Просто държавата държи монопола в производството на оръжие- факт. Когато някой частник има законовото право да прави пушки- нещата ще стоят по различен начин. У нас това няма да стане никога! През турското робство- нещата стояха иначе- имаше множество оръжейни майстори. По време на днешното робство- малко по различно са наредени работите.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.