Jump to content

*goro***

Ловец
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Goro
 • Куче
  няколко

Recent Profile Visitors

1,023 profile views

*goro***'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

52

Reputation

 1. Ако е получено от консумация на много студена храна,мазна храна-това е лека.Не става дума при заразните болести,много ясно.
 2. Здравейте!Аз им правя отвара от няколко стръка гьозум/джоджен/ и на другия ден разстройство нямат.
 3. Продавам малки,женски лудогорски гончета,родени на 13.06.2013г..Баща им е Кутрак(с родословие, от баща Блонди на Сълко Литов и майка Гизда на Цецо-полицая),а майката е Хасковски дамъзлък.Родителите са доказани в лова на диви свине.Палетата са обезпаразитени, ваксинирани и са много жизнени и палави.Вече са на 2 месеца и се хранят сами.Тел.: 0897511776
 4. Продавам малки женски лудогорски гончета,род. на 13.06.2013г..Баща им е Кутрак(син на Блонди на Сълко Литов и Гизда на Цецо),а майката е Хасковски дамъзлък.Родителите са доказани в лова.Цена- 150 лв..Тел: 0897511776 .
 5. Мъжкара е Кутрак от Симеоновград(от баща Блонди на Сълко и майка Гизда на Цецо),а женското е мое-Хасковски дамазлък,от гончетата на Славей.Родиха се 5 малки.
 6. резултата след цял ден гонене-изтрита пета
 7. Кьосебарак,много ясно.Хубав вид има.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.