Jump to content

cesekarcheto

Ловец
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Denislav
 • Град
  Sofia
 • ЛРД
  Qrlovo

Recent Profile Visitors

615 profile views

cesekarcheto's Achievements

 1. Продавам револвер на 50 изстрела 5 заряден. 0894485877
 2. Здравейте колеги. Кутрето е вече почти на 1 година състоянието с краката му е почти перфектно. Днес обаче за пръв път го изведох на ловен излет и за сефте кутрето попадна на един огромен нерез. Реакцията му не беше никаква нито джафна нито скимна, но прасето явно го усети че кучето е слабо и само и го подгони. До сега кучето не се беше отделяло на повече от 100 метра от мен, но днес се наложи да го търся в продължение на 3 часа. Въпросът ми е дали при следващо излизане тази първа среща с глиган няма да му повлиае зле (страхливо) или би трябвало всичко да е утихнало. Дали да не го заведа на гатер или да изчакам да падне някое прасе и да го запозная с миризмата само с парче кожа? Чакам предложения, благодаря предварително.
 3. От две седмици кучето всеки ден яде по една сурова глава от пъстърва. Купих му както ми казахте гранула Ел кануба и добавям по една шепа към домашната храна с която го храня. Също така му слага сутрин на гладно капки Деавид, само калции не му давам и може би там ми е грешката, не съм му давал защото съм чувал че на толкова малко куче не трябва, но се посъветвах с ветеринаря и той му би 3 инжекции каза че до една седмица ще изправи краката, а ако не ги изправи или пък след това ги изкриви каза да му се обадя за да ми донесе калции на ампула които да му давам. Мисля да послушам колегата и като ми свършат главите да започна да му давам рибено масло. Относно проблема според мен са две неща: 1,Зимно куче няма достатъчно слънчева светлинa 2, Кучето е отделено от майка си на 28мия ден, а майчината кърма съдържа всички необходими вещества.
 4. Колеги, проблемът с моето кутре се влошава ацки много. Задните крака са сравнително добре но вече предните са в много лошо състояние особено левия. Стъпва накриво и от горната част на крака и дори долу от лапата. Почвам да се притеснявам много защото му е трудно дори да ходи, да не говорим пък да тича. Мислех дали не е ударена лапата но където и да го натисна по нея не изскимтява изобщо че има болка. Качвам снимки. Моля ви се помагайте!!!
 5. Кучето е обезпаразитявано 2 пъти и го храня главно с домашно сготвена храна, правя му я на попара в комбинация с обикновена гранула. От утре мисля да започна да му давам капките деавид както посъветва колегата. Сутрин 5 капки в купичка с мляко мисля че ще е добре в продължение на 1 или 2 седмици, какво мислите?
 6. В другите теми видях че е писано за калциите - Делис. http://www.wings-bg.com/bg/store/89/%D0%9A%D0%90%D0%9B%D0%A6%D0%98_%D0%94%D0%95%D0%9B%D0%98%D0%A1_30_%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8/ Заслужава ли си да давам 18 лева за тях или и тези капки ще ми свършат добра работа?
 7. Това са снимки кучето от сега (на 2 месеца и половина).
 8. Здравейте, наскоро си взех едно кутре на 2 месеца и половина. Извиках ветеринара да му удари ваксина и той му я би, но ми каза че кучето ми има рахит. За рахита също му би една ваксина, но искам да ви попитам за да може да изправи краката и да няма проблеми когато порасне, трябва ли да му давам допълнително някакви витамини или калции? Също така искам да попитам, знам че Българското трицветно гонче е с къс косъм а моето се отличава с доста дълъг косъм, ще рече ли това че е някакъв мелез или си има отделна порода за неговата? Това е снимка на кутрето на 1 месец
 9. В района на село Ярлово (самоковско) са загубени или по скоро откраднати две ловни кучета от породата лудогорско гонче. Кутретата са на около 8 месеца и са сравнително големи за възраста си. Казват се Урко и Зоро и се обръщат на имената си. Ако откриете някаде нещо моля потърсете ме на телефон 0888775899 или 0878397335. Качвам снимки когато бяха на около 4 месеца така че има промяна, но все пак си имат сходство.
 10. Добре де колеги, а ако използвам вашата тактика с пироните, клечките за зъби или локума няма ли вероятност кучето да го е страх след това да захапе пъдпъдъка и в последствие да спре да го донася?
 11. Колеги и аз имам няколко въпроса: 1. Кучето е на 4о дни в момента искам да попитам разбрах че обучението е добре да започне след 2рата ваксина. Какво ще кажете за това рано или късно е? 2. Някои са ми казвали че кучето не е хубаво да се удря по носа защото може да му се увреди нюха или и това е поредната измислица? 3. Кучето си го взех наскоро преди около 3 дни и не спира да скимти, това нормално ли е и горе доло колко време ще продължава да скимти?
 12. Не просто на първия лов на който съм ги завел си прогониха веднага а до тогава не им беше гърмяно и се наплашиха моментално.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.