Jump to content

ilian 777

Ловец
 • Posts

  75
 • Joined

 • Last visited

About ilian 777

 • Birthday 11/23/1977

Допълнителна информация

 • Име
  Илиан Илиев
 • Оръжие
  Маузер М12 30-06,Резняк 12/76
 • Куче
  зло
 • МПС
  Сузуки Витара 2000 tdi
 • Град
  Ловеч
 • ЛРД
  Г.Павликени-с.Сливек

Recent Profile Visitors

922 profile views

ilian 777's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

243

Reputation

 1. Сако суперхамърхед 180грн,от фабричните с тези стреляше най-добре
 2. Става,но си иска внимание за посоката на вятъра
 3. Супер си колега ама си сбъркал калибъра,мини направо на .338лапуа хищниците направо ще ги изпаряваш ха ха
 4. Имам някое и друго прасе уцелено с пушка на която има монтирана оптика,по принцип съм голям фен на оптиките
 5. Ами да на гонка като префучи прасето покрай мен,ще го мерна набързо колко мила се нанасят върху него и ще си сметна веднга на какво разстояние е и от том ще му вдигна и по скалата ще го отстрелям.
 6. Не е лошо да прочетеш темата от начало и да видиш за какво му трябва на колегата,пък и за кой калибър. А за лов спокойно си стрелям само с кръст до 200-250м,за варда става въпрос
 7. Милдот скала за стрелба до 130мКолега ти стрелял ли си с карабина на 130м,за къв чеп ти е тоя милдот,корекции ли да правиш или кво. За лов лично на мен най-ми допада кръст с светеща точка в средата До колегата пуснал темата взимай смело Никона,параметрите му са екстра и за гонка и за варда.
 8. Сега е февруари времето на за лов на вреден дивеч,нямаш си на идея колко сме за лудницатаНе ми е ясно защо се връзвате на такива провокации Ето едно куче и от мен с доста добър кожух
 9. Точно на тази снимка не виждам никакви кучета,два чакала и една лисица.Ако някой знае по хуманен начин за сваляне на кожа нека сподели. Като отстрелваме вредният дивеч това прави ли ни откачалки.
 10. Екстра са,имам доста хищници убити с тях,но поради слабичкият калибър си искат добро пласиране на изстрела
 11. От вчера към 16:30, дистанция 167м,бум-туп и туй то ха-ха
 12. Първият хищник за тази година,излезе подлъган с ПС1 за има-няма 5мин. на 80-90м.От другата страна не е приятна гледка А-макса 168грн. начукан в гилза 54r направо е брутален.
 13. Какво общо има ловното законодателство? Сега например и аз отивам на варда,пиша бележката и газ на балканчето ха-ха
 14. Специално в моя случай ми дава достъп до огромно разнообразие на куршуми,каквито за моят калибър фабрични няма,ползвам 7.62х54.Не че не стрелям само с един вид ,ама някакси ме кефи да стрелям с патрон който никъде не се предлага,един вид гъдел си правя на душата ха-ха
 15. Няма пушка със свободна цев,коята като я натиснеш към приклада да не мърда,цевната кутия не трябва да мърда по никакъв начи.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.