Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Sonyred

Ловец
 • Мнения

  239
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Lachezar Gichev
 • Град
  Plovdiv
 • ЛРД
  Slaveino

Последни посетители

911 профилни разглеждания
 • s.d

 1. Има реален риск за ловния туризъм и за отглеждането на Източнобалканската свиня у нас, Еврокомисията да задели средства за борба с опасната чума по дивите свине. Африканската чума по свинете продължава да се разраства, като след Украйна , Беларус и Полша, вече има регистрирани случаи и в Молдова. Ако в Румъния не бъдат взети мерки, болестта ще навлезе и в България. http://pogled.info/european-parliament/nekov-ima-realen-risk-za-lovniya-turizam-u-nas.85651 Това от поглед.инфо дали е реално или повече е пушилка?
 2. Много изкушителни предложения. Към края на месеца ако има нещо останало ще се възползвам.
 3. Не е обяснимо, защо престъпниците незаконно преминали държавната ни граница упорито се наричат "мигранти" ? Бъдете повече българи и по - малко европейци !
 4. Не е важно, колко граждани са гласували, а кой брои бюлетините! Примери много, а само като си спомним депутати от ГЕРБ носят едни чували с бюлетини от вота и няма смисъл от коментар. Трябва да бъде забранено на всички, които не пребивават постоянно в България да гласуват на всякакви избори и референдуми, като изключим дипломатическите служители и моряците. Отишъл да живее на майната си, но ще има глас, как да живеем ние останалите в страната.
 5. Честит празник ! Поклон пред загиналите герои !
 6. Под старите ловци аз разбирам времето преди 1989г. и нещо хич не ми се връзва да обикалят по нощите с флоберки, защото май са нямали. Пък и да са имали милицията тогава работеше здраво и това нямаше как да стане. Май май еж-ка
 7. Ловците в България се заканват да излязат на масов протест, ако до следващия месец не бъдат направени спешни промени в Закона за лова, съобщава председателят на Съюза на ловците и риболовците Иван Петков. Днес от Съюза ще представят своите предложения за законови промени. Действащият в момента закон, който вече над 25 пъти е променян, е достигнал до такава фаза, че дори има и противоречиви текстове в него, според Петков. При две поредни правителства ловците поставят един и същ проблем с т.нар."ловуване в оградени площи" и улавянето на дивеча с капани в свободните територии. Информацията е от днешните горещи новини на в-к Сега.
 8. Уважаеми колега Ники, ние не си играем на конспирации тук, за да сме податливи на манипулации. Коментираме един факт, който до момента отсрещната страна не е опровергала. Аз лично съм написал мнението си няколко дни след публикуването на темата. Кучето е приятел на човека още от древността. В гората то може да ти спаси живота, но котката, агнето не. Акцентът в тази и други подобни теми е нечовешкото и нецивилизованото отношение, което се демонстрира от разни индивиди. И съм сигурен, че колегите споделящи моите убеждения ще се възмущават при всяка подобна постъпка. Толкова от мен по темата.
 9. В чл. 325а,325б и 325в са посочени достатъчно добре отговорите на въпросите Ви колега. "Който прояви жестокост ..." В наказателното право подробно е разработена темата, какво означава "особено мъчителен начин или с особена жестокост". За по - кратко това е начин, който причинява изключителни страдания на жертвата. Деецът проявява изключителна ярост, ожесточение, отмъстителност или садизъм, коравосърдечие и безчовечност. Описаното засяга убийствата спрямо хора, но е напълно съотносимо и към убийството на животни или нанасянето на телесни повреди, защото засяга качествата на дееца и показва външната характеристика на убийството или телесната повреда. Иначе свободни съчинения за ловците убийци има много, но те не се споделят от посетителите на този форум. Хайде със здраве, че е разпети петък.
 10. Колега, като сравняваш куче с агне дигай си чукалата към Виетнам. Доколкото ми е известно там много се радват на кучешкото. При нас в България не е възприето яденето на кучета. Нормалните хора ги възмущават подобни изродски отношения към животните. Моето мнение е, че който жестоко се отнася с животните, така ще се отнася и с хората. Агнетата не ги умъртвяват с тухли, доколкото ми е известно.
 11. В раницата нося доста от изброената екипировка от колегите. Мога да допълня : едно флаконче Hansaplast, което е т.нар течна лепенка и едно фенерче малко желязно с добри възможности. Задължително един Рюгер 44 маг. , както се казва за всеки случай и няколко пачета сух спирт, който май вече не се продава или аз не съм виждал. Нося в душата си любов към природата и ловната страст, което предполагам носят в големи количества почти всички колеги, които чувства ни карат да бъдем удовлетворени от всеки излет, независимо от ловната слука.
 12. Честит Трети Март ! Поклон пред падналите за свободата на БЪЛГАРИЯ !!! Пожелавам весел празник на всички колеги !
 13. Ей сега НПО - педирунгелите ще поискат забрана на брадвите за градското население. А истината е, че хората сериозно изтрещяват. Може би телевизията е виновна, защото всекидневно ни залива с насилие. Случаят е жесток и грозен и заслужава сериозното внимание на прокуратурата. Ако погледнем малко различно, всички комплексари демонстративно и заплашително разхождащи бойни породи кучета ще имат сериозно предупреждение. Последното не се отнася за съвестните граждани отглеждащи бойни породи кучета.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.