Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Sisko

Ловец
 • Мнения

  142
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Свилен
 • Оръжие
  законно
 • Куче
  Курцхаар, Драдхаар, Мелез
 • МПС
  джип
 • Град
  Варна
 • ЛРД
  Китка
 • Skype
  нямам

Последни посетители

1449 профилни разглеждания
 1. Колега продава ловна пушка Мозберг кал.12/76 , отлично запазена, сменяеми шокове, цев 71см.. Цена 220лв. Местонахождение Стара Загора. Телефон за контакти 0898 785878 Обявата я пускам от името на колега. Моля, при интерес използвайте посочения телефон.
 2. Колега продава ловна пушка ИЖ-26, без луфтове и язви. Има възможност за монтаж на уивър база. Цена 250лв. Местонахождение Стара Загора. Телефон за контакти 0898 785878 Обявата я пускам от името на колега. Моля, при интерес използвайте посочения телефон.
 3. Продавам ловен автомат Browning Auto 5. Оръжието е със сменен приклад и полуложа (висок клас орехово дърво), но оригиналните са налични при мен. Направена е и нова оксидация. Подменени са пружините и амортизиращата втулка с нови от САЩ. Може да се каже, че пушката е изцяло обслужена. Годината на производство не я знам точно, но по номера и информацията в Интернет стигам до извода, че е от началото на миналия век. Пушката е за хора с афинитет към старото, ръчно напасвано оръжие, предвидено за дългогодишна експлоатация. Това е първият ловен полуавтомат. Цена е 990лв. Намира се във Варна.
 4. Чух, че към средата на септември ще има общо събрание. Щяли да избират нов председател до края на мандата на Ангелов. Някой ако знае кой е потенциялния какндидат да напише. Като знам кои са в управителния съвет...................... , а ако някой от тях се кандидатира ...................................................
 5. Ползвам калибъра от 5 години. С него съм убивал почти всичко, но не искам да кажа, че е универсален. Държи се великолепно в полуавтоматични оръжия, а в болтовите е много прецизен. Не знам дали съм слаб ловец, но искам да имам инструмент за всеки вид лов който практикувам. Та за това съм се снабдил с този боеприпас и го ползвам за гонка. За варда имам друг и т.н.. Който изповядва принципа за универсалния боеприпас нека да си спори, но който иска да бъде педантичен към видовете лов, които практикува, трябва да има подходящите калибри. Аз мога да си отрежа ноктите и с ловджийския нож, но обикновенно го правя с нокторезачка
 6. Много има какво да се пише за простотиите извършвани в това сдружение, но нямам толкова търпение. Само се надявам накрая всеки да си получи заслуженото наказание. Докато има такива сдужения ще има нужда и от промяна на законите. За няколко години на власт Ангелов засенчи 500 годишното турско робство и 45 годишната диктатура на БКП, взети заедно. Ако някой не ми вярва мога да изнеса семинар на тема: "Ловното сдружение в България - "Полу-проводник" ( ) на демократичната корупция и безхаберната грижа за дивеча и природата. Твърд застъпник за "правата и правдата" на българските ловци". Лекцията е почти безплатна.
 7. Колега, може ли са срещнем някъде да видя пушката?
 8. Симките не се събират на веднъж.
 9. Този е новия ми проект за кучкарник. В момента го довършвам. Много станаха помощниците и тябвада сесъобразяваме с евро изискванията
 10. Пада от раз. Имам и по-вкусни снимки
 11. Благодаря колега. Не мога да намеря никакви отзиви за тези турски текчета. На външен вид са много добри, но в действителност дали ще е така? Ако са качествени бих си взел и без това ще го имам основно за гъдел. Моля ако някой има информация и за други марки да пише.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.