Jump to content

valko

Ловец
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Valko
 • Оръжие
  baikal
 • Куче
  darthar
 • МПС
  opel
 • Град
  Burgas
 • ЛРД
  15.11
 • Skype
  -

Recent Profile Visitors

856 profile views
 1. Форума стана супер труден за мен и немога да се оправя ,въпроса ми е ще има ли лов индивидуален на 6 .11 16 .Виждам Бат Сахак влиза ако е така добър да каже две думи.
 2. Пъдпъдъка е в миналогодишно просо което се е самозасяло и сега е тревясало до коленете,нивата е около 300 декара и е обградена от дерета в които има вода ,условията са идеални и ври от пъдпъдък на 20 километра от Средец към турската граница.
 3. Почнах да правя нормата до 9 часа ,пилетата са мазни и от дядавия сандък след дране на скарата със студена керацуда.
 4. Благодарение на прахосмокачката и метлата от нямането направих половин норма,вдигнах и доста юноши следващите излети са за тях.
 5. Странджа планина всичко има,радосното е че кучето дигна и 4-6 квачки със пиленца и септември ще доиде и тяхния ред.
 6. Пъдпъдъкът се е наврял в обрасли дерета и канали на хладина ,рапицата ще измести дивото просо като храна от 10 дена ги чувам да пеят в ожънатата рапица,има и много силен прелет на гургулици през деня над стърнището дано не го дискуват до откриването ще има лов .
 7. Първи гъски за сезона ,около Бургас са милиони.
 8. Никои не спомена че внякои дружинки има цели кланове дядо ловец от комунизма двамата му сина и три-четири внучета и нямат мърдане страничен ловец трудно влиза вардат място за някое правнуче ,други не приемат дори да са местни дивеча е тяхна собственост .
 9. Истината както винаги е по средата обикновенно в стопанствата се храни яко и се дърпа дивеча от цели раьони ловува се по рядко ,често без кучета и там където стопаните знаят какво правят ври от прасета ,когато има лов в такива стопанства става воина и всички дружинки на около се облажват.Проблема е когато района е беден концисионерите са дали пари а няма дивеч ,дружинките реват че са им го избили в стопанството каквото се появи се пребира и почват споровете.
 10. Стефчо твоите юрдеци бургаски ли са или стралджелски са.
 11. Взимаш ножа и чистиш дюлите от семките ,минаваш парчетата през машина за мелене на месо аз имам 32намер трифазна и се справям за час два смляните дюли в бидон с вода и захар като правиш захарноста на матрияла 22-24 ,после на топло да ферментира и вариш ако ти е узряла дулята става нещо уникално .
 12. В деня на изборите го ударих на гъби ,гората беше пълна с цигани от котел незнам как я надушват чак от там ,говоря за границата с Турция ,до обяд вдигнах 4 бакаса явно са дошли и бяха много наплашени от плътния кордон цигани които бяха навсякаде.
 13. Много ти е мазен курбана колега тебе те е страх да си кажеш името а искаш от другите да кажат колко са убили и къде и как.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.