Jump to content

angel_ov

Ловец
 • Posts

  565
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  angelov
 • Оръжие
  ИЖ-54 12/70, SAR M9F 7.62, PCP 5.5
 • Куче
  МАРКОВ мелез, ЛУДО горско гонче, МОПС
 • МПС
  Ford Maverik
 • Град
  В. Търново
 • ЛРД
  Стернава
 • Skype
  angel_ov

Recent Profile Visitors

2,890 profile views

angel_ov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

65

Reputation

 1. Продавам монтаж в перфектно състояние с мин. следи от употреба за оптика Ф30 мм. за СЛР, САР, САЙГА и други калашоподобни. Производител ВОМЗ. Средната част на монтажа е изработена по мои изисквания за монтаж на АК-моид. Взаимно заменяема е с оригиналната такава, която се регулира и на височина. Продава се, защото оптиката е продадена и минавам на бързомер. Цената която търся е 130 лв. предпочитам лично предаване, но може и по куриер. Намира се във В. Търново тел. 0887две48пет78 http://www.aleksis-optics.com/?p=158
 2. Продадена! Много слука на колегата.
 3. Хайде на "Холандски търг"! Нова цена 320 лв.
 4. Продавам въпросната оптика. В перфектно състояние с минимални следи от употреба. Цената която и търся е 330 лв. Предпочитам лично предаване, но може и по куриер. Намира се във В. Търново 8872четири8пет78http://arms.bg/produ...6x42-illum.html https://www.google.b...chrome&ie=UTF-8 И да не се чудите защо я продавам, защото минавам на бързомер.Кофти снимки ама толкова мога
 5. Да изтупам прахта от темата. Какво стана?
 6. И мойта е същата, и тя стои в джипа! А за резкити си мислех вариант за убит противник
 7. angel_ov

  слр 95

  Цена за кобрата?
 8. След като се считаш за ловец карай на механичен. (в кръга на шегата) За тази дистанция оптика само ще ти пречи.
 9. Имам за продан такъв от СЛР-а. Ходил е на лов 3-4 пъти.
 10. На моя му сложих инжекцион никакви ядове. Бутилка 20л събира 18,5 монтирана до рамата отдолу. Разлика във вървежа не намирам, но определено има в джоба. Този мотор понася много добре проста газова уредба и в повечето случаи избягват инжекциона. Всичко зависи от газаджията, който ще ти я настройва. Виждам, че си градски мога да ударя едно рамо. Ако искаш подробности пиши на лични.
 11. Колега, може би съм с грешка, но може би със теб правихме бартер. Още при куриера като я вземах забелязах мътния образ, но още на момента с корекция от предната гривна проблема беше решен (установен) В последствие на различните увеличения беше настроена оптимално от тази гривна. Оптиката е перфектна просто не знам защо не е била центрирана. Още си я ползвам.
 12. Още в гаранция. Почти не е ходил на лов, неразличим от нов. http://www.aleksis-optics.com/?p=158
 13. Оксидация няма, има фосфатно покритие (май така му викаха). Най-добре с течната военна смазка ама нещо стана неоткриваема, че и аз закъсвам за нея. Доста трябва да го занемариш, че да ръждяса. Като се замисля до сега ръждясало АК не съм виждал.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.