Jump to content

roko

Ловец
 • Posts

  87
 • Joined

 • Last visited

About roko

 • Birthday 05/24/1972

Допълнителна информация

 • Име
  Росен Божилов
 • Оръжие
  ZH301 SLR 96 ТОЗ-22кл
 • Куче
  пойнтер,ВГбарак и гонче,мелез и териер

Recent Profile Visitors

2,665 profile views

roko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputation

 1. Ще ти бъда много благодарен ако го откриеш и ще почерпя естествено. Снимката я видях и за това писах тук.
 2. Здравейте колеги. Не съм писъл в темата от както почина кучето което ме вдъхнови да я създам. След дълго лутане и кучкарски гимнастики най сетне се заформи гупа която почна да ме кефи. Но имам ПРОБЛЕМ!!! Две от кучетата са много лепкави и веднага правят контакт с прасето и в реалния лов ми се струва, че ще бера много ядове. Някой има ли идея от къде могат да се вземат предпазни жилетки на сносна цена защото в нета намерих саво едни но 500 лб бройката. Или ако могат да се изработят от нещо четох някъде за пожарникарски маркучи се прави?
 3. Продавам няколко броя пушки : Флоберка ТОЗ еднозарядна дългъ цев окомплектована с оптика бушнел от 3 - 9 х 39 цена 140 лв СЛР 96 7,62 х 39 дълга цев окомплектован с оптика Еденберг 1,25-4,5 х 26Е 2 бр пълнитела цена 490лв Тула 16 к скъсена цев 61см перфектна за лов на пъдпъдъци цена 90 лв Иж 58 16 к скъсена цев 61см перфектна за лов на пъдпъдъци и гоначи цена 220 лв ЧЗ 12 к успоредка нормални цеви подходяща за всякъкъв лов цена 340 лв Оръжията са в добро техническо състояние Минали са вякъкви прегледи в КОС и където трябваше там. Намират се в гр Шумен тел. 0885 11 55 86
 4. Не знам дали ще има полза но да пиша и тук Тези двете ги търсим вече трети месец
 5. Здравейте колеги. Някой от вас ползвал ли е мелез от гонче и хрътка??
 6. По късно се включиха и другите
 7. Ипри мен се е получавала същата ситуация но спрях да ползвам калпави патрони. Това е проблем на модела ZH 301 и го има при много пушки.Сменят се спусаците и проблема се решава но пък няма от къде да се намерят.Май само в Чехия ги има но и там трудно се намират.
 8. И след като се пуснах сам та да ме видите, отговарямна въпроса на ИЖОВКАТА, Аз по тая пушка нищо не съм пипнал Взех я защото беше със сравнително пефектно състояние на цевите и след като разбрах че не мога да регистрирам пушкалото което бях решил да ми сглобят я продадох.Това е .
 9. Здравейте-Аз съм бившия собствинник на въпросната пушка. Тая Туловка я купих преди година с друга цел.След като я взех от Шумен я завесъх при бай Илия от с. Ловец Търговишко който щеше да ми прави надцевка от нея но се оказа че няма възможност да я узаконя и се отказах. Бай Илия я прегледа като констатира че е правено нещо по нея но ми каза че няма проблеми да си я ползвам .Тъй сато имам исключително доверие на този човек/той е и лицензиран оръжийник/си ловувах на пътпъдък като имам истреляни над 20 патрона с нея.За лувта в лоста за отваряне, ми обясни че става въпрос за някъква прожина или нещо такова и ще ми струва 40-50 лв но се разбрахме да му я занеса по нататък тъй като в това си състояние няма проблем да се ползва. Продадох я тъкато имам една Тула а и бях спазарил друга пушка "п.п. а предния сайбия от Шумен мисля, че заслужава лека до средна телесна повреда и публично порицание за подлия си и крайно безотговорен жест да ти продаде опасна пушка при това грижовно гримирана. " За целувки и Любов винаги готов. Факирче май много ти идва мисленето така че си почивай от време на време може би така ще измислиш нещо по разумно!!! Мартине прати ми на лични някъкъв телефон или ми звънни ако пазиш моя
 10. Да и на мен ми допадна това пушле и току що капарирах едно ЧЗ 12 кал. от 59 г.много добре съхранявано. Не разбрах само какво означава надписа на едната цев нещо като "специал електра" ми звучеше или нещо такова.Ако някой може да ме светне по въпроса?
 11. Прецени сам дали стреля и защо съм готов за размяна и то определено за ИЖ 17
 12. Ако пушлето е в добро състояние мога да ти предложа една ТУЛА 16 за текчето отдавна търся такова
 13. Пробвал съм доста различни марки в този калибар но съм най доволен от ремингтон и федералките също но са малко по скъпички
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.