Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

ivan..dimitrov

Ловец
 • Мнения

  188
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  ivan dimitrov
 • Оръжие
  един наръч ИЖ
 • Куче
  вълк
 • МПС
  проходимо
 • Град
  Burgas
 • ЛРД
  Sredec

Последни посетители

986 профилни разглеждания
 1. Колега, не се стеснявай, ако ти е излишна си кажи цената която те устройва!!
 2. Карам го от 6 години 2.5 ТД. Веднъж си направих труда за засечка на разход в силно пресечен терен- разход 16л. за 65км!! Туй от практиката, ама и терена беше убав! Сега просто не гледам датчика за горивото!! Между другото правете профилактика поне веднъж на 2 год на спирачките, че и те вдигат, като задържат без дори да разберш!!
 3. Виж колега, за пропадане в този калибър...трудна работа!! За варда на хищник не е много рентабилен, при първия изстрел голямо чакане те чака!! По отношение за цена не е много плашеща. Лично за мен за варда и издебване си е много приложим...те така!!!
 4. Цената не е стряскаща. Взимам го 10 лв.литър!! Проблема е, че бързо се изпарява и си трябва подходящ съд. При мен за сръндак отива 1л.и изчезва за денонощие. Но при използването му не пожълтвяват трофеите. Използвай и памук! Рт П.С. Рано е за обработка на стърнаци!!
 5. Доста мнения изчетох за обувките по темата и реших да споделя моето мнение. До сега не съм се прибирал със студени и мокри крака в сезона и извън него !! Ползвам ги 4-ти сезон!! И да не бъда голословен ето и малко снимки. Критичен съм към оборудването си за лов и, ако не ми вършеха работа щяха да са в казана !!
 6. Ама хич не се сърдя , щото няма за кво.. !! Правилно те разбрах!!! П.С. Забрави да напишеш, че накрая и си ги мерят !! Със здраве !!
 7. За мен този продукт може да си го поръча човек с комплекси!!! Няма нищо общо с джипа с който може да се практикува истински лов с истински приятели!!! Не ми се продължава повече с коментарите за да няма обидени.......!!!!
 8. Миии, търсят вълка хората..!!! Ако не беше куц сметни какви пакости щеше да им причини.... !!!!
 9. За двете бази /уивър и пикатини/ няма как да стане монтажа!!! Ако не греша де........ !!! По скоро, като гледам за пикатини...!!!
 10. Колега, ако вникнеш в горните 11 поста ще видиш, че говорим за монтаж и дали същия запазва прострелка!! Дори и да купиш оптика за 5000лв. при калпав монтаж на оръжието тя не ти върши никаква работа, само ще имаш хубава картина..... !!! Аз имам една приказка: Всички жени вършат работа, но някои доставят удоволствие!!!!
 11. Извода от цялата дискусия според мен е - не сваляй оптиката !!!!
 12. Колега, по твоите думи при сваляне и слагане на монтажа групата се мести 6см.горе и 2,5см. ляво и при стара прострелка +4 см.още се получава цели 10см., дори и да не отразим тези 2,5см.ляво са си много 10см.....!! Поне аз така го разбирам - може и да греша!! Отскоро ползвам бързомер на моята карабина и оптиката ще я ползвам по-рядко и за това съм я прострялял на 300м. център, защота понякога ми е нужно.... !! Горе долу на тази прострелка на 100м. е нужно при мен за да съм на 300м.център при моя калибър /да уточня и на 2000м. надморска височина са данните/. При положение, че обичаш точната стрелба тези данни ще ти изиграят лоша шега. За групага, която си направил с цялага тази комбинация поздравления, няма какво повече да се желае...!! Със здраве и далеч съм от мисълта да те поучавам или заяждам, ако това си разбрал!! Наслука!!!
 13. Колеги, съвкупността от калибър,оръжие,монтаж,оптика и задприкладно устройство е = на прецизен изстрел!!! С тези критерии, които имате един приплод от 40-50кг. на 100м. ще ви направи криви...., а пък баща му на 200м.... !!! С това не ви обиждам, а просто да наредите приоритети!! Наслука !!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.