Jump to content

ivan..dimitrov

Ловец
 • Posts

  188
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  ivan dimitrov
 • Оръжие
  един наръч ИЖ
 • Куче
  вълк
 • МПС
  проходимо
 • Град
  Burgas
 • ЛРД
  Sredec

Recent Profile Visitors

1,155 profile views

ivan..dimitrov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

92

Reputation

 1. Колега, не се стеснявай, ако ти е излишна си кажи цената която те устройва!!
 2. Карам го от 6 години 2.5 ТД. Веднъж си направих труда за засечка на разход в силно пресечен терен- разход 16л. за 65км!! Туй от практиката, ама и терена беше убав! Сега просто не гледам датчика за горивото!! Между другото правете профилактика поне веднъж на 2 год на спирачките, че и те вдигат, като задържат без дори да разберш!!
 3. Виж колега, за пропадане в този калибър...трудна работа!! За варда на хищник не е много рентабилен, при първия изстрел голямо чакане те чака!! По отношение за цена не е много плашеща. Лично за мен за варда и издебване си е много приложим...те така!!!
 4. Цената не е стряскаща. Взимам го 10 лв.литър!! Проблема е, че бързо се изпарява и си трябва подходящ съд. При мен за сръндак отива 1л.и изчезва за денонощие. Но при използването му не пожълтвяват трофеите. Използвай и памук! Рт П.С. Рано е за обработка на стърнаци!!
 5. Доста мнения изчетох за обувките по темата и реших да споделя моето мнение. До сега не съм се прибирал със студени и мокри крака в сезона и извън него !! Ползвам ги 4-ти сезон!! И да не бъда голословен ето и малко снимки. Критичен съм към оборудването си за лов и, ако не ми вършеха работа щяха да са в казана !!
 6. Ама хич не се сърдя , щото няма за кво.. !! Правилно те разбрах!!! П.С. Забрави да напишеш, че накрая и си ги мерят !! Със здраве !!
 7. За мен този продукт може да си го поръча човек с комплекси!!! Няма нищо общо с джипа с който може да се практикува истински лов с истински приятели!!! Не ми се продължава повече с коментарите за да няма обидени.......!!!!
 8. Миии, търсят вълка хората..!!! Ако не беше куц сметни какви пакости щеше да им причини.... !!!!
 9. За двете бази /уивър и пикатини/ няма как да стане монтажа!!! Ако не греша де........ !!! По скоро, като гледам за пикатини...!!!
 10. Колега, ако вникнеш в горните 11 поста ще видиш, че говорим за монтаж и дали същия запазва прострелка!! Дори и да купиш оптика за 5000лв. при калпав монтаж на оръжието тя не ти върши никаква работа, само ще имаш хубава картина..... !!! Аз имам една приказка: Всички жени вършат работа, но някои доставят удоволствие!!!!
 11. Извода от цялата дискусия според мен е - не сваляй оптиката !!!!
 12. Колега, по твоите думи при сваляне и слагане на монтажа групата се мести 6см.горе и 2,5см. ляво и при стара прострелка +4 см.още се получава цели 10см., дори и да не отразим тези 2,5см.ляво са си много 10см.....!! Поне аз така го разбирам - може и да греша!! Отскоро ползвам бързомер на моята карабина и оптиката ще я ползвам по-рядко и за това съм я прострялял на 300м. център, защота понякога ми е нужно.... !! Горе долу на тази прострелка на 100м. е нужно при мен за да съм на 300м.център при моя калибър /да уточня и на 2000м. надморска височина са данните/. При положение, че обичаш точната стрелба тези данни ще ти изиграят лоша шега. За групага, която си направил с цялага тази комбинация поздравления, няма какво повече да се желае...!! Със здраве и далеч съм от мисълта да те поучавам или заяждам, ако това си разбрал!! Наслука!!!
 13. Колеги, съвкупността от калибър,оръжие,монтаж,оптика и задприкладно устройство е = на прецизен изстрел!!! С тези критерии, които имате един приплод от 40-50кг. на 100м. ще ви направи криви...., а пък баща му на 200м.... !!! С това не ви обиждам, а просто да наредите приоритети!! Наслука !!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.