Jump to content

vlado901

Ловец
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

About vlado901

 • Birthday 12/30/1990

Допълнителна информация

 • Име
  Владимир
 • Оръжие
  Байкал МП 153
 • Куче
  епаньол бретон, барак, ягдтериер, дого аржентино
 • Град
  Белово
 • ЛРД
  "Глиган" Панагюрище

Recent Profile Visitors

747 profile views

vlado901's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputation

 1. Колега ако търсиш още палец може да провериш в магазин Сафари в София аз от там си купувах и беше 30 лв.
 2. Мисля, че правилната финална реплика на г-н Касабов е - Бог да прости майка България!!! Няма такава държава, няма такъв срам.
 3. Това като идея ми беше дадено доста пъти, въпреки че хич не обичам да се дрънкам за цената на нещо, но не пречи да пробвам в крайна сметка.
 4. Въпроса е ,че преди 2 години ходих на това изложение в Експото и беше меко казано пародия. Опитах се да си пооправя въпроса надявам се сега да има повече мнения.
 5. Здравейте, колеги предполагам, че повечето от Вас знаят за предстоящото ловно изложение от 24-28ми септември в Интер Експо Център -София. Според вас дали това изложение ще успее да събере достатъчно изложители, за да бъде наистина интересно или ще бъде "постно"? Основно се интересувам, защото съм решил да си закупя ново оръжие и малко екипировка за предстоящия свински сезон. Всякакви мнения, препоръки и коментари са добре дошли.
 6. Здравей колега, аз имам такъв джип със същия мотор, купих го с вече поставена газова уредба. Нямам кой знае какви забележки като карам по пътя, но в гората при по стръмен път съм гледал зор и си карам на бензин на такива места. Разхода ще ти бъде по висок с обикновената газова, но и цената на инжекционите не е много малка. С обикновената газова доста хора карат но според мен ако имаш пари е по добре инжекциона и заради по ниския разход.
 7. Кучето е на 3 години всички ваксини са му поставени, редовно е обезпаразитяван вътрешно и външни и има паспорт. Извеждан е с други кучета на лов и обикаля заедно с тях, а като пазач е идеален, заради плътния си глас и размери. Основна причина за продажбата е невъзможността ми да му отделям повече внимание, а смятам, че не е лошо кутре. Тел за връзка 0884103646 намира се в Белово област Пазарджик.
 8. Здравей, колега. Да започнем с това, че при МП-то много хора бъркат шоковете за стоманени съчми с тези за оловни. В самото ръководство са описани и двата вида и съответно стеснението при тези за оповните съчми и разширението при тези за стоманените съчми. Друго, което съм забелязал (конкретно в моя случай), е че тези за оловните съчми се навиват на вътре в цевта и се изравняват с нея, а тези за стоманените съчми стърчат около 2 см. Най-лесно ще ги разпознаеш по надписа на тези за олово пише LEAD, а на тези за стомана STEEL. За стелбата стрелям с М (0,5) и съм си доста доволен и на съчми и на подкалибрени бренекета. Надявам се скромният ми опит да ти е от полза. Поздрави, НАСЛУКА
 9. http://vbox7.com/play:82163a62f6 Пускам това клипче, във връзка с тема от форума за безобразното бракониерстване по река Дунав. Нека тези хора гледат и да се срамуват от себе си!!!
 10. Скорошно оздравяване и нали знаеш ако ти е писано да се обесиш няма да се удавиш, имало да мине.
 11. Eто и малко видео за боеприпаса http://ddupleks.com/index.php/en/tests.html
 12. От Росбул армс имат магазин на бул.”Ал.Стамболийски” №38 и жк.Дружба 1 бл.183-партер (това го дават като склад на едро) миналата седмица си купувах хексолити (може и тях да ги пробваш) за повече инфо погледни тук: http://www.oragie.net/category/93_lovni_patroni/9
 13. Здравей, колега собственик съм на същия автомат, в същия калибър. За бренекета бих ти препоръчал монолит 32гр на фирма дуплекс, той е магнум и е подкалибрен. Прострелвах на 40 метра с него от опора с шок M (0,5) и напрапри идеална за мен група от 3-4 см. За този патрон дават най- добри резултати с пълен шок, но така и не пробвах. Пробвал съм и бренекета на федерал и ремингтон, но не съм доволен от резултатите.
 14. Здравей колега. Аз мога да ти препоръчам ЛЕО ЕКСПРЕС преди 2 години ми доставиха питон от Русе, а после и Дого Аржентиното и съм много доволен не си спомням колко беше като цена, но не ме направи някакво фрапиращо впечатление и са доста коректни.
 15. Благодаря за инфото. Вчера по горубляне като питах за Витара дълга база на бензин с ръчни и всички мн странно ме гледаха и всеки ми разправяше как е много рядко да попаднеш на такъв джип и още като ги вкарат в Бг и се продавали за дни. Ще видим другата седмица какво ще намеря по борсите.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.