Jump to content

VLADI1976

Ловец
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

VLADI1976 last won the day on December 9 2016

VLADI1976 had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  ivan
 • Оръжие
  ij 27
 • Куче
  bg gon4e
 • МПС
  uaz
 • Град
  burgas
 • ЛРД
  1

Recent Profile Visitors

1,076 profile views
 1. От доста години съм ловец и досега не съм видял лудогорско гонче което да не работи. Едни работят на по-стара диря , други на прясна. Едни гонят по -дълго, други по-късо. Да не забравяме, че освен вродените качества, дали кучето ще работи зависи и от неговият стопанин.
 2. Като обикновен любител на породата бих искал да попитам не е ли редно да се провеждат мероприятия с цел популяризиране на породата и в други части на България /не само край Пазарджик/. Мисля, че има хубави кучета и на други места в страната.
 3. едно не родословно куче, което лае в моят двор и ме радва в гората
 4. родителите не са известни кучета -майката е моя и идва от едно шуменско село, писал съм за нея назад във форума а бащата идва от руенско и има общо с Буш -има родословие но не съм го виждал. Пускал съм снимки на малките.
 5. Според мен няма по-голямо бракониерство от това да уловиш с капан диви прасета, да ги вкараш в заграденото с ограда т.нар.ловно стопанство и на същата седмица да направиш лов с гонка за да трепеш наред. Друг е въпроса, че няма никакво хуманно отношение към дивеча, който се върти в един малък район и няма никакъв шанс да се спаси. Относно това защо не се казват имената на концесионерите всеки нормален човек може да си отговори. Това са хора свързани с властта, които имат връзки навсякъде и никой не иска всяка седмица горските да им развалят лова с безсмислени проверки. Свидетел съм на всичко оп
 6. след поставянето на всички ваксини и израстването на кученцето петната се загубиха и в момента няма никакви проблеми с окосмяването :clap: :clap:
 7. Кученцето спи на твърда дървена постеля, на сухо място, много е активно и доста едро за възрастта си. Няма сърбеж и зачервяване на кожата но се наблюдават струпеи /малки петънца с начупена козина/. Понеже същото е малко и още не са му поставени всичките ваксини не е възможно да се ваксинира против Микроспория с "Биокан-М". Това поне е мнението на ветеринарният лекар. Кученцето сега изгражда имунитет и в тази връзка- възможно ли е само да се справи с болестта и тези петна да изчезнат . На кученцето са направени първата и втора ваксина . Ако има колеги от форума които са имали същият проблем мол
 8. лекаря казва микроспория а изследвания не са правени
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.