Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

nasko23

Ловец
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 1. Благодаря за бързия и изчерпателен отговор! Определено повече ми xаресва базата на втората снимка, ако може да ми я изпратите адреса ще пратя на лични. Колкото до монтажа и оптиката ще ви потърся пак след месец май. Поради невъзможност да получавате лични ето адреса: гр.Бургас офис на Еконт к-с Изгрев Атанас Атанасов Апостолов тел:0897834930
 2. Здравейте г-н Георгиев, имам карабина Steyr Mannlicher Pro hunter с мех. мерни прибори и искам да е окомплектовам с оптика Nikon 1.5-6x42 с подсветка и съответно с уивър база и монтаж, бихте ли могли да ми кажете цена за тази конфигурация.Благодаря предварително. Поздрави!
 3. Продавам си пушката Marlin 795 калибър 22, закупена е миналата 2012 г. март. Няколко пъти е ходила на стрелбището за прострелка и стрелба по мишени, изстреляни са околко 300 - 400 патрона.Пушката е в отлично състояние продава се в комплект с втори 10 заряден пълнител, куфар Megaline, кожен ремък и двунога, като захващането на двуногата е направено така че да може да се захваща не за цевта а под нея. Причината за продажбата е закупуване на по голям калибър. Пушката се намира в гр. Бургас телефона за връзка 0897834930. Цена на комплекта 540 лв. Коментар на цената на място и в рамките на разумното.
 4. Продавам си пушката Marlin 795 калибър 22, закупена е миналата 2012 г. март. Няколко пъти е ходила на стрелбището за прострелка и стрелба по мишени, изстреляни са околко 300 - 400 патрона.Пушката е в отлично състояние продава се в комплект с оптика Barska 4-16 х 50 с подсветка на скалата и монтаж на Lensolux, втори 10 заряден пълнител, куфар Megaline, кожен ремък, фенер който се монтира на оптиката и двунога, като захващането на двуногата е направено така че да може да се захваща не за цевта а под нея. Причината за продажбата е закупуване на по голям калибър (този ми се оказа малък). Пушката се намира в гр. Бургас телефона за връзка 0897834930. Цена на комплекта 690 лв.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.