Jump to content

zlostarr

Ловец
 • Posts

  87
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  zlostarr

Recent Profile Visitors

776 profile views

zlostarr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

242

Reputation

 1. Баигън благодаря за Бекасите,ето и приготвянето им.
 2. Ах ти малки бrакониеrе,все повече такива снимки да имаш.
 3. Настанало е вrеме да поканите накои с кучета хапачи да ги видим тези биещи пrасета.
 4. Бракониерче знаиш ли колко пъти съм казвал на Баигъна да не пускаме лаищите зада ги хванем и заколим ама тои шеф на организацията на редовния лов не дава.А за ношния лов от последния хванат приплод фенера на колегата заслепяваше камерата понеже нама светкавица, и за това не качих снимки от вечерта а само на приплода от деня,но ти обещавам за в бъдеще дати покажа за какво ства въпрос.
 5. spuni кото rодословен ли е и коиса му rодителите.
 6. Хаиде момчета кучкаrи да се събеrем на едно такова състезание и се позабавлявяме,нека по-доброто куче победи.
 7. Колега ти за 5-6 човека говоrиш,а за сега сме само 3,както и да е, rегламент има написах го по гоrе,Тишо за съреднованието аз го нарекох състезание защото темата е бг гонче срещу пегая,и повярваите ми изобщо не съм торбар,колкото пари давам на месец за кучетата тези пари за свинско за месац немога го изям.А за терен все накоя дружинка ще се съгласи да им търсят прасета уж най добрите кучета.Ама всички с всички видове гончета,бараци,всички видове лайки,вълкашини и мелези който следя в темите им нещо неим се участва в състезание с равни шансове за всички,където най доброто куче ще се отличи и нека заслужено обере овацийте от сърце.
 8. Dragg за сега излизаш много точен пророк,а няма време ако ще правим такова състезание.
 9. Тишо говоря за истински лов,всички които ще участваме ще бъдем карачи и ще тръгнем от едно и също място зада бъдем всички с аднакви шансове и свички ще участваме с по едно куче.Сматам че така ще е най честно за всички,а ловците ще се наредят и ще трепят прасета и още нещо ще направим състезанието на неутрален терен за всички участници аз заявявам че ще участвам с мелез и сага е момента всички дето пишат по ловните форуми да се докажем и на дела.
 10. Момчета тази тема мисе струва молко не на място и за това предлагам всеки които мисли че има куче маистор без значение от породата или мелез да се представи в тази тема и да направим един общт лов като кучетата ще бъдат пуснати от едно място и давидим кое куче е по по най.Аз ще участвам с мелез.
 11. Баигъна голям неrез утrепа тази седмица но нека тои да rазкажи случката.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.