Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

p.moriaka

Ловец
 • Мнения

  69
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно p.moriaka

 • Рожден ден 20.02.1957

Допълнителна информация

 • Име
  Пенчо Христов
 • Оръжие
  BERETTA-urika kamo, krup-esen,Browning-LT
 • Куче
  пегаи-2,мелези-2,бъл.гонче
 • МПС
  TOYOTA-RAV4 ,ПЕЖО-РЕНЧ
 • Град
  Павликени
 • ЛРД
  Красно Градище
 • Skype
  p.morskia
 1. продавам полуавтомат BERETTA URIKA CAMO-AL391 -12GA.оръжието е ново на 20 истрела.продавам го понеже притежавам още две.регион велико търново ,цена 1600 лева.комплект с пвц куфар и аксесоари плюс пет шока.тел 0888266257
 2. поздрави на всички любители на породата.има желание и тази година да направиме събиране.давайте предложения за място ,датата по късно ще оточним.поздрави от Банджул -Гамбия.понякога и на такива животни се радваме
 3. колега /мелез/ мъжкото по точно от къде е.преди три години сина ми занесе едно от моите малки във варна.аз също имам мъжко и както описваш работи по същия начин.женското търси по накъсо и гони до 10 мин. прасе и заек най- вече.потеклото на женското е от айтос.тази година и двете намираха и лаяха на място прасета,дори едно счупи на мъжкото преден крак.най интересно ,че след 35 дена го изведох на лов и въпреки че куцаше намери и залая прасе.по същия начин намали гонките на друг дивеч.това е мъжкото.писал съм ти на лични
 4. IVAN198080 на тези снимки се виждат по добре.на снимката с прасето дясното е мъжкото ,а лявото женското.не разчитай на мен за куче ,тъй като не съм в България и няма да заплодя женската.
 5. ivan198080 -това са ми пегаите .поздрави от Сафи.
 6. колега аз си спазвам принципите и не искам да ги налагам на никого,много държа на свободата.пак казвам и искам да бъда правилно разбран .АЗ СЪМ ЗА ЛОВНИТЕ СТОПАНСТВА ,НО СЪМ ПРОТИВ ОГРАДИТЕ И КАПАНИТЕ ПО ТЯХ.на дивите животни съдбата им е отредила да се раждат свободни в природата .да имат възможност да мигрират при определени обстоятелсва . да си подбират най подходящите местата за своето пребиваване и размножаване.всяко едно живо същество се бори за своята свобода, а колко хора измряха борейки се във войни и какво ли не за извоюване на своята свобода.против съм концлагерите и огражденията.аз съм живал и продължавам от време на време да живея при такива обстоятелства- в борбата с пиратството.живота сред такива ограждения е ад-показвам ви нагледно.извинете ме за правописа ,но не съм писател ,а инжинер. запомнете добре-моята риба и моите животни няма кой да ми ги хване или убие,също така и вашите/оградени ,свободни/ колкото ни е отредила всевишния,друг е въпроса при какви обстоятелства.поздрави
 7. колеги гърмите на посоки и се опитвате да хапете,нали знаете кой хапе. не казвайте хоп преди да сте прескочили.вижте от кога съм в тези организация.имам принципи ,не ловя риба в арендовани езера и не гърмя по заграден дивеч, а до това какъв ловец съм-има много хляб да ядете.бъдете живи и здрави,нещо много странни са ви реакциите.
 8. как така без заградени ловни стопанства,та това са тренажорите за ловци.бавно ти бягат прасенца,въртят се като млада булка пред свекърва.изтървал си едно друго след него бяга все ще падне едно.вдига се съмочувствието на ловеца ,че убил прасе.извън заграждението глигана бяга като стрела,кога да го целиш ,кога да го мериш.ами ако падне с нож трябва да се работи,да се поизцапаш мани мани.пази боже царя е гол,да живее ЦАРЯ.
 9. против загражденията,против капаните,против стрелбата по майки и малки прасета,против преследването на дивеч с превозни средства и стрелба от тях.въвеждане лимит на отстрел за ловен излет. стопанства нека да има.рашайков харесват ми младите и непремирими хора-дерзай,не забелязвай-различни хора различни идеали.
 10. също кара 7 година.вдига всичко и основно подържа само прасе, другото го оставя не го гони.отрицагелна черта -влиза в дупки и много травми от язовци.
 11. прилика с горното/мелез от гонче и тириер/.слука 2013г.
 12. няма заден ход-язовеца е играчка,погледа му говори
 13. генов нещо пак грешиш,няма да ти казвам колко съм ходил на училище и какво съм завършил и с какви образования съм.не казвай хоп преди да си скочил.пак ти пожелавам жив и здрав бъди
 14. обикновен ловец съм с около 30 год. стаж.НЕ СЪМ БЕДЕН-НО НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ НАВЕДЕН ,ГОСПОДИН ГЕНОВ.вие с господин Васко Тирзииски от *** като че ли една майка ви е раждала.стига се въртяхте като ветропоказатели само в посоката на изгодата.хайде слесте малко сред редовите ловци и се покажете като истински мъже.стига обслужвахте нечии интереси,поработете малко и за общото благо,както навремето са работили левски ,ботев и всички герои и затова останаха ВЕЛИКИ.не те зная какво имаш ,но ми се струва тъй както разсъждаваш вечно ще си останеш в някои отношения БЕДЕН.бъди жив и здрав преди всичко.
 15. n960 напълно съм съгласен с теб ,защото доста колеги сме омесени в това тесто.опитвал съм се да давам някои идеи за общото благо,но моментално съм ставал враг на хора с лични алчни интереси.докато имаме възможности ще подържаме по 5-6 кучета и ще бъдем в услуга на болшинството тесногръди хора от колектива.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.