Jump to content
ФОРУМ
  • Наслука!
  • Ловен Сезон 2020

sharko54

Ловец
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  1. Благодаря на всички за споделения опит. Относно темата която показа колегата zkk наистина отговаря на доста от въпросите ми, как съм я пропуснал просто не знам. Общо взето май за сега решението на въпроса ще е следното, ако успея да заделя достатъчно пари купувам КОБРА и започвам с тренировки, ако пък не успея, сумата за бъзромера ще вложа е патрони и тренировки и този сезон ще изкарам на механични, пък за догодина (ако не съм задобрял много ) ще си взема една КОБРА. Другият варянт е ако излезе нещо втора употреба, та хем да има за патрони хем за бързомер.
  2. Здравейте, имам по ръка един СЛР 95 и ми се иска да го окомплектовам с бързомерец. От прочетеното във форума разбрах, че най – удачно ще е да го окомплектовам с бързомерец КОБРА и тук идва големия въпрос, какъв да избера? ЕКП-1 или ЕКП- Кобра 8-02, за съжаление не можах да си отговоря на въпроса каква е разликата между двата и дали има съществена такава. http://www.oragie.com/ekp_1Kobra.htm Ще се радвам колеги ползващи бързомеци на своите СЛР да коментират техните плюсове и минуси, без значение дали са КОБРА или други. Докато търсих информация за бързомерци за СЛР, попаднах и на мнения, че бързомерсите от открит тип не са много подходящи за нашите условия на лов (дъжд мъгла и др.), моля тези от вас, които ползват да споделят впечатления. Приемем всякакви предложения за бързомерци, които са подходящи са СЛР и са се доказали в практиката. Забележка: Бюджета ми е 300- 400 лв.,като сумата и сега ми е преко-сили и варянта да събера още някой лев и да си взема нещо по добро не съществува. Ще се използва основно при лов на прасета, разстоянията са от 50 – до към 150м. Предварително благодаря на всички за мненията.
×
×
  • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.