Jump to content

Redboko

Ловец
 • Posts

  78
 • Joined

 • Last visited

About Redboko

 • Birthday 12/14/1966

Допълнителна информация

 • Име
  Боко
 • Оръжие
  Иж 12 и Армсан
 • Куче
  пойнтер
 • МПС
  Пежо Партнер
 • Град
  Юнионсити
 • ЛРД
  ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.

Redboko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputation

 1. Здравейте, колеги. Доколкото разбирам, става въпрос за полулолжа на полуавтомат Уинчестър хлопа, тропа. Според мен дървото е много сухо и се е свило.При мен на Армсан бе същото тая пролет. Но мазах дървото с един хубав италиански байц/понамокрих я/ и след като изсъхна намазах дървенията с една грес, която като стоя два дни почти попи в дървото/орех/Зъбърсах дървенията и вече не се движи и не тропа, явно дървото е било много сухо от стоене по складове и магазини.
 2. Чужда пу%ка и чужда пушка кокали нямат!
 3. КОС инспектора е солоташака на началника на РУП, работата е отговорна и доходна на моменти. Моя КОСаджия в РУП Труд Стоил е много добър и лъчезарен, чак не е за тая работа. Но има и престъпници от тях. Сещам се за Годжи- КОСаджия при РУП град Своге.Много хора бе завлякъл и изнудил. Бе издавал фалшиви документи за завършен курс за безопасно боравене с КНО, фалшифицирал бе подписа на комисаря от Отдел ООРП и т.н. Но го изгониха дисциплинарно от МВР и го предадоха на Прокуратурата. Съди МВР да го върнат , но не стана ........
 4. Е, ако ги има и в Лидл и аз ще си купя на промоция с две пакетчета кафе за джезве !!
 5. Аз имам един резак Иж 12 надцевка с 69 см цеви.Наистина метла, лека, но на 25 метра. Да задам друг въпрос към колегите с опит- Неможе ли да се направи резба и да и слагам 5 или 10 см удължение, като на Армсан полуавтомат, който бях принуден да си купя, за да компенсирам резака.
 6. Не шефе, продават ги в "Сектрон"ООД, техническата фирма на "СОТ 161" София. Кенууд си е добра фирма.
 7. Радиостанция без лиценз за радиочестота TK-3301 Радиостанция за свободна употреба Kenwood TK-3301 ProTalk ® TK-3301 – най-новата портативна радиостанция от KENWOOD в PMR446 UHF FM сегмента – отговаря на всичките ви изисквания. Със своите компактни размери и малко тегло, тази здрава радиостанция е лесна за носене и експлоатация. И не на последно място тя продължава да работи дълго време – 20 часа с едно зареждане. Със своя здрав, но лек алуминиев корпус TK-3301 е построена, за да оцелее при удар или изпускане. А благодарение на херметическата си конструкция тя предлага надеждни резултати при тежки климатични условия. PMR446 16 канала 10 различни тона при повикване Изходяща мощност 0.5W 38 (QT/DQT) QT субтонове & DQT цифрови кодове 5 км обхват Гласово съобщаване на избран канал Вграден Инверсен Скрамблер Приоритетно сканиране Позволява индивидуално програмиране на скрамблер и VOX функция за всеки канал Time out Timer Индикация за слаба батерия Включва батерия Li-Ion 2000 mA, бързо зарядно устройство, антена и щипка за колан
 8. Колега здравей!!! Защо искаш пушка с 51 см цеви, полуавтомат. Ако си мераклия за такава един колега продава Бенели с 51 см цев, сгъваем приклад , малко страшна на вид.Стреля на автомат и на помпа.Бенели. Мисля ,че ще я даде за 800 лева.
 9. Тая събота бяз на лов на яребица в град Съединение в моята дружинка.Стана страхотен лов, защото нямаше гости от всякъде и имаше много кокошки.Колегата Найденов бе довел зет си, като му бе подарил една негова стара помпа. Но зет му, като няма навик да презарежда след изстрел изпусна много, но стана смях и много хубав лов. Когато трябваше да има пъдпъдъци ги нямаше, сега аз отстрелях два броя.Аде..
 10. Старата цена за полиавтомат без удължителите
 11. Така е, колеги.Пушките и Пу..ките искат смазване и смазка, периодично
 12. Наистина е много готина, за 810 лв е взех .Италианско не можеш да пипнеш за такава цена. Пък като гледам какво пишете май половината части на разни евтини италианки са турски с неизвестен майстор. Тук си пиши Армсан........Отиде......купих я и съм доволен . Наслука и здраве на всички колеги
 13. Иаз съм с Армсан от тоз сезон.Засега съм гръмнал около 100 патрона, презарежда много звучно, купих я на старите цени с бяла глава и два удължителя на цевите по 5 и 10 см.Приклада е от орех и полуложата,тъмен. Много прикладиста, само като се изпотя аз и гумения задтилак малко спира прикладването. Няма нищо общо с инерционния Стожер.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.