Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

v.terier

Ловец
 • Мнения

  71
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  11

v.terier last won the day on Януари 26 2016

v.terier had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  Васил
 • Оръжие
  mp153
 • Куче
  бг. гончета
 • Град
  София
 • ЛРД
  София юг

Последни посетители

1390 профилни разглеждания
 1. НА РАЗШИРЕНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА УС НА НКБГ СЕ РЕШИ: I. Да се проведе на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ извънредно годишно отчетно изборно Общо събрание на НАЦИОНАЛЕН КЛУБ БЪЛГАРСКредО ГОНЧЕ /НКБГ/ на 17.02.2018 от 13:00 ч. в ловната хижа на с. Елшица, обл. Пазарджик , при следния дневен : 1. Приемане и освобождаване на членове 2. Отчет на УС и на КРД за дейността на НКБГ през 2017 год. 3. Становище на КС по финансовия отчет 4. Освобождаване на УС, КС и всички комисии от длъжност и отговорност и избор на нови 5. Промяна на правилниците и разпоредбите на клуба (Предложенията за промени да се изпращат на Слави Каймакански до 09.02.2018 год.) 6. Приемане на календарен план за мероприятията през 2018 година 7. Разни При липса на кворум, на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ, ОС се отлага с 1 час и се провежда на същото място и при същия дневен ред, независимо от броя на присъствуващите членове. II. Да се проведедат ИВК както следва - на 18.02.2018 год. в с. Елшица - на 04.03.2018 год. в с. Каолиново
 2. Ловният сезон е зад гърба ни,но продължаваме с грижи към кучетата и дивеча
 3. Този сезон и на много бръснари отне практиката
 4. на другия ден подърпа паднало прасе докарано от раиона на съседната дружина
 5. първо извеждане в гората и първото и паднало прасенце
 6. А забравих че аз ти държах кучката в Мърчаево при Краси.Тогава май можеше и за тебе. Поздрави!
 7. Понеже питаш ще отговоря.Аз съм за правилата в този клуб и ще ги спазвам така както са гласувани .За онзи момент се издирваха работни аборигенни кучета .И сега е оставена вратичка за допълнително беседване и решение на управителния съвет с възможност да се опише такова куче от съставена клубна комисия и да влезе в разплод.Евала на Мишо че по онова време намери смелост да пусне на напълно непознато куче.Питам колко бяха тези като него?Твърдо съм за кучетата имащи родословие да полагат ИВК.И маѝката на въпросното ми куче е майка на твоята гордост Б-Сали.
 8. Скачката от която имам куче е направена през месец септември 2013.Незнам защо се дракосваш с мен като не съм дал повод.
 9. Здравейте всички заинтересувани от темата!Дали тези който сме си обръщали джобовете за да изминаваме по 400 км за да присъстваме на събрания ,ИВК и изложби сме агнета или хора на делата?И на това събрание имаше различни мнения но след много часов дебат се стигна до това решение.Стоя зад своя глас и не ме е страх че времето ще бъде съдник.До кога ще разчитаме на вродени работни качества който евентуално щели да се предадат от някой си пра пра пра дядо а не да седнем да поработим с наще мастии?За придобитите качества всеки един от нас носи отговорност,а те са много по важни за един разплодник.Ще помоля Георги Чаушев да даде информация за регистрираните кучила от изминалата година-колко от разплодниците в проценти са покрили работен изпит.Ако надвиши 50% за мен означава че решението е взето точно на време.Даите да се стегнем, да поработим имаме нужда един от друг.За напредъка през последните 5 години заслуга имаме всички ние и най вече ръководство.С уважение към всички от Васил Гюров!
 10. Няма прасета при нас ,наложи се да ходим на гости по Стара планина.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.