Jump to content

joret0

Ловец
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by joret0

 1. Здравейте колеги, вчера се сдобих с Мендел Бурма за 160 лв а същия модел закупен от Монтана го продават на цена от 250-295 лв и те са второ качество със син печат! Щях да изгоря с малко пари. Имам актуален тел. номер на офиса!
 2. Колега и за какво му е да го кипваш няма да правиш кисело мляко? Слага се в стъкления съд или ПВЦ бидона при ракията и се оставя да отлежи! А за вкус и цвят се проверява периодично! Наздраве.
 3. Опитай с дъбов чипс /частици/ получава се доста добре това е на място буре слага се в ракията. www.ecobuk-bg.com Това е въпросния чипс
 4. Здравейте и от мен! Тези "птички" са от снощи имаше вятър но въпреки това се справих не лошо. Прелета беше добър нищо, че взех късно позиция, но имах слука. Желая Ви Слука и много приятни емоции!
 5. Правилно ли разбрах? За глигана от стрелян от мен миналата година на редовен групов лов, който е с глиги 20 см. Щях да заплатя тази година 300 евро правилно ли разбрах!? Ако е така, знам ли може и да пропускаме да ги отчитаме, пък и кой ще ни води статистиката? Явиха ми се много въпросителни
 6. това чудо е за 65 лв. при това ново Колега
 7. Много лоша работа! Дано се разбере първо причинителя и скорошно подобряване на болните.
 8. Колега, реших да направя дневна варда понеже не ми се искаше да вися по здрач, карабината ми няма оптика и затова реших да взема гладкоцевната, пък и това ми беше първо излизане със свирката и не бях много обнадежден. Беше хубав ден безветрие затова лисан се приближи на толкова близо, а може и глад да го е мъчило знам ли го, нищо не каза Ако питате дали съм се много бавил, не не съм около половин час ми отне да примамя въпросния "господинчо" то свирката си свърши работа. Та аз бях опитвал с телефона да пускам звук на ранен заек и нищо, а знаех, че в този ареал е пълно с лисици.
 9. Ето и трофея ми - вече на поставка.
 10. Вчера си получих свирката за хищници на "Raptor" и реших да направя една дневна варда да тествам свирката. Останах приятно изненадан от възможностите и ето и сефтето на свирката.
 11. Така му се иска на колегата! При който падне животното при него е и трофея! Поздрави колега.
 12. Здравейте, ето и нашата слука от днес яха две на другото му се размина. Времето бе първо дъждовно, а после и вятър доста добър. Та лова свърши към 13 часа и после веселата част! Ето го и въпросното прасе Остана другата седмица и ще почиват прасетата. Поздрави колеги!
 13. Днес си видях трофея, още не е на поставка снощи е свален от черепа и сега Ви го показвам. Не са големи глигите, но за мен са безценни, 20см са! Пожелавам наслука на всички съфорумци.
 14. Здравейте и от мен! На 13.12.2014 г. Бях на гости в ловен район на Долна Бела речка. Благодарение на добрият ми домакин и гоначи бях споходен от слука. Един нер приличен да не кажа, че и повече от приличен. В средата е човека виновен за гибелта на нера. Това е част от "бандата" От стреляните прасета бяха 5 на снимката са четири две от който са мои двете крайни, а петото е одрано в гората. А това е само глигана с едно от отрочетата си На мен ми провървя разгеле, дано и вие колеги имате слука идните ловни излети.
 15. Здравейте, колеги радвам се за Вашите успехи! Пожелавам Ви и за в бъдещи излети добра слука, надявам се в близко бъдеще и аз да се похваля с убито прасе! Наслука този уикенд колеги
 16. Браво на колегата! Прасето не е отстреляно явно от него, а за килограмите са си доста и повече и по-малко нас кво ни грее, колеги? Поздрави и наслука на всички Ви!
 17. Ясно ВИДИМА цел! Пропусни истрел, оцелял колега-избягъл дивеч, душевен мир!
 18. Дай боже всеки му по толкоз! Наслука, колеги!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.