Jump to content

Kostadin 64

Ловец
 • Posts

  302
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kostadin 64 last won the day on November 1 2021

Kostadin 64 had the most liked content!

About Kostadin 64

 • Birthday 06/23/1964

Допълнителна информация

 • Име
  Костадин
 • Оръжие
  Remington-1100. Sauer&sohn Suhl TOZ-22LR
 • Куче
  Епаньол бретон
 • МПС
  вече пеш
 • Град
  Пловдив
 • ЛРД
  Сокол Пловдив

Recent Profile Visitors

2,492 profile views

Kostadin 64's Achievements

 1. Градски,не ги пиши тия неща по форумите,от къде и какви боеприпаси имаш .Форумите не се четат само от ловци,повярвай ми. Поздрави.
 2. Верса макс е най-новият модел на Ремингтон,мисля.Аз имам Ремингтон1100,от 25години и нямам проблем. А за полуавтомат или помпа,колкото сме участниците във форума,толкова ще са и мненията. Не съжалявай за полуавтомата. Поздрави.
 3. Трябваше и малко пясък да сложиш.Аз меша пясък,жито,царевица,щото зимата трудно си намират пясък.А за семейство кокошеви,той е много важен. Поздрави.
 4. Благодаря ти Насе.Сигурен съм,че ще ми помагаш,щото без да се познаваме ми помогна за кученцето. Поздрави.
 5. Ванка и на теб и семейството ти желая здраве и успех.Впрочем на всички българи желая здраве,нека ни се случват само хубави неща. А за мъника съм се подготвил с търпение и ласки и се надявам да се сработим и да станем добър тандем.Каквото зависи от мен,ще бъде дадено,другото от "лъвчето". Но аз съм оптимист и съм сигурен,че ще се гордея с него,както с всичките ми кучета до сега. Поздрави.
 6. Свали цялото УСМ измий го добре с бензин и после само едно "псът" със спрей wd-40 и си готов. Поздрави.
 7. Благодарение на Наско Хвойнев,се сдобих с тоя симпатяга. Насе,благодаря,ще черпя.
 8. Това се помъчих да обясня на колегата,ама той явно е решил само да се яде. Поздрави.
 9. Мислех да не ти отговарям,ама се напъваш,като жаба в кал,та за последно ще се помъча да ти дам отговор. Всяка дружина има определена територия за лов,като на всеки ловец се полагат 750 декара(по спомен). Ами как да вземем чуждоселец,като при нас има две свободни места и има трима нови ловци,местни.Да вземем теб,където не те познавам и да оставя местните момчета да си дирят дружинка. Ето,намерил си списък със свободни места в цяла България,отиди,където ти е удобно. А нещата с приемането на нови ловци е,както МНЗ тръби за вредата от тютюнопушене,пък цигари се продават на всеки ъгъл. И като последно,явно заради епитетите,които използваш,не те искат в никоя дружина. Бъди здрав.
 10. Ами,когато ставах ловец,повече от 20 години,имаше събрание и ловците в дружината гласуваха да ме приемат за кандидат ловец.После,когато се отпуснеха бройки за дружината,отиваш на изпит и ако издържиш ставаш член на дружината в която са те приели за кандидат ловец. Ако се спазва това правило,няма да има сърдити и ощетени. А сега курсове се провеждат на всякъде,да опънат парите на мераклиите,пък после да се оправят. Под нашия човек,имах в предвид,местния,от селото. Не ти знам името,колега,ама аз не искам да влизам в конфликт с никого,просто изказах мнение.И пак,недей си позволявай да правиш квалификации кой какъв е.Пред клавишите всички сме юнаци.И половината земя,даже две трети е моя и не я продавам. Поздрави.
 11. При положение,че има кандидат за място в дружинката ни от селото и кандидат от другаде,естествено,предпочитаме нашия човек. При нас няма глезотии и шуробаджанащина.Естествено,че ще изберем младия местен ловец пред някой,когото не познаваме. Даже и управата на дружеството не ни притесняват вече с подобни въпроси-Колко човека да ти пратим?Имаме двама ловци от съседни градове.Какво да кажа,пробиват телефона всеки петък с въпроси-Ще има ли мероприятие?Така,че не имота и парите са важни. И недей да слагаш всички под един знаменател-бекове и дрипльовци.
 12. Ами благодарение на тези "селски бекове",като отидеш някъде на лов има по какво да се стреля.Не всичко е пари,колега.Като отидеш и дадеш на "бековете" по два три маркови патрона,като извадиш шише марково питие и мислиш,че си недосигаем.Да,да ама не. Много ясно,че ще се ползват с привелегии местните ловци и кандидат ловци.Всички те участват в грижие за дивеча,а не пришълците и разни повярва ли си богаташчета. Поздрави.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.