Jump to content

IVAN2222

Ловец
 • Posts

  1,126
 • Joined

 • Last visited

About IVAN2222

 • Birthday 06/25/1971

Допълнителна информация

 • Име
  Иван Галчев
 • Оръжие
  Монте Карло модел Континентал 12кал,Иж-54,Иж-58,Brno-1
 • Куче
  Пойнтери-2 бр.

Recent Profile Visitors

1,987 profile views

IVAN2222's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputation

 1. Здравей колега.Звънях на посочения номер,но никой не вдигна.
 2. Днес почина моята Айра,едно прекрасно ловно куче.
 3. Момчета(Шибека,Ивор,Иво Големия и Хънти),да ви припомня и тук колко голям Тъпан е Васил. Ако искате да продължим темата от непрокопсаният сайт пишете тук. Иво,имах в предвид 9-10 месечни кучета,а не завършени кучета с титли.
 4. Извинявам се несериозното отношение към коментара ти колега,но представи се дъщерите на Костов да последват светлия пример на родителите си.Да крада,да крадат Нищо лично към Костов,но той ми дойде на ум.Доста родители на възраст може да дават "пример" на децата си
 5. Ами то Хитлер вече си го има колега Сега той е един обединителен образ от няколко човека известни под псевдонима "президент".Задай си няколко въпроса:-Кой е окупирал най-много държави по света? -Кой разпалва най-много конфликти в света? -Кой създаде тероризма? Да спрем до тук,че това вече е една друга тема.
 6. Не съм съгласен с теб колега.Най-силното партизанско движение е било в Беларус.В Украйна е имало проруско партизанско движение,но е имало и партизански отряди,които са се сражавали както против немците,така и против съветските партизански отряди (ако ги наречем така).
 7. Много сериозна чистка трябва да настане.Ти знаеш много добре кучетата,които трябва да бъдат спряни от разплод.Успех!
 8. Здравей Сашо.От дълго време не бях посещавал ловните форуми ,бях отвратен от псевдо развъдчици,псевдо треньори,професионални лъжци и измамници.Сега виждам,че много истини се появиха на "светло". В тази връзка искам да те попитам: Какви мерки ще предприеме ВДД-Бг за напред? Ще имате ли сили да спрете от разплод определени кучета и тяхни поколения,които вече са с родословия и не са спряни за разплод?
 9. Малко снимки на Аби от Злокучене: Стойки и секундиране с Айра Файерстайл:
 10. Батка,ти им разказваш играта с този калибър,6те ти излезе име сред хищниците Един приятел ги стреляше с 300 вин,но това е друга тема.Наслука!
 11. Здравей колега.Не съм 4ел или 4ул това твое мнение,но напълно съм съгласен с теб.То4но това коментирах още преди 3 год с приятел с който имахме няколко подобни излета,много успешни.Ако трябва да платим за придружител от ИАГ,но спокойно да обикаляме.
 12. Здравей колега.Искам да ти дам един съвет,нищо не поръ4вай от Кебелас,вси4ко там е пълен боклук.За справка имам 2 4ифта обувки,едните пропуснаха от сутрешната роса,а другите уж бяха за зимата с дебела подметка и не знам си какво,но се мокреха и пропускаха от горе на пръстите.Имам 5 4ифта панталони,пернишка трагедия(да ме извиняват колегите от Перник),не ми се описва положението и с тях.Имам и още няколко аксесоара,за нищо не стават,хвърлени пари на вятъра,вклю4ително и една оптика.
 13. Аз май без да искам те подведох,защото сега като си припомням ловните излети с ку4етата от този развъдник се сещам,4е все пак те правеха стойки на диве4а ама от 1 метър,явно проблема е бил в носовете.Но за сметка на това спе4елиха вси4ки селски екстериорни изложби
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.