Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Chaffe

Ловец
 • Мнения

  32
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Chaffe

 • Рожден ден 4.06.1990

Допълнителна информация

 • Име
  Теодор
 • Куче
  лошо и добро
 • Град
  София
 • ЛРД
  BG
 1. Пушката съм я виждал и даже съм стрелял с нея.
 2. И аз бях там, но от емоции толкова и снимах добре, че има кой да документира както трябва.
 3. Не е имало от нашите политици, защото там е за истински мъже, а не за такива цървули, нашенски.
 4. Нещо край Асеновград е имало или се бъркам ?
 5. Ех тия американци добре, че са те. Къде сме без тях, къде ще ше да е света без тях. Путин отдели няколко думи и спомена, за принуса на съюзниците в речта си на 9-ти май. На нас не ни трябва война тук, сами сме си достатъчни да се погубим.
 6. Амортисьорите са Кayaba, здрави и на малко километри. Доставка за София и Плевен, възможно лично предаване. Цената е за два броя. 0888788861
 7. Chaffe

  Гуми 235/75/15

  Гумите са без забележки, 4бр. всесезонни на 100км. Още са в гаранция. Намират се в Плевен. Могат да се докарат и в София. 0888570159
 8. Оргинален пълнител за Бърно 22lr. Намира се в София. тел. 0888570159
 9. Гумите са на 100км. имат фактура и гаранционна карта. Всесезонни 235/75/15. Джантите са италиански с нови винтили, без нито една драскотина. 7j -10 ET 15" Намират се в Плевен. Могат да се докарат и в София. Цена само на джантите: 420лв. Цена гуми 530лв. Цена на комплекта: 850лв. 0888788861
 10. Chaffe

  DOCTER Unipoint 1-4x24 4-0

  Продавам оптика DOCTER Unipoint 1-4x24 4-0. Ползвана е малко един сезон. Към нея вървят бързи рингове. http://www.guns.bg/Docter_14x24_R_Ill_40-cat98-scat46-p7250.html?searchKey=&priceOrder=A&latestOrder=&items=12&promo=&ref=&needReg=&outlet= GSM 0888788861 Може да се види в София и Плевен. Изпращам по Еконт.
 11. Ловувал съм няколко сезона с нерзна цев на browninga и мога да кажа, че е добър компромис. Имам няколко прасета на около 100м. с нея. С подходящия боеприпас прави добри серии. Малко по- скъпи са патроните който харесва моято, но си заслужава.
 12. Понеже за мене става дума в "съборил". Приплод с попадение около окото умира на 30 метра зад пусията ми в дерето което е в граница на колегите от друга дружинка. Намерено е умряло на другия ден и така. А явно не сте прочели внимателно предните постове за "стигането". Нямаме намерение да се съревноваваме, състазавем с други региони и т.н. Имаме предвид, че в Плевеноското сдружение в което сме и ние сме не за първа година на челните места по брой отсреляни диви прасета. А за това от колко години имаме слука и какво различаваме ще замълча компетентно. Нищо лично живи и здрави и много слука пожелавам !
 13. Всички участници. Поражението след, като отворихме нереза, попадението е през плешката и право в сърцето. Куршума е гром на PPU 308W. и се е спрял от другата страна.
 14. Днес беше успешен ловен излет за мен и дружинката от с. Николаево, Плевен. Лова започна за мен още в 10ч., когато грува движеща се в гората излиза на моята пусия. Чувайки приближаването на праслаците придружено с чупене на клони, но все още невиждаики ги. Настръхнах в очакване и готов стиснал карабината, всеки момент да запее своята песен. Излиза майка с 6-7 по- малки прасета на 45м. от пусията ми. Запазвайки самообладание изчаквам да премине майката и воторот прасе след нея. Набелязвам 3-то то прасе след водещата майка и след 2 бързи изстрела прасетата продължават без видими поражения. Стискам зъби и последните 2 изстрела да са смъртоносните. Третия удря прасето зад охото и то пада като отсечено до една трънка. Четвъртия беше контролен, който връщата останалата група без майката и второто прасе обратно в гонката. Не след дълго търсейки телефона си да се обадя на гоначите, че прасетата се връщат и да имат готовност. Точно преди да се обадя от соматохата и вълнението, което вече ме е обванала се показва в близките драки, нерче около 100 кила. Пушката празна, прасето се спира в края на гъстото пред мен, надушва ме и решава да продължи в гъстото връщейки се обратно в гората, но в този момен с бързи действия, докато прасето се обръща, аз взимам последния от двата патрона в паласката и зареждайки го директно в патронника, спускайки затвора прасето побягва с все сила да избяга в гъсталака. Вече с един патрон в карабината стрелям и прасето се сурива в трънката на отсрещния бряг зад който няма добра видимост какво точно става. Веднага слагам и втория патрон от едната паласка и стрелям в ритащите клонки и така приключва стрелбата от моята пусия. Нереза пада с пръснато сърце от първия изстрел, снимки на куршума по- късно. 308win с PPU. След 10мин. група излиза на пусия в другия края на гората и колегата там отстрелва още едно прасе. Минават още 20 мин. друга групата с прасетата минавата през една пусия в която не знам какво е станало точно, далеко ли са били, много грозни ли, но колега от по- далечна пусия стреля 3 пъти на пределно разстояние и не успява да оцели нищо и така приключва гонката. На втората гонка не участвах и там пада едно малко прасенце изстреляло се както само то си може, но попадайки на майстора си. Отидох да си взимам джипа и с помоща на баща ми да преминем през гората, издърпвайки прасетата, които отстрелях. Днес беше един добре организиран и проведен лов за нашата дружинка, блогадоря на всички участници в лова и продължаваме да сме най- добрите в Плвенското сдружение с 30 бр. до момента. Наслука!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.