Jump to content

Chaffe

Ловец
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

About Chaffe

 • Birthday 06/04/1990

Допълнителна информация

 • Име
  Теодор
 • Куче
  лошо и добро
 • Град
  София
 • ЛРД
  BG

Chaffe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

47

Reputation

 1. Пушката съм я виждал и даже съм стрелял с нея.
 2. И аз бях там, но от емоции толкова и снимах добре, че има кой да документира както трябва.
 3. Не е имало от нашите политици, защото там е за истински мъже, а не за такива цървули, нашенски.
 4. Нещо край Асеновград е имало или се бъркам ?
 5. Ех тия американци добре, че са те. Къде сме без тях, къде ще ше да е света без тях. Путин отдели няколко думи и спомена, за принуса на съюзниците в речта си на 9-ти май. На нас не ни трябва война тук, сами сме си достатъчни да се погубим.
 6. Амортисьорите са Кayaba, здрави и на малко километри. Доставка за София и Плевен, възможно лично предаване. Цената е за два броя. 0888788861
 7. Гумите са без забележки, 4бр. всесезонни на 100км. Още са в гаранция. Намират се в Плевен. Могат да се докарат и в София. 0888570159
 8. Оргинален пълнител за Бърно 22lr. Намира се в София. тел. 0888570159
 9. Гумите са на 100км. имат фактура и гаранционна карта. Всесезонни 235/75/15. Джантите са италиански с нови винтили, без нито една драскотина. 7j -10 ET 15" Намират се в Плевен. Могат да се докарат и в София. Цена само на джантите: 420лв. Цена гуми 530лв. Цена на комплекта: 850лв. 0888788861
 10. Продавам оптика DOCTER Unipoint 1-4x24 4-0. Ползвана е малко един сезон. Към нея вървят бързи рингове. http://www.guns.bg/Docter_14x24_R_Ill_40-cat98-scat46-p7250.html?searchKey=&priceOrder=A&latestOrder=&items=12&promo=&ref=&needReg=&outlet= GSM 0888788861 Може да се види в София и Плевен. Изпращам по Еконт.
 11. Ловувал съм няколко сезона с нерзна цев на browninga и мога да кажа, че е добър компромис. Имам няколко прасета на около 100м. с нея. С подходящия боеприпас прави добри серии. Малко по- скъпи са патроните който харесва моято, но си заслужава.
 12. Понеже за мене става дума в "съборил". Приплод с попадение около окото умира на 30 метра зад пусията ми в дерето което е в граница на колегите от друга дружинка. Намерено е умряло на другия ден и така. А явно не сте прочели внимателно предните постове за "стигането". Нямаме намерение да се съревноваваме, състазавем с други региони и т.н. Имаме предвид, че в Плевеноското сдружение в което сме и ние сме не за първа година на челните места по брой отсреляни диви прасета. А за това от колко години имаме слука и какво различаваме ще замълча компетентно. Нищо лично живи и здрави и много слука пожелавам !
 13. Всички участници. Поражението след, като отворихме нереза, попадението е през плешката и право в сърцето. Куршума е гром на PPU 308W. и се е спрял от другата страна.
 14. Днес беше успешен ловен излет за мен и дружинката от с. Николаево, Плевен. Лова започна за мен още в 10ч., когато грува движеща се в гората излиза на моята пусия. Чувайки приближаването на праслаците придружено с чупене на клони, но все още невиждаики ги. Настръхнах в очакване и готов стиснал карабината, всеки момент да запее своята песен. Излиза майка с 6-7 по- малки прасета на 45м. от пусията ми. Запазвайки самообладание изчаквам да премине майката и воторот прасе след нея. Набелязвам 3-то то прасе след водещата майка и след 2 бързи изстрела прасетата продължават без видими поражения. Стискам зъби и последните 2 изстрела да са смъртоносните. Третия удря прасето зад охото и то пада като отсечено до една трънка. Четвъртия беше контролен, който връщата останалата група без майката и второто прасе обратно в гонката. Не след дълго търсейки телефона си да се обадя на гоначите, че прасетата се връщат и да имат готовност. Точно преди да се обадя от соматохата и вълнението, което вече ме е обванала се показва в близките драки, нерче около 100 кила. Пушката празна, прасето се спира в края на гъстото пред мен, надушва ме и решава да продължи в гъстото връщейки се обратно в гората, но в този момен с бързи действия, докато прасето се обръща, аз взимам последния от двата патрона в паласката и зареждайки го директно в патронника, спускайки затвора прасето побягва с все сила да избяга в гъсталака. Вече с един патрон в карабината стрелям и прасето се сурива в трънката на отсрещния бряг зад който няма добра видимост какво точно става. Веднага слагам и втория патрон от едната паласка и стрелям в ритащите клонки и така приключва стрелбата от моята пусия. Нереза пада с пръснато сърце от първия изстрел, снимки на куршума по- късно. 308win с PPU. След 10мин. група излиза на пусия в другия края на гората и колегата там отстрелва още едно прасе. Минават още 20 мин. друга групата с прасетата минавата през една пусия в която не знам какво е станало точно, далеко ли са били, много грозни ли, но колега от по- далечна пусия стреля 3 пъти на пределно разстояние и не успява да оцели нищо и така приключва гонката. На втората гонка не участвах и там пада едно малко прасенце изстреляло се както само то си може, но попадайки на майстора си. Отидох да си взимам джипа и с помоща на баща ми да преминем през гората, издърпвайки прасетата, които отстрелях. Днес беше един добре организиран и проведен лов за нашата дружинка, блогадоря на всички участници в лова и продължаваме да сме най- добрите в Плвенското сдружение с 30 бр. до момента. Наслука!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.