Добре дошли във форума На Лов

Регистрирайте се сега за получите достъп до всички функции. След регистрация, вие ще можете да публикувате нови теми или да отговаряте на вече съществуващите. Ще можете да настроите вашия профил, да си качите профилна снимка, да получавате репутация и да използвате лични съобщения с останалите потребители. Това съобщение ще изчезне след като влезете в профила си.

bborisov

Ловец
 • Мнения

  29
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

Относно bborisov

Последни посетители

388 профилни разглеждания
 1. Отново на разходка !
 2. Рошко-на две години.Взимал съм го от колегата Недко Баджаков.
 3. Сутрешна разходка
 4. Разходка с Панда ,която е вече на година и пет месеца.
 5. Новата ми придобивка Хънтър -порода Източно Сибирска Лайка на 6 месеца,пристигнал също от Москва,както и предишното ми куче Панда. Също като нея с достойно родословие,с много известни предци,шампиони.
 6. Вече сме на девет месеца и с нетърпение чакаме откриването на ловния сезон!
 7. Благодаря,Жоро!Да ти се връща!За Рошко ще трябва много,ама много да черпиш! Тъй като съм нов в отглеждането на породата Източносибирска Лайка,то в момента ми е интересно и чета различна литература за породата.За всички незапознати като мен ,предлагам една статия ,където може да се прочете кога и как е възникнал Питерския питомник на породата ,дал началото на Питерската линия на Източносибирската Лайка. Между другото,аз не знаех че има Питерска и Иркутска линия в развъждането на Източносибирската Лайка.За пръв път го разбрах от колегата от форума ЙОРДАН,който ме посъветва,ако имам възможност да внеса куче от Русия,то да бъде именно от тази Питерска линия. Панда е именно от тази линия и благодаря на Йордан за съвета! https://sites.google.com/site/laikarticles/breed/vsl/pitomnikpiter
 8. 4.Хай-Тайсон
 9. 3.Карай-много красив представител на породата.
 10. 2.Хетта-Баска Красива женска!За съжаление оставила много малко потомство т.к.е била открадната като млада.
 11. Качвам няколко снимки ,които ми изпратиха на кучета,които присъстват в родословието на моята Панда,освен споменатите от колегата и които са типични представители на породата Източносибирска лайка: 1.Тобол-световен шампион и носител на много награди.
 12. Благодаря Колега! Кучето е родословно и пристигна с всички необходими документи . Наистина доставката от Москва не е лесна,но важно е да има човек желание и да се свърже с точните хора! Качвам една снимка на родителите на моята Панда - красиви кучета,спечелили много първи места на различни изложби в Русия и доказани работни качества!
 13. Снимка на момата.