Jump to content

bborisov

Ловец
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by bborisov

 1. Кученца от порода Източносибирска Лайка на 45 дни .
 2. Продават се малки Източно Сибирски Лайки ,родени на 26.10.2018 г. За продажба 4 женски и 2 мъжки кученца.Същите ще се продават след навършване на 45 дневна възраст . Майка ПАНДА -работи на едър дивеч и хищник.Баща ХЪНТЪР -работи на едър дивеч и хищник. Родителите(ПАНДА и ХЪНТЪР) са внесени от Русия и произхождат от много известни и работни линии. Потомци на кучета,шампиони на Русия и в момента.Същите притежават PEDIGREE CERTIFICATE на Руската Киноложка Федерация. Цвят на малките:черно бели (цвят карамист ).Има едно малко женско,което е с рядък цвят- бяло с черни уши и едно черно петно на тялото(цвят черно-пегий).Кучетата се намират в София. За повече информация и връзка-телефон 0888 510265. Цена 500 лева на кученца.
 3. Да,но са още малки-родени са на Димитровден(26.10).Нека малко поотраснат.
 4. Малко снимки за раздвижване на темата. Засега само тренираме ! ПАНДА и ХЪНТЪР !
 5. Рошко-на две години.Взимал съм го от колегата Недко Баджаков.
 6. Разходка с Панда ,която е вече на година и пет месеца.
 7. Новата ми придобивка Хънтър -порода Източно Сибирска Лайка на 6 месеца,пристигнал също от Москва,както и предишното ми куче Панда. Също като нея с достойно родословие,с много известни предци,шампиони.
 8. Вече сме на девет месеца и с нетърпение чакаме откриването на ловния сезон!
 9. Благодаря,Жоро!Да ти се връща!За Рошко ще трябва много,ама много да черпиш! Тъй като съм нов в отглеждането на породата Източносибирска Лайка,то в момента ми е интересно и чета различна литература за породата.За всички незапознати като мен ,предлагам една статия ,където може да се прочете кога и как е възникнал Питерския питомник на породата ,дал началото на Питерската линия на Източносибирската Лайка. Между другото,аз не знаех че има Питерска и Иркутска линия в развъждането на Източносибирската Лайка.За пръв път го разбрах от колегата от форума ЙОРДАН,който ме посъветва,ако имам възможност да внеса куче от Русия,то да бъде именно от тази Питерска линия. Панда е именно от тази линия и благодаря на Йордан за съвета! https://sites.google.com/site/laikarticles/breed/vsl/pitomnikpiter
 10. 3.Карай-много красив представител на породата.
 11. 2.Хетта-Баска Красива женска!За съжаление оставила много малко потомство т.к.е била открадната като млада.
 12. Качвам няколко снимки ,които ми изпратиха на кучета,които присъстват в родословието на моята Панда,освен споменатите от колегата и които са типични представители на породата Източносибирска лайка: 1.Тобол-световен шампион и носител на много награди.
 13. Благодаря Колега! Кучето е родословно и пристигна с всички необходими документи . Наистина доставката от Москва не е лесна,но важно е да има човек желание и да се свърже с точните хора! Качвам една снимка на родителите на моята Панда - красиви кучета,спечелили много първи места на различни изложби в Русия и доказани работни качества!
 14. Да се похваля и аз-като студент (а то беше отдавна),не можах да си докарам мома от Русия,но днес пристигна една с директен полет от Москва!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.