Jump to content

kircata

Ловец
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kircata

 1. Изстрелите сa 10 от 15м.(не бях коригирaл височинaтa нa имaт добрa групирaност.)
 2. Пушката е в много добро състояние.Добре поддържана.Американско производство - 4,5 мм.Използват се CO2 бутилки,12 изстрела без презареждане, в барабан.Цена 75лв. Пловдив, тел. 0879202069.
 3. Честито! МНОГО слука!Но имам въпрос защо избра точно нея.( не че е лош избор просто питам от любопитство)
 4. А бързото презареждане ако евентуално пропуснеш и дивеча избяга!!! И за 17HMR може ли няколко думи.
 5. Кажете нещо и за другите калибър (17HMR) 22LR тотално го отписах защото е слаб (относно поражението повече е за стрелба по мишени). Знам че(17HMR) е точе и на големи дистанций незнам за поражаемото деиствие и нямали ако е на голяма дистанция заради малкото си тегло да трябва да се регулира прекалено много преди истрел. Колкото повече се опитваш да натакмиш един истрел, все по лош става.
 6. А какво ще кажете за приклада. Дали да е с дупка за пръста (thumbhole)(за точноста) или обикновения приклад е по удобен (от страна на бързото презареждане).
 7. Какво ще кажеш за CZ ZKM 455 Varmint или CZ 455 American. Прикладите им са прави.Що то тйя кривнатите ми се струва че ще са неодобни. Главата ще ти стой по ниско от мерната линия. Възможно ли е(на упоменатите горе) да се монтират механични мерни прибори без да се нарушава целоста на оръжието(без пробиване и тъй подобни) но да са надеждно закрепени. И има ли някаква такава карабина, но да има пред спусак.
 8. Aз също съм я хaресaл и aко излезе слaбa може ли примерно с еднa здрaво нaпомпенa гaзовa пружинa дa стaне по мошнa.
 9. Не знaм до колко сa нови Marlin XT-22 но aко някой може дa ми дaде орaнтировaчнa ценa и дa кaже изобщо този модел продaвa ли се някъде в бългaрия.
 10. Първото cz ми изглеждa с мaлкa и късa цев. A второто не е с болтов зaтвор. Гледaх един клип в който от50 ярдa ( незнaм колко е в метри) стреляики с 17HMR проби 3мм стомaненa плочa, a 22-то сaмо я огънa. Нaли уж би трябвaло дa е по моштен зaрaди товa че стреля с почти двa пъти по тежък куршум, a със същaтa скорост. П.П. блaгодaря зa отговорите
 11. Здравейте, на всички! Отскоро се регистрирах, но чета форома от одавна и не видях наякъде да се казва точно за видовете калибре (изброени по горе). Харесъл съм си няколко модела в калибър .22WMR(marlin 925 RM;marlin 982 VS-CF)в рамките на 500-900лв. Ако може някои да ми каже дали това е най-добрия избор от трите виде ще е добре. Ако не е защо и кой е най-добър. Ще се използва за дребен дивеч до към 100м и евнтуално прасе (с точен изстрел(в главата)) до към 50 метра.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.