Jump to content

danboi

Ловец
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

About danboi

 • Birthday 07/23/1982

Допълнителна информация

 • Име
  boev
 • Оръжие
  ИЖ27m,H\K30-06,HOVA243W,BSR5,45
 • Куче
  3 гончета
 • МПС
  LR DISKAVARI
 • Град
  Дианополис
 • ЛРД
  сокол

Recent Profile Visitors

1,438 profile views

danboi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputation

 1. Нее ли идентична с Мазалатската
 2. Ас съм с дискавъри. От горивния филтър е , механичния , под купето е, близо до задна дясна гума. Има и магнитно филтърче срещу идващия горивопровод. Задръства се от ръжди от метални туби и пр.
 3. Неморално е да се ловува на полезен дивеч с неподходящ калибър. На дива свиня си ловувам с 30-06 но ми се беше счупила ръкохватката за презареждане , затова ползвах за един два излета 5.45х39. Иначе и 243 не бих ползвал за прасе.
 4. Падат. Две имам съборени, еднопо от 60-70м , гръдно раняване , почти на място , 50-60кг. Другото 100кг. , от около 100м , мина 20м но му забих още два. Мръсно смъртоносна гадинка. Чакалите каточе по му издържат , бягат до 50м понякога , ама трудно се дерът, с кожата идват и чарва и ребра.
 5. Браво Жоре, отлични са , материяла е супер ,изпълнението перфектно. Дизайна - универсален , за всякъкъв нож стават....и цените ти народни. Ще те питам за в бъдеще дали ще ти е удобно да направиш единични бройки по мой дизаин . Кройката на лични, да речем.
 6. И ас съм навит за два-три. Това е единственния начин за качествени такива, пробвал съм.
 7. Моля колеги които имат опитност с това оръжие да споделят впечатленията си. Благодаря предварително.
 8. Аз съм едно селянче и бракониер. Познавам и други като мен. За куриоз..не познавам по морални ловци от ,,бракониерите,,.Бия толкова колкото ми трябва за мен и за фамилията ми.От доста години не стрелям по яребица ,фазан ,заек ,сърна,кушута че и елен.Всячески се старая да опазвам майките свине,дори и на законния лов.Защото там съм се родил и живея,вземам от природата това което ми е неубходимо и се старая това да е по достоен спрямо природните закони начин. Законите ги творят тия за които не важат. Опитват да слагат огради за офцете. Самите законотворци ,в предишните народни събрания бяха с по висок процент концентрация на хомосексуалистите от модните среди даже. Какво могат да сътворят освен някоя тарикатска педерастия. И аз да им изпълнявам распоредбите ли,оградите са за офчедушните, вълк синур няма. Причината за липсите на едър дивеч са едродивечовите стопанствааа, концентрира се там за угода на властницитее.Всичките вече са техни,обсебиха ги мълчешката.Щото са такива истински ловци че и в зоопарка стичка немоят си отрепа. Да не се хваля що хищник затривам та да си плащам данъка към природата. Други ужасни неморалници са фараджиите дето бият с комерсиялна цел,зареждат си от природата ресторанта за дивечови деликатеси. Имам ги в района за съжаление. ВЛОСТНИЦИ СА, и те, за съжаление , немой и да ги набие човек. ЕДИНСТВЕННИЯ ИСТИНСКИ ЗАКОН КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВА ЕДИН ИСТИНСКИ ЛОВЕЦ Е НЕГОВИЯ ВЪТРЕШЕН ы МОРАЛЕН ЗАКОН.
 9. VX-1 , VX-2 са нисък клас подходящ за малки кълибри. 7,62х54R и 30-06 са сериозни калибри и си искат необходимото. Патил съм си с VX-2 на по 54р , не си държеше прострелката и нямаше дори кликове на тумблерите. Ниско бюджетните оптики излизът по скъпо от марковите \по едно време ги бях събрал един кашон\ и като им сметнах разхода...за тия пари щях да взема един цаис и правнуците ми да могат да стрелят с него. Сега съм фен на Leupold VX-3 и хич не си губя времето нискобюджетно щото излиза по скъпо и доста по некачествено. ..Не съм толкова богат та да купувам ефтино...беше казъл някой мъдрец.
 10. Прощавай колега но КУЙРУК е дума-турцизъм който се използува за логосмисъл -УПАШКА. Правилното е КУРОК което ще рече-УДАРНИК. Виждам обявата ти по всички оръжейни сайтове и не ми е смешно а срамно.
 11. Бялката има афинитет към яйцата. Ако е бялка ще има кражби на яйца в района. На капана поставяш яйце за да не избиеш котките в района. Изчезват ли главите на жертвите, пораженията са от черен пор \може да прониква във волиера през много малки отвори, дори по тунелите на къртичини\. Отговора е малка клюса със стръв-птича глава или кутиен капан, може и с жива стръв. Невестулката изпива кръвта на жертвите си,пораженията са в облъста на шията. Рядко изяжда мозъка на жертвата, почти не напада домашни птици \особенно едри\ ако няма малки а сега сезона нее такъв. Отговора е със ситни съчми \движи се през деня\ Пораженията от плъхове са също по шията но ядат от главата и плътта. Отговора е -ягттериер или бетониране на пода, разни отрови.
 12. Имам я, от 2 години. Взех я за хищник. Група от стоика 4-5см. , от ръка стреля лошо. Пълна липса на откат но баланса на оръжието е лош, предназначено е за стрелба от легнало положение. Можеби смяна на приклада. Патроните са само Барнаулски , пише-гражданские , без стоманен сърдечник са но са си дисбалансирани-куха предна част. Поражението на прасе си го биваше но на по малка плът.... не събарят на място хишника. Две мишени от мукава на 5-6м една зад друга са с еднакви групи, почти, никакви легендарни отклонения. За тия пари,взех я за 480лв , самозарядна карабина с малък приятен за стрелба и екзотичен калибър ,а и стреля нелошо. Гледам доста са популярни в щатите но не срещам матрици и материали за релоудинг а с барнаулски или бойни патрони ловните резултати са странни и несигурни. Тунинга е задължителен също. Пълнителя е отврат, боиния ,резнах го, стана за 10, и доста красиво стои. Технологеята на лични. Сега мисля да резна и върховете на куршумите...накрая ще си взема едно 243w, ...и ще се решат всичките проблеми.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.