Jump to content

hunt48

Ловец
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hunt48

 1. Колеги, взех си ето този нож и съм много доволен, става и за дране. Не можах да не се похваля, че жената нещо не беше много възхитена от моята покупка. Наздраве и наслука в настоящия сезон.
 2. Хахахах, това наистина си е проблем, ама не можеш да потърсиш помощ във форумите! :D
 3. Привет колеги, извинявам се за спама, незнам дали мястото на този коментар е тук, но искам да попитам, дали не съм се прецакал с покупката на една унгарска визла. Та взех си много красива унгарска визла от един приятел на много добри пари - 500 лв, защото беше закъсал за пари, но сега не мога да я науча на нищо, това куче ни приема ни предава, а е само на 2 месеца и половина. Все едно е глухо и е, като пощръкляло, като го изведа и се опитвам да го дресирам, това тича в кръг и скача, като дрогирано? Дайте, някой съвет, че за ветеринара чакам заплата, но може и тук, някой да даде полезен съвет.
 4. Е не знам дали е истински, само човек с, доста познания, може да каже, защото има много сполучливи копия изкуствено състарени, но ако е истински ти си голям късметлия и си го пази, защото е много ценен, но ако ти трябват пари и не искаш да го задържиш, може да поговорим, защото и аз благородно ти завиждам, това е повече от чудесна находка.
 5. Това е щик от втората световна на Хитлеровата младеж. Ако се продава бих искал да го купя, зависи на какви пари е де.
 6. Пък и щом са ги предупреждавали, значи си имат хора на разни места и ще се оправят с познатите похвати.
 7. Добре, благодаря за отговора, извинявам се за спама.
 8. А защо трябва да се започва с гладкоцевно оръжие, аз съм свикнал, като цяло със стрелба с различни пушки( само, че не на лов, разбира се ).
 9. Да, горе долу ги смятах толкова, даже и малко отгоре.
 10. Мерси, за отговора, сега събирам пари, че ми трябват доста, а иначе ще разглеждам, каквото ми попадне, за да мога да се насочя, на някъде, но по скоро исках и да разбера, какво мислите за ловния калашник, че той, като че ли най - много ми допада!
 11. Здравейте, решил съм да ставам ловец и искам съвет относно оръжието. Каква пушка да си купя и коя е по - подходяща за начинаещ? Чух, че турските пушки, никак не били лоши, но пък руските са си класика, но пък са по - тежки. Ще се радвам, ако може, някой да ме насочи, защото все пак пушка не се купува всеки ден. Благодаря предварително!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.