Jump to content

low_creep

Ловец
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Plamen
 • Оръжие
  ИЖ 54 ИЖ 58 МАЕ
 • Куче
  Английски Поинтер
 • Град
  Някъде си
 • ЛРД
  Някоя си
 1. Малко да събудим темата! Някой ще може ли да направи едно чертежче на рамото което изхвърля паничката и размерите му ?
 2. Малко да събудим темата! Някой ще може ли да направи едно чертежче на рамото което изхвърля паничката и размерите му ?
 3. И аз имам такава в 12 кал. от един сезон я ползвам , много прикладисто пушкало , че и бая трещи !
 4. Ето и аз с какво се сдобих този сезон ИЖ 58МАЕ нещо не мога да кача снимките пък сега
 5. Колеги имам Пойнтер на 6 месеца и имам същия проблем с лаене и скимтене когато му кефне и когато няма какво да прави! Как да си реша проблема? Чувал съм че Пойнтерите се плашели от бой и не било хубаво да се удрят а по добре било с тези електронните нашийници да се пуска ток. Какъв акъл ще ми дадете вие?
 6. Аз говорих с един оръжейник и той ми каза да не се притеснявам , можело да се изключат , ако не могат да се оправят. За това реших и да я взема тази Ижовка 58 МАЕ
 7. А тези ежектори могат ли да се изключват ?
 8. Ето го и моето малко пойнтерче на 4 месеца женско Айра родителите са от развъдници бащата от развъдник в България а майката от развъдник в Унгария
 9. Днес намазах с тази течната смазка отвътре цевите с меката четка на шомпола и отвън цевите с едно дунапренче , че да видим какво ще се получи! Ако е добър ефекта тогава вече ще се чудя как ще смазвам вътре главата или най-много ще дам на оръжейник веднъж в годината да ми я почиства и смаже.
 10. Вътре с меката четка не става ли да се протърка с тази течната смазка? За цевите вече ми стана ясно , но за главата не ми е още напълно ясно как да я смазвам (трябва ли нещо да се разблобява -не трябва ли)?
 11. А по време на лова с какво да смазвам? Става ли с тази течната военна смазка за която бях споменал че намерисва на нафта?
 12. След WD-то мажеш ли с нещо? Ами отвън цевите с какво ги мажеш?
 13. А този Гой не е ли само за консервиране ? А за отвън на цевите с какво да мажа и главата с какво и как да почиствам и смазвам?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.