Jump to content

bobi8603

Ловец
 • Posts

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bobi8603 last won the day on March 4 2017

bobi8603 had the most liked content!

About bobi8603

 • Birthday 03/13/1986

Допълнителна информация

 • Име
  Благовест
 • Оръжие
  Късо,Нарезно,Гладкоцевни,Комбинирано
 • Куче
  Лайка,Пойнтер
 • МПС
  Сузуки Самурай
 • Град
  Перник
 • ЛРД
  Сокол гр. Брезник

Recent Profile Visitors

1,571 profile views

bobi8603's Achievements

 1. Това е Хера когато се учехме още https://www.youtube.com/watch?v=cW7DDMOEQ5Y
 2. Искам и аз да се похваля с моята ЗСЛ Айра.Голями благодарности на Яни Дуков,Карамфил Джембазки и Христо Костов.
 3. howa -пак в този ценови диапазон но си е добро пушкало (помисли и за 308 вин- това което пада с 30-06 пада и с308 но няма такъв откат и при стрелба от ръка си е то почно като калибър)
 4. Прострелвал съм СЛР с ПО на него държеше. http://www.hunter.ru/access/opt_table.html
 5. да колела с изместен център не съм използвал
 6. шкурка 1000 ,свалих само предпазителя ,щифтовете нещо нестава с избиване , малко грес и стана супер
 7. Днес полирах съвсем леко спскъка след което го намазах с графитна грес.Резултата е доста по плавно дърпане и абсолютно неочакван изстрел. Монтирах страничният монтаж ,Монтажните пръстени и самата оптика.Абсолютно всичко дето се присъединява по монтажите е и лепнато с дву компонентно лепило за по голяма сигурност. При първият ми почивен ден и хубаво време ще си произведа стрелбата като ще има и снимков материал
 8. Няма смисъл да пробваш.Говорител с хартиена мамбрана е предназначен за нискочестотна употреба. и да го усилиш на макс няма да се чува от 100 метра докато рупора със нормална сила на пъдпъдък до към 300 метра нощно време в тишина си я чувам песента ясно .Просто разпространяваннето на звуковите вълни няма нищо общо с обикновен говорител.
 9. Браво. Само не преусилвай сигнала за да си примамваш по отдалече .Трябва да е със силата която си издават самите животни .Т.Е. реален по сила звук иначе няма желан резултат.Успех.
 10. никъде не съм написал че искам да направа група 5 МОА например на 500метра.Ако ще и 2 метра да е.Просто искам да вида как стреля на по далечко телоподаващото т.к. със него по цел над 200 метра никога не ми се е налагало да стрелям.Та идеята беше кое друго да му барна преди да го пробвам.А снимки ще постна ако ще и едно попадение да няма.Оръжието не го използвам за дистанций над 150 метра така че единствено искам да видя на какво е способно на малко по надалеко. Лек ден.
 11. Здравейте.Имам СЛР-95 къса цев от който ще се опитам да извадя максимума от възможностите му.Монтажната планка е точкована , на 3 места.взел съм му монтаж , пръстени и оптика 6-24х50. Искам да си направя експеримент каква "ГРУПА" ще е способен да направи на дистанций 100,200,300,400 и 500 метра. Чел съм някъде че се слага буфер на възвратната пружина, олекотява се спусъка. Бих се радвал ако дадете малко подробности за тези неща и за други които биха допринесли за по добра групираност.
 12. Колега този пречупен кръст ти ли си го рисувал с пригоргаф по дървото.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.