Jump to content

NA4INAE6T

Ловец
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 1. Неги бият по Монтанско.Пък и аз нищо немога да ин кажа.Кой ще обърне внимание на млад ловец като мене.
 2. И на мен ми се случи да видя трикрако животно.В съботната гонка паднаха две сърни и един сръндак който беше с три крака.Предния десен крак го нямаше половината а от доло беле зараснало като мазол.На жовотното не му личеше да е мършаво или недохранено.Колегата който го беше убил каза, че нему е личало да е накуцвало или да се движи по бавно.При дрането открихме в задния десен крак сачми които се бяха забили в кокала и беше зараснала раната.Явно и дрг път е било стреляно по животното.
 3. Има голям ефект от солищата за срандака и елените.В нашия терени има много солища и те спомагат за оставането на дивеча по тези места.
 4. може да прочетеш малко тук http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=7384
 5. Аз ловувам в с.Гюргич,северозападна България към Белоградчик.Срещат се прасета, сърни, елени, по-малко пернат има и хищници.Ще кача и снимки.
 6. Мисля , че е тук мястото да кажа и аз за моята пушка ИЖ.Нова я взех тази година.Преди две седмици става рано сутринта за лов отварям касата а тя пушката почти цялата беше хванала ръжда.Третирах я редовно от тогава, по няколко пъти на ден и още несее махнала цялата ръжда.Пръскам я с E.Z. lube спрей предпазващ от корозия влага и засечки.Някои да знае по силен продукт против ръжда ?
 7. Колега аз съм привържаник на сандвичите по някога когато ходя на лов/несъм ходил много пъти защото тази година карах курса/ си нося.Нищо лошо невиждам в това да си занесеш /суха храна/сандвичи. Ако бъркам ме опровергай.
 8. Това него знех,4е за сърни трябва да имам разрешително за подборен лов. Аз си мислех, 4е нещата са по прости.Имаш разрешителни и можеш да стреляш по сякакав дивеч. Значи чак другата година като взема разрешително за подборен лов мога да ходя за сърни
 9. Здрасти, аз съм с ИЖ 18 но моето нее МН а е ЕМ М. Моята я взех за 240 лв./нова/ от Монтана.Имаше още 18 _ски. Цените варират от 230 лв до 260 лв. Но някои от тях неса с мерна ивица, спорет цената и екстрите.
 10. Значи трябва да стрялям с обикновени патрони N 11 за пътпъдъци, примерно както казваш. А за диво прасе и сърни /примерно/, трябва да са магнум патроните.
 11. Казаха ми, че с това ИЖ-18 ЕМ-М нетрябвало да стрялям с магнум патрони на птици. Трябвало да са някакви обикновени.Какви би трябвало да са тези обикновени патрони.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.