Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

NA4INAE6T

Ловец
 • Мнения

  13
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 1. Неги бият по Монтанско.Пък и аз нищо немога да ин кажа.Кой ще обърне внимание на млад ловец като мене.
 2. И на мен ми се случи да видя трикрако животно.В съботната гонка паднаха две сърни и един сръндак който беше с три крака.Предния десен крак го нямаше половината а от доло беле зараснало като мазол.На жовотното не му личеше да е мършаво или недохранено.Колегата който го беше убил каза, че нему е личало да е накуцвало или да се движи по бавно.При дрането открихме в задния десен крак сачми които се бяха забили в кокала и беше зараснала раната.Явно и дрг път е било стреляно по животното.
 3. NA4INAE6T

  срандак

  Има голям ефект от солищата за срандака и елените.В нашия терени има много солища и те спомагат за оставането на дивеча по тези места.
 4. може да прочетеш малко тук http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=7384
 5. Аз ловувам в с.Гюргич,северозападна България към Белоградчик.Срещат се прасета, сърни, елени, по-малко пернат има и хищници.Ще кача и снимки.
 6. Мисля , че е тук мястото да кажа и аз за моята пушка ИЖ.Нова я взех тази година.Преди две седмици става рано сутринта за лов отварям касата а тя пушката почти цялата беше хванала ръжда.Третирах я редовно от тогава, по няколко пъти на ден и още несее махнала цялата ръжда.Пръскам я с E.Z. lube спрей предпазващ от корозия влага и засечки.Някои да знае по силен продукт против ръжда ?
 7. Колега аз съм привържаник на сандвичите по някога когато ходя на лов/несъм ходил много пъти защото тази година карах курса/ си нося.Нищо лошо невиждам в това да си занесеш /суха храна/сандвичи. Ако бъркам ме опровергай.
 8. Това него знех,4е за сърни трябва да имам разрешително за подборен лов. Аз си мислех, 4е нещата са по прости.Имаш разрешителни и можеш да стреляш по сякакав дивеч. Значи чак другата година като взема разрешително за подборен лов мога да ходя за сърни
 9. Здрасти, аз съм с ИЖ 18 но моето нее МН а е ЕМ М. Моята я взех за 240 лв./нова/ от Монтана.Имаше още 18 _ски. Цените варират от 230 лв до 260 лв. Но някои от тях неса с мерна ивица, спорет цената и екстрите.
 10. Значи трябва да стрялям с обикновени патрони N 11 за пътпъдъци, примерно както казваш. А за диво прасе и сърни /примерно/, трябва да са магнум патроните.
 11. Казаха ми, че с това ИЖ-18 ЕМ-М нетрябвало да стрялям с магнум патрони на птици. Трябвало да са някакви обикновени.Какви би трябвало да са тези обикновени патрони.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.