Jump to content

Night_Hunter

Ловец
 • Posts

  139
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Night_Hunter

 1. Нямам идея, мисля че тея 39 000 са само първата част от общата сума. Моето скромно мнение, ако ще и 5 лева да са /а те са доста повече/ похвално е за общината че помага на гражданите си. Не съм чул някъде досега да се е случило.
 2. Първоначално,в докладната записка на съветника фигурираха 4 500 бр.яребици за 63 000 лв,2 000 бр.колхидски фазана за 40 000 лв,60 бр.свине-майки за 18 000 лв,както и 30 000 кг. фураж за 8 000 лв на обща стойност 129 000 /сто двадесет и девет хиляди/ лева.
 3. С 4500 ЯРЕБИЦИ,2000 ФАЗАНА И 60 СВИНЕ МАЙКИ ЩЕ СЕ ОБОГАТИ ДИВЕЧЪТ В НЕСЕБЪРСКИТЕ ГОРИ Пернатите заедно със свинете майки ще бъдат заселени на площ от 75 000 дка и по този начин ще се подобри генофонда на наличния дивеч. Задивечаването ще бъде обезпечено с фураж и хранилки за изхранване на животните през есенно-зимния период на 2010/2011 година.За това гласуваха 11 общински съветници по предложение на колегата си- независимият Никола Иванов-председател и на “Ловно-рибарско дружество-Несебър”,5 бяха “против” и 4 “въздържали се”. Иванов внесе предложението от името на над 500 граждани,обединени в 6 ловни дружинки на територията на общината.
 4. Има има колеги и стрелбище и магазин ама е малко по на север в к.к. Сл.Бряг. Цените на оръжията и дрехите са добри. Патроните не съм сравнявал.
 5. Много ти благодаря колега. Както се казва в една реклама "Такъв отговор чаках"
 6. Здравейте колеги. Има ли някой колега с такава пушка да даде малко инфо за боеприпаси и за какъв лов е подходяща. Благодаря предварително. http://www.marlinfirearms.com/Firearms/bigbore/1895.asp
 7. Eeeeeeeeх дойче марки. Размечтах се.
 8. За съжаление са много повече хората колеги. И това става с домашно прасе. http://www.bszone.info/?p=6096
 9. Колега, ти сигурен ли си че е от приклада. Да не би да е от задприкладното устройство. Щото представяш ли си да го отрежеш и пак да ти бие надолу, а другите пак да улучват.
 10. Понеже допреди 10-тина години се стреляше повечко с хартиени гилзи и домашно снарядени патрони, това нещо със зъбците служеше да се извади хартиената гилза ако се пръсне и излезе наполовина от патронника.
 11. Гледам и не вярвам на очите си.Ми че колеги, то вие всички сте тръгнали от 4-5 годишни на лов, стреляли сте и сте носили дивеча.Сигурно някой от вас са водили и кучета. Баси аз колко съм бил назад в ловното дело.
 12. Не позна от първия път за Александър. А за общото с лова, ми станал е жертва.
 13. Колега имай на предвид че колегата Бъчи е един от малкото, който можеш да слушаш без да се притесняваш че е некомпетентен.По отношение на малокалибрените можеш да му се довериш преспокойно.
 14. В Бургас зад х-л Космос има Ротвайл за 16к. номера 10,9,7,5,3,1. 10 и 9 номер са на 50ст. Има и вайдманшел за 16к. 1,3 и 5 номер на 80ст.
 15. Аз мога да ви дам идея как да се съберете и познаете/съжалявам много но няма да мога да присъствам/.Правите една табела nalov.com и под нея една масичка с един човек който да раздава баджове nalov.com на който отдолу да се напише никнейма на потребителя.Пишеш си ника, слагаш си баджа на врата и така става много лесно разпознаването.Това го видях на един фото форум фест и беше много готино.
 16. "Ееех момчета едно време беше лов. Взимаш си пушката, излизаш и ловуваш без ограничения, всеки ден и пак имаше много дивеч. После стана 2 заека и 2 яребички, един заек и една яребичка и сега нищо. Пожелавам ви да доживеете времето когато да има толкова лов колкото имаше преди 50 години." Цитат по памет.
 17. A защо точно преди да изчезне това НЛО снимащия дава общ план а.Над това самислял ли си се.За да може по добре да се види това изчезване.Монтаж и при това не професионален.
 18. Колкото и да ни се иска колеги няма как да надскочим манталитета си. Това си е наша запазена марка. А по принцип в бизнеса би трябвало стремежа към собствения просперитет да е водещ. У нас обратното. Най-изтърканата поговорка е най-актуална. "Не е важно на мен да ми е добре,важно е на Вуте да му е зле". Така че, не бива да се сърдите на тези които се мъчат да направят това, те не са виновни, просто толкова им е капацитета.
 19. Това колега става само ако те хванат с алкохол над 1.2. Тогава отиваш на съд, а щом си съден нямаш право да носиш оръжие.Тоя косаджия или се е объркал или те ебава.Освен това никъде в закона няма такава дума по усмотрение.
 20. Колега вуйчо ти може и да е майстор на приклади ,ама фотографа който е снимал ако знаеш какъв майстор е шапка му свалям. 10 минути се чудих къде е приклада.Той сигурно е търсил някоя още по сходна подложка ама не е могъл да намери.Това е достойно да влезе в книжката дето изпитват за далтонизъм.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.