Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

vasko kadrev

Ловец
 • Мнения

  25
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно vasko kadrev

 • Рожден ден 26.02.1961

Допълнителна информация

 • Име
  Васил Къдрев
 • Оръжие
  brauning
 • Куче
  zsl
 • МПС
  niva 21213
 • Град
  Велико Търново
 • ЛРД
  С.Пчелище

Последни посетители

544 профилни разглеждания
 1. Десет месечните ИСЛ Саша и Маша започнаха да работят на прасе в края на сезона ,което изключително много ме радва!Саша е по развита в лова вече трето прасе намира сама без помощ от другите кучета,облайва ги на място и ги гони до четирдесет минути!Голям късмет извади като намери първото прасе,чух куче да лае на място но не познах че това е Саша лая го около десет минути след това прасето се премести тя пак започна да го облайва,тогава пуснах майка и го вдигнаха късметът беше в това че съседната дружинка го от стреляха!По същия начин намери и второ прасе сама,но за съжаление мой колега не го улучи!В самия край на сезона пак намери един глиган и го облайва на място приближих се внимателно срещу вятъра ,прасето се вдигна и аз успях да го отстрелям ,радоста ми беше много голяма!Просто всичко стана като по учебник!За Маша какво да кажа и тя ходи много търси упорито гони със Саша но още не е намирала самостоятелно лежанка на диво прасе!
 2. Десет месечните ИСЛ Саша и Маша започнаха да работят на прасе в края на сезона ,което изключително много ме радва!Саша е по развита в лова вече трето прасе намира сама без помощ от другите кучета,облайва ги на място и ги гони до четирдесет минути!Голям късмет извади като намери първото прасе,чух куче да лае на място но не познах че това е Саша лая го около десет минути след това прасето се премести тя пак започна да го облайва,тогава пуснах майка и го вдигнаха късметът беше в това че съседната дружинка го от стреляха!По същия начин намери и второ прасе сама,но за съжаление мой колега не го улучи!В самия край на сезона пак намери един глиган и го облайва на място приближих се внимателно срещу вятъра ,прасето се вдигна и аз успях да го отстрелям ,радоста ми беше много голяма!Просто всичко стана като по учебник!За Маша какво да кажа и тя ходи много търси упорито гони със Саша но още не е намирала самостоятелно лежанка на диво прасе!
 3. Продавам комплекти за повдигане на предница и задница на лада нива.Повдигането може с рингове на пружините и предните шарнири,може и с нови по дълги пружини!Предница с три сантиметра подложки ,задница може с три сантиметра ,може и с пет сантиметра подложки!С пружините три сантиметра от пред,отзад с пет сантиметра!За връзка телефон 0884485454 град В.Търново.Комплектите се изпращат по Еконт с наложен платеж!
 4. Купувам регулираща стабилизираща щанга за лада нива.ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА 0884485454!
 5. Колеги какво става с Истърците,как се развиват дайте малко информация? Може и снимки от ловни и киноложки успехи !Имам чувството че в България няма Истърски гончета.
 6. За родословието думата има Данчо!
 7. ИСЛ Алба е на пет години купих я от горския на Котел, много работно животно.Спокойна не се дави с другите кучета,работи и в екип,със страшна злоба към прасетата и най вече се пази от удари,много културно се вози в превозните средства .Заради всичките нейни качества искам да изкарам поколение от нея,между другото тая неделя отработи едно прасенце петдесетина килограма което беше от стреляно от мен.
 8. Аз още чакам за родословие на моята ИСЛ в момента тръгва да се разгонва! Какво според вас да правя,да я заплодя ли или да прескоча това разгонване?А Алба е страхотна, има тоя сезон отработени самостоятелно 7 прасета,като се има в предвид че трудно свикна с мен, и тия прасета са отработени през декември месец.Вече любовта ни е взаимна!
 9. Снимки добре,но и вие качвайте предложения и снимки !
 10. Снимки на Дратхарката съм пуснал в групата ЗАПАЛЕНИ ЛОВЦИ !
 11. Колега гончето искам да го подаря на приятел на който през лятото му почина гончето с което ловува десет единадесет години,и го преживя много трагично.Снимки имам но не мога да ги качвам,в събота като си дойде сина ми ще ти ги пусна .ПОЗДРАВИ !!!!!!!
 12. Колега дай описание за гончето!Аз имам женска Дратхарка която е обучена на едър лов по птици не съм я водил много е издържлива и неуморна просто работи страхотно, с голям периметър на претърсване, гони с глас след като намери дивеча ,лай прасетата на място дебело и дрезгаво а когато се вдигнат лай на тънко чак пищи.Кучката е на 2,5 години, окучвана е един път и всички кученца ги подарих на ловци които в момента ги водят на лов.Вози се в кола без да мръдне няма повръщане няма лигавене ,кучката е чисто кафява с три четвърта копирана опашка много стройна и здрава в телосложение,косъма е от по късия,ако имаш представа за какво ти говоря.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.