Jump to content

Samuyl

Ловец
 • Posts

  57
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Samuyl

 1. Тази марка я чувам за първи път.. пък и не намерих никаква информация. Можеш ли да дадеш малко повече инфо? Съжалявам, че се отклоняваме от темата.
 2. За съжаление по софийско все още не се чуват, но се надявам до седмица-две да пристигнат
 3. Ами колега, относно възраста има доста различни мнения - някои предпочитат да не го извеждат през първата му година за да не се уплаши (от прасета), докато други започват още от 3-4 месечна възраст. Аз лично предпочитам втория вариант. А относно гатерите не смятам, че са подходящи за обучение и не трябва да се съди по тях дали едно куче е годно за лов. Давам и пример, заведоха най-добрия свинар от нашата дружинка на състезание и го класираха на пето място, при положение, че по време на лов усеща прасетата от километри и ги гони доста настървено.
 4. Ами не, не съм ги обработвал по никакъв начин. Прасето беше 30-40 килограма (то това прасе ли е?!) и го стрелях на 15тина метра.
 5. Съгласен съм с Sonyred. Даже бих добавил и че правят нелоши поражения. Този сезон имам 1 прасе с тях.
 6. Стига да не е контролен изстрел, трофея трабва да отиде при този, който го е убил.
 7. Някой знае ли каква порода е червения пес от клипа?
 8. Колеги, какъв гладкоцевен куршум бихте ми препоръчали за много гъст район?
 9. Вчера, по време на групов лов на дива свиня ми изкочиха два бекаса в рамките на една гонка. Даже вторият бе отразен от "универсалният" ми курцхаар!
 10. Един приятел има такъв. В началото имаше някакъв проблем със затвора, но го погледна оръжейник и от тогава насам (може би 7-8 сезона) няма проблем!
 11. Аз пък за целия ден видях 5-6 гургулици и 2 гривяка..Не успях да стрелям по нито един...
 12. Тази година на него се проведоха 2 състезания - едно за бараци и едно за гончета. Имат 7-8 приплода, 2 майки и един голям и агресивен шопар. Цената за куче е 10 лева.. Но все пак според мен не трябва да се води младо куче в гатер..
 13. Здравейте колеги! Някой от вас успявал ли е да обучи сетер за лов на едър дивеч?
 14. За съжаление моята дружинка е на петдесетина километра от мястото, където живея. А пък ако се пробвам в някоя дружинка, която ми е по-близо има вероятност местните да ми изпратятнякоя зелена "нива"
 15. На мен ми допадат РосБул Армс (виж адреса в сайта) и Колт на бул Ст. Стамболов N10
 16. Днес се опитах, свраките ми "отговаряха", но само толкова...Иначе преди няколко дни примамих и домашна котка на 500-600 метра от селото, това достатъчно ли е
 17. Прати няколко бройки по Софийско! Тук от май месец насам за 50-60 излизания съм вдигнал не повече от 30тина пъдпъдъка...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.