Jump to content

Liubopitka

Ловец
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Liubopitka last won the day on March 15 2014

Liubopitka had the most liked content!

About Liubopitka

 • Birthday 08/05/1967

Допълнителна информация

 • Име
  Дияна
 • Оръжие
  ИЖ 58 к.16
 • Куче
  бигъл x 8, лабрадор, курцхаар
 • МПС
  Пежо Партнер
 • Град
  София, Веринско, Моравка...
 • ЛРД
  Средногорец - Веринско

Recent Profile Visitors

1,161 profile views

Liubopitka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

96

Reputation

 1. Здравейте, колеги. Използвам темата, за да не отварям нова. Мои съседи се обърнаха към мен с въпрос за храна Любимец. Имат подрастващо куче на 4 месеца от едра порода. Имате ли опит с тази храна и какво мислите?
 2. Петре, дай снимка от Сърбия де, тая от Македония я видяхме вече... Поздрави за момчето Тор!!!
 3. Съгласна съм Светлине! Когато е конкретен човек. Аз също имам колега, когото познават и слушат моите кучета... И така рамо до рамо - вече 15 години. Като се отчете, че обучението ни включва да не се доверяват на никой друг, освен на нас двамата! Поздрави на всички, които прежияват професията "гонач" от първо лице.
 4. Как да гонят различни хора на всяка гонка? Нали кучетата си имат водач /стопанин, треньор/, нали кучетата са свикнали с него и го разбират, нали него търсят когато се връщат??? Как ще стане това, да си дам кучетата на някой и да чакам нещо да свършат? Невъзможно! На всичкото отгоре, като ги пуснат ще търсят къде съм аз, а не дивеча... и ще цъфнат на пусията при мене. Димчо го е казал чудесно, това си е занаят и изисква много работа, познание, тренировки, жертви и много любов към кучетата. За това дали ще ни разберат другите участници в лова, вече знам отговора отдавна - НЕ. Темата е дълга и широка.
 5. Тези калпазани са на 50 дни, татко им е Хаджи /от предишната страница на темата/. а на тази снимка е тиинейджър в стойка: "много съм уморен от тичане"...
 6. Този момък позира сам, че заема много място
 7. Да зарадвам очите на бигъл-любителите, ето навите ни произведения: Две момиченца
 8. Ловните кучета се регистрират в ловното сдружение, там се води регистър /или трябва да се води/ и се издава картонче с името на кучето, породата, собственика и номера от регистъра. Тогава с вет.паспорта, родословието /ако има/ и рагистрационното картонче от ловното сдружение, се регистрира в общината, като ловно куче.
 9. Момчета, вземете по едно цветенце, че да има кой да ви налива виното довечера. Хубав празник!
 10. Кучето си дойде само през нощта. Браво на нея, оправна
 11. Здравейте колеги. В събота 08.02.2014, в района на вилната зона на Горно и Долно Вършило, общ.Септември е изгубено женско куче, порода барак, светло рижава /руса/, богато окосмена, с кожена каишка на врата. Отговаря на името Нора. Моля който има информация и може да помогне, обаждайте се на 0885507699 - Дияна и 0888383529 - Димо Димови. Благодаря ви!
 12. Ето едно от младите ни момчета - Хаджи.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.