Jump to content

Liubopitka

Ловец
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Liubopitka

 1. Здравейте, колеги. Използвам темата, за да не отварям нова. Мои съседи се обърнаха към мен с въпрос за храна Любимец. Имат подрастващо куче на 4 месеца от едра порода. Имате ли опит с тази храна и какво мислите?
 2. Петре, дай снимка от Сърбия де, тая от Македония я видяхме вече... Поздрави за момчето Тор!!!
 3. Съгласна съм Светлине! Когато е конкретен човек. Аз също имам колега, когото познават и слушат моите кучета... И така рамо до рамо - вече 15 години. Като се отчете, че обучението ни включва да не се доверяват на никой друг, освен на нас двамата! Поздрави на всички, които прежияват професията "гонач" от първо лице.
 4. Как да гонят различни хора на всяка гонка? Нали кучетата си имат водач /стопанин, треньор/, нали кучетата са свикнали с него и го разбират, нали него търсят когато се връщат??? Как ще стане това, да си дам кучетата на някой и да чакам нещо да свършат? Невъзможно! На всичкото отгоре, като ги пуснат ще търсят къде съм аз, а не дивеча... и ще цъфнат на пусията при мене. Димчо го е казал чудесно, това си е занаят и изисква много работа, познание, тренировки, жертви и много любов към кучетата. За това дали ще ни разберат другите участници в лова, вече знам отговора отдавна - НЕ. Темата е дълга и широка.
 5. Тези калпазани са на 50 дни, татко им е Хаджи /от предишната страница на темата/. а на тази снимка е тиинейджър в стойка: "много съм уморен от тичане"...
 6. Този момък позира сам, че заема много място
 7. Да зарадвам очите на бигъл-любителите, ето навите ни произведения: Две момиченца
 8. Ловните кучета се регистрират в ловното сдружение, там се води регистър /или трябва да се води/ и се издава картонче с името на кучето, породата, собственика и номера от регистъра. Тогава с вет.паспорта, родословието /ако има/ и рагистрационното картонче от ловното сдружение, се регистрира в общината, като ловно куче.
 9. Момчета, вземете по едно цветенце, че да има кой да ви налива виното довечера. Хубав празник!
 10. Кучето си дойде само през нощта. Браво на нея, оправна
 11. Здравейте колеги. В събота 08.02.2014, в района на вилната зона на Горно и Долно Вършило, общ.Септември е изгубено женско куче, порода барак, светло рижава /руса/, богато окосмена, с кожена каишка на врата. Отговаря на името Нора. Моля който има информация и може да помогне, обаждайте се на 0885507699 - Дияна и 0888383529 - Димо Димови. Благодаря ви!
 12. Ето едно от младите ни момчета - Хаджи.
 13. Намали ги тия снимки колега, че вече от вчера умирам от любопитство :-)
 14. Значи ще се надяваме да ни се представят новите стопани с новото попълние бигълско. Или да ги срещаме по градинките...
 15. Че напиши две изречения, барем и ние да резберем за кво иде реч.
 16. За да не предпиемете на сама глава действия, с които да окепазите кучето съвсем, ще продължа да пиша в същия ред на мисли - слушайте доктора! Моите разсъждения по темата са: 1. доктора е определил какъв е проблема - гъбички; 2. те се лекуват с Polivaс; 3. обаче по програмата за ваксиниране е ред на втората ваксина за бебета, която е жизнено важна!!! ; 4. като минат 15 дни, защото двете неща не може заедно, ще постави Polivac, за да лекува кожния проблем. 5. Polivac е препарат, които в различни дози се използва за профилактика и лечение на дерматомикози. Уточнявам, аз не съм специалист.
 17. Много интересно: "намам доверие на вет.лекар" , но имам доверие на хора, които не са видели кучето, но дават съвети и препоръчват илачи ??? Не ви разбирам - нито който пита, нито който си позволява да "лекува" през интернета... Крайно порочна практика, която ще рефлектира върху горкото животно !!! Прави се проба, определя се причинителя, определа се лечението и се спазват препоръките на ДОКТОРА !!!
 18. Щом кучето е бигъл хариер.... Пишете си в темата за бигъл хариер, а не в темата за бигъл!
 19. Да са ти живи и здрави!
 20. Аз нещо не схващам??? Защо търсиш бигъл-хариер, като на родословието пише ___Бигъл___ Последно - каква порода е кучката?
 21. Има в БГ кучета от тази порода, в Ст.Загора и в Елин Пелин... Обаче не им знам дирите.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.