Jump to content

uslovec

Ловец
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  G
 • Оръжие
  Narezno
 • Куче
  ne
 • МПС
  Djip
 • Град
  -
 • ЛРД
  -

Recent Profile Visitors

1,186 profile views

uslovec's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputation

 1. Някои скоро да се е сдобил едно от тези "пушещи дракони" ? Впечатления?
 2. Като създадох темата, заглавието беше само метафорично, имах на предвид че се бракониерства по време на птичи лов. Иначе съм съгласен с коментарите за бюрокрацията и излишните забрани, и много други глупости около лова в България.
 3. Участие и на Български отбор на Световното по стрелба с преднозарядни оръжия което се провежда в Унгария тия дни. Ето и видео което показва и българския отбор. Успех!
 4. Lee Load-All 2 за 180лв е доста стръмна цена, направо лудуст...по-добре си я поръчаи директно от ebay или от Cabelas, ще ти излезе по-евтино. http://www.ebay.com/itm/Lee-Load-All-2-Shotshell-Press-12-Gauge-2-3-4-3-90011-NEW-IN-BOX-FREE-SHIP-/171234618538?hash=item27de60ecaa:g:QGcAAOSwZ8ZW2Yoz#shpCntId
 5. Що да развалям настроението на ловците, може би развалям настроението на бракониерите...ама и на тех не им пука от закона, камо ли от някакъв форум. Такаче кво се засегаш, и пак да обясня за неразбралите -- тая тема е анти-бракониерска, такаче ако някои се засяга то това, то е проблем на съвестта му, и изопъчената логика в която живее....по правилно "живурка"... Та отново да повторя за неразбралите, темата е анти-бракониерска, от тук логиката следва да е съвсем очаквано да се говори срещу незаконното убиване на дивеч.
 6. Колеги, как мина първия ловен уикенд? Имаше ли отстреляни четирикраки грухтящи гургулички, или фазани с рога от съседните дружинки? Междо другото..четох списание Лов и Риболов, бр 5ти от Маи, 2016 акцентиращо бракониерството и се спуках от смях, в една от статиите, ст. 25 пише че за миналия сезон са съставени цели 59 акта ! От които само 3 акта са за отстел на неразрешен дивеч Ама тия ловните надзиратели мастилото и хартията за нищо ги нямат!
 7. Малоумниците от парламента са решили да ни пазят от терористи като вкарват за дискусия забрана на антични и старинни оръжия.... http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1587011 Представяте ли си някои терорист да почне да пълни кремаклииката и да цъка ?! То във Франция където достъпа на оръжия е супер ограничен, а същото в Белгия, муджахаднините стреляха с калачници и гърмяха бомби. Искат да накажат 99.99% от нормалните спазващи законите хора заради някакви измислени опасения. Абсолютно същото е (не-политически коректно в днешни времена) ако кажеш, че защото някои хора от някоя етническа принадлежност крадат, и заради това тогава цялата етническа група да се обвинява че са крадци. Вместо да си губят времето тези глупаци в парламента, да вземат да се погрижат от складовете им да не се крадат гранатомети, и черния пазар за оръжия да бъде ударен. А не да тормозат мирното население....
 8. С малко закъснение но в стил...Честит 3ти март на всички!
 9. Бих на твое място взел ИЖ-18 в този калибър или 20ти - много по-бързо презареждане и функционалност. Обаче дали ги има на пазара..? Незнам за тази, но предполагам че руските са и по-евтини.
 10. Тоя ловен сезон ползвам само патрони заредени с димен барут. Голям кеф. Но наистина, обаче, бренекета заредени с черен барут са си слаби.
 11. Уважително няма да се съглася, различни хора отговарят различно на един и същ зададен въпрос. Как мислиш така отговаряш. По-скоро, каквито са хората такива и отговорите. Каквито ловците, такъв и ловът; на според разбиранията и възможностите. Затова има дискусии.
 12. Да благодаря, и абсолютно нищо клеветническо няма в моите мнения. Всеки може да има мнение, и затова е форума да се споделят.
 13. Няма нужда да се извиняваш за тона А връзката между заглушителите и бракониерството е нулева, някои ако иска и с лък ще "гърми", или с примки, ама мани, да не земе да покаже нещо човек, нали знаеш, пази боже слепо да прогледа. Но както и в други теми - 90% от тях, никога съфорумците не уважават дискусията и разговорите се раздуват по наи различни тангенти.
 14. В тоя форум само бракониери са се събрали, a тия дето не са, не им пука да дадaт мнение. Поне в другия форум има гластност и теми Преди седмица са пипнали бракониери в Ропотамо. Борбата с бракониерите в ДЛС Ропотамо
 15. С интелектуалня капацитет на някои ловци тука, тая тема е CAUSA PERDUTA. Pashankov уважавал бракониерите дето от време на време убивали нещо -цитат "Няма хвалене, снимки, телефонни разговори и хем подобни." некакъв пък отдолу му ръкопляска....... Жива комедия.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.