Jump to content

tina1209

Ловец
 • Posts

  209
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tina1209 last won the day on December 8 2014

tina1209 had the most liked content!

About tina1209

 • Birthday 09/12/1981

Допълнителна информация

 • Име
  Хрис
 • Оръжие
  toz-34
 • Куче
  подарих го
 • МПС
  който ме вземе
 • Град
  историческия
 • ЛРД
  дисциплинираната

Recent Profile Visitors

2,053 profile views

tina1209's Achievements

 1. Слабо е при нас. Пъдпъдъка хич го няма. Но дано при вас- слуката да е голяма. Иначе отмина си сезона По монокини на бълкона. И неусетно времето лети Ей сега ще долети За онзи истинския лов Там няма как да си готов. Изведнъж излиза и ти вдига Адреналина като книга. Така очакван и така желан Мой мили стар глиган. И преждите зарязвам За кадеми не приказвам Тогава идва онзи миг Вълшебен ден..така велик. Тогава аз съм най-сериозна Тогава аз съм амбициозна. И винаги приключвам с уважение Какъвто и да е резулата-с възхищение!
 2. И нали съм си жена, няма аз да премълча! Нека Новата година, да зарадва всяка една дружина! Нека всеки да успее и вино да се лее! Нека здраве има, много таз година! И в ловните полета и гори да ехти от смях и веселби! Че лова не е да имаш само слука, а да се усмихваш и на несполука! С приятели да помиришеш зелената елха, а вярно куче да притича из снега! И на финал да ви пожелая, макар за някои да им е все тая! Да са пълни сърцата ви със доброта, а в душите ви да има топлина! Че малко хората са чесни, в тези времена бесни! А аз съм просто една обикновена дама, която усмихва се за двама ! Но пожелая ли на всеки тези редове, да се сбъднат от сърце... То значи,макар и без слука, да ви кажа чесно-"въобще не ми пука"! Спокойствие,слука и късмет на всички вас.... на добър час!
 3. Колегата с партийните членове нещо не ме разбра.Какви постове..какви кооперации.?Имах в предвид като традиция,която радва всеки стар ловец...виждаш надеждата в очите му в следвакото поколение.Ти на кого би завещал пушките си..на свои или непознати?Щео се отнася до "нямам време да чистя трънки"..,че лова за вас само с пушкалото и бой по тварите ли е?Мен "селските бекове" са ме учили,че лова е много,много грижа за дивеча.Много труд и грижи за природата.След това ловния излет ти става още по-приятен,когато си положил всички възможни усилия.Ти нямаш време,втори,трети..е ние останалите кви сме.."балъци"!Затова си пробираме хората.Повечето от вас ловуват от деца и все са направили някакво впечатление на тази дружина,за да може един ден да те приемат като равен.Но явно са те засегнали някъде,че да се палиш.И въпреки,че съм жена(жената не е като човека....)не бих пренебрегнала важно мероприятие.."защото нямам време"..а има ли желание-има и начин.И бих добавила,че няма по-хубаво изживяване от това да ловуваш с селските месни бекове,да се посмеете на пропуските си,да разпънете смачкан вестник с кора хляб и малко сирене и да се насладите на природата,за която заедно сте се погрижили..това е лов..
 4. Веднага ти отговарям колега.Всяка дружина си има свои закони и тъй като ние държим на дисциплината,при нарушение на такава следва приятелско предупреждение.При три-парична глоба.Разбира се,че не е длъжен да ловува с нас,но на годишни събрания пак да го няма..При пет и невлючване на важни за дружината мероприятия повече от една година председателя му се обажда,че на следващото събрание ще го изключим.А тези членове,като са се прехвърлили при нас са напълно запознати с тези наши си правила и никой не изявява претенции.Виж може да си прав за други дружини които са над 50 ловци..Може би и на мен няма да ми направи впечатление,но от 20 души да се борят за всичко 15 от тях,а тези 5 дори не ги и познаваш-дразни ммда.И какво имах в предвид"месно население"..Това е все едно да си плащаш наем в собствения си дом.....Ами дружина с традиции предавана от бащи на синове...един ден да няма място за твоя син,защото баровеца с джипа както казахте е заел мястото...-неприятно е.Все пак ви казвам как е при нас момчета...наслука приятели..
 5. Какво дразни?!Веднага ти давам пример със себе си.Когато започнах,нямаше места в месната дружина.Хора,които познавам от дете и съм постоянно с тях.Членувах в близка дружина,но ловувах с приятелите ми.Няколко години не беше проблем,но в един момент се усетиха,че аз даже плащах такса гост.Носех зърно заедно с тях и винаги съм на мероприятията им.А в същото време местата бяха заети,от хора които не познават,не помагат в нищо,дори не са идвали на събрания.Много пъти ми е било тежко,че не мога да съм с тях на мероприятия свързани само с членове на дружината.Че ловуват буквално пред нас,а си плащам като гост и се чувствах чужда сред своите хора.В един момент им писна и решиха на едно от събранията да предупреждават такива членове ,които повече от една година не взимат отношение към собствената си дружина.И така изключиха един,двама и аз се прехвърлих "при моите си".При дружини с много броеве членове сигурно не е кой знае какъв проблем.Но при минимума като нас,където са активи една шепа ловци...усеща се.Все пак е малко некоректно за ловци от месното населено място,да няма места,защото са заети от ловци само на документи в дружината.
 6. За теб мога да гарантирам,че точно ти си човека.
 7. До тук вървим добре-благодаря ви момчета за откликването.Иначе има време,но хубавите работи стават още по...от далеко,като се изпипа всичко.Ако мога да помагам от разстояние-насреща съм.Явно всичко се пада на Наско,но пък аз му обещавам един танц за домакинството му..
 8. Ма какво да ви кажа-иглите ми се изметнаха....Иначе да ви призная честно,напоследък толкова примерна съм станала,че само расото ми липсва...и ми излизат все по-близо и все около мен...Е не успях да се разпиша,но пък колегите помогнаха.Та май и в това има нотка легенда...да обърнеш листа на живота и белкем потръгне всичко останало...А Иван ще има да си го чакам,..докато ми ръждясат ..... ,мотовилките..
 9. Аз поразрових и мога да ви кажа,че догодина Великден съвпада с 1 май.Тъй,че най-добре звучи последната седмица на април..демек 23-24 април...Вече за мястото не мога да помогна,..малко ми е далечко..
 10. Прав си-Търново е по-средата,но ще трябва да помагат колеги от там или района!Иначе края на април,началото на май..звучи топло и удобно...Ако някой има пък други идеи-нека сподели..
 11. Скъпи приятели,за мен е чест да ви предложа заедно да коментираме една наша бъдеща среща живот и здраве.Може да обсъждаме места,време,дати...всичко,което се сетите.И понеже г-н Генов ми предложи рамо,за което му благодаря та реших както "дами канят".да ви подканя аз.И тъй,както в любимия ми лов (едрия) сме екип,нека и тук да забравим споровете и разногласията и да обсъдим всички заедно идеите си...,като отбор.Както казва Мечо Пух-"Колкото повече..толкова повече"!.Едва ли има по-голяма радост да изживееш едно приключение с приятелите от тук,да опитате отстреляния от тях дивеч....да се посмеете на разкази,свързани с това лудо хоби,наречено лов.Кой би те разбрал най-добре,от седналия до теб "луд" колега?Защото лов ще има винаги,лов ще има и след нас,но остават спомените..спомени,които са събрани от най-големия форум-нашите спомени..
 12. И на мен ми е направило впечатление.Едва ли е от финанси-виждала съм,как си продават любимото куче,само и само да си презаверят билета.От здравословно състояние?-даже и сега излизам с ловци,отписани от лекарите,но те са там..Гледаш го как се гърчи на пусията от болки,как се тресе...и се питаш какъв трябва да е този хъс..,тази страст..?На такива хора-поклон..И все пак някои се отказват,може би е до тяхната психика!Едва ли има някой,по-задаващ си този въпрос от мен самата.Момчета,вие сте мъже...,то си ви е вродено..,или както казваме...прилича ви.Аз обаче,едвам се вписвам.Писнало ми е да ми задават въпроса"защо"..,писнало ми е да обяснявам,въпреки че не мога.Представям си след години,живот и здраве как ще ме гледат...,какво ще ме питат?Много мисля за това,как на години,ще излизам пак,как ще ме подиграват хлапетата.?-...и за жалост не се вписвам.Тъжно е,но реално...,но най-често се питам " до кога"..и този въпрос,май по-ми вдъхва кураж.Докато това ми дава сили,докато мога да отговарям на "Къде си ходила"...с отговора.."На най-голямото изживяване с приятелите ми".ще продължавам да го правя......Наслука на всички колеги
 13. Ма аз и за времето съм помислила....Най-тежкия период за един ловец,края на сезона. ..Ще има нещо,което ще крепи усмивката му до следващия,а именно среща с приятели...Та пролетта е най-подходяща..време да седнем на вън,време на отдих от тежката зима,време за забиване на колчета ..Само ще ви помоля да ме насочите къде да вметна темата. ........и ги почвам.
 14. Приятели,познати и непознати....,записах се тук като на шега и ето,че година по-късно намерих много отговори,много приятели .Приятели,от които останах изумена.Никога не съм предполагала,че форума ще ми даде толкова много,че ще ми помагат толкова хора,хора които никога не бях виждала..Чудя се на така наречените "туристи",как могат само да наблюдават и никога никъде да не вземат отношение .Разбира се,че това е тяхно право,но дори и да сгрешат..дори и да поспорят с някого...се създава контакт.Отговора грешен,за някого е прав...и се създава приятелство.Казват,че който има приятели е богат,значи Бил Гейц пасти да яде..От уважение,няма да споменавам имена,но тези хора ,не ме научиха само на лов,но и на уважение и самоконтрол.Та за мен е истинска чест,че ви познавам,...че сте до мен,...че сте ми приятели...И понеже, се намирам в тема отнесена към модераторите..въпроса ми е "Няма ли да направим един събор на всички ни" г-н Генов.Даже и име съм му измислила,с ваше позволение..."С приятели "НА ЛОВ"...И дай боже всички да се съберем като една голяма дружина. .Поздрави на всички и наслука на едрия дивеч
 15. Ми хайде де,извадила съм метъра,пиячката е в лед,а лова ни чака...де ти..де аз..ще ловуваме,ще плетем...-чакам те..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.