Jump to content

gsaram

Ловец
 • Posts

  120
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  gsaram
 • МПС
  Разни
 • Град
  Бреница
 • ЛРД
  Бреница

Recent Profile Visitors

2,109 profile views

gsaram's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

47

Reputation

 1. Имам двама познати с cz 455 Varmint. Пушката прави на 50 метра група 1 ст. Прилагам малко мишени. Едната пушка е със 20" от нея са мишените. Другата е със 16 или 18 инча не съм сигурен тя се представя по добре в групите. За съжаление нямам снимани мишени.
 2. Изгубено е ловно куче гонче. Последно е видяно в землището на с. Писарово, до р.Искар. Телефон за контакт: +359887831513
 3. ЛРД с.Бреница отново организира курсове за ловци. Краен срок за записване 15.02.2015 година. На завършилите курса се осигуряват места в ловната дружина. За справки 0887831513.
 4. Здравейте, Някой ползвал ли е въпросния препарат. И как би се справил в сръвнение роблата. http://verylube.com/en/uzli-i-mehanizmi/other-products-am/gun-care/cleaning-foam-for-gun-barrels Поздрави!
 5. ПОМАГАЙТЕ, колеги! ТЪРСЯ ЖЕНСКИ ВАЙМАРАНЕР НА 10 години! ИЗЧЕЗНА В СЪБОТА 25.01.2014 при лов на горски бекас над село Белидие хан (Ломско шосе посока Петрохан) към 18:30, гонейки чакал ... Кучето е сиво / късокосместо, с бяло петно на гърдите, с копирана опашка и син нашийник със звънец на врата. Има татуировка в лявото ухо. ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ за информация, която ще ни помогне за намирането й: 100 лева. Ако знаето нещо и можете да помогнете, обаждайте се денонощно на 0889 496 264 - П. Петров. Благодаря ви!
 6. Обявата е актуална и тази година . Цена на курса 400 лева. краен срок за записване 20.02.2014г. Телефон за контакти :0887831513
 7. При опит за подновяване на обява се получава следната грешка: Oops! Something went wrong! [#10CFDM2026] Invalid Pricing Format Полезни връзки Нашите помощни теми Свържете се с администратора на форума
 8. Продавам Беларуска стойка с weaver база. Стойката е купена преди 10 месеца от http://arms-bg.com/ . Цена 70 лв. Стойката може да се види в София. Пращам с Econt. Телефон за контакт 0883348933 Стефан Гърневски.
 9. Здравейте, пуснах една обява в "Ловни аксесоари" преди 4 дни и сега е изчезнала и не може да се види в "Ловни аксесоари". Имам запазен линка на обява и може да се отвори, обявата е активна и остават 9 дни и .... Въпроса ми е на ново ли трява да пиша обявата или по някое време ще се покаже. Ето линк към обявата: http://www.nalov.com/forum/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=2737 Поздрави!
 10. Продавам Беларуска стойка с weaver база. Стойката е купена преди 10 месеца от http://arms-bg.com/ . Цена 70 лв. Стойката може да се види в София. Пращам с Econt.
 11. Пробвай с тези 4/0 за хищник. В нашата дружина почти всички стреляме с такива. До сега оплаквания не е имало. Интересното, е че са много бързи по каталог и дават 410 м/с. Поздрави!
 12. Да има няколко сечища, което не е от особено значение. По голямата напаст са Главските цигани. Те само от това се прехранват. Може да се изведе следния закон "Броя на дърветата в гората е право пропорционален на броя на изстреляни стоп патрони." Или накратко гръмни стоп патрон спаси дърво. Следствие ако си пазим гората ще ходим на лов. Поздрави!
 13. Здравейте, преди много време като ученик разработих програма за обучение на кандидат ловци като дипломна работа. Реших да пусна програма свободна, така че хората да могат да се възползват от нея. Направих си труда да обновя въпросите с най-новите към днешна дата (2013 година). Въпросите са взети от въпросниците за обучение на кандидат ловци. Главно меню: Бутон "Обучение". Обучението има възможност за разбъркано задаване на въпросите(въпросите могат да се повтарят). След избор на въпроса ако е верен може да се продължи към следващ въпрос. Ако не трябва да се избере верния отговор за да се продължи напред. Бутон "Тест". Теста е 100 въпроса като за да се премине успешно трябва да се отговори на 70 от въпросите. Има брояч на верните и грешните отговори. След като бъде избран въпрос автоматично се продължа напред. Накрая излиза таблица, с която може да се прегледат всички въпроси. Бутон "About". Малко информация за програмата. Бутон "Изход". Изход от програмата. Програмата е тествана на windows xp и windows 7. Инсталирането е много просто, разархивира се HuntingTeacher.zip. Програмата се стартира от HuntingTeacher.exe. Програмата може да изтеглите от: http://www.brenica-bg.com/HuntingTeacher.zip Ето малко снимки от програмата: Поздрави!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.