Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

krasikgk

Ловец
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Красимир
 • Оръжие
  Blaser R93, Benelli M2
 • Куче
  Дратхаар
 • Град
  Попово
 • ЛРД
  Сакар

Recent Profile Visitors

881 profile views
 1. Продавам оптика Zeiss Diavari 1.5-6х42 с прицелна марка 4. Оптиката е с 30мм. тубос, чисти лещи без драскотини и запрашаване. Има следи от ринговете по тубоса които се виждат на снимките. Корекционните винтове работят коректно, държи прострелка и с оптиката няма никакви проблеми. Причина за продажбата е закупуването на друг прибор, повече ориентиран за лов на гонка. Стоиката не се продава. Цената е 1300лв. Красимир, тел.0877360700
 2. Във форума *** е предприета хвалебствена кампания спрямо един от кандидатите за председател на националното ловно-рибарско сдружение НЛРС – СЛРБ – инженер Григор Игнатиев Гогов – настоящ директор на Изпълнителна агенция по горите. Представена е платформата на г-н. Гогов и екипа му. Тъй като Григор Гогов е добре познат на ловците от СЛР Попово си позволих за напиша следния коментар: Чета платформата на Григор Гогов и екипа му! Чета хвалебствията какъв голям професионалист и радетел за интересите на ловците! Чета как щял да защитава интересите ни! Чета какъв голям авторитет има сред ло
 3. Поне от около три години си правя бренекета с този барут. Навеските които съм изпробвал за 32гр. куршум на фирма Геса са, 1,8 гр.V4ср.375 м/с, темп.17гр. шок–0,25мм. 2гр.V4ср.404 м/с, темп.17гр. шок–0,25мм. 2,4гр.V4ср.467 м/с, темп.17гр. шок–0,25мм. 2,5гр.V4ср.487 м/с, темп.19гр. шок–0,25мм. 2,6гр.V4ср.507 м/с, темп.19гр. шок–0,25мм. Навеската която ползвам за лов е с 2,4 гр. Отката е по-мек, сравнен с доста от патроните в магазинната мрежа. Оръжието е Бенели М2.
 4. БАР 2 Сафари със стоманена цевна кутия и в момента е 2140лв. магазин Магнум във Варна.
 5. Грешката е на момчето което е пуснало SMS-а. Но след като нито той, нито аз знам това, и изпратените кодове от оператора не работят, съм длъжен да защитя неговите интереси като се обърна към администратора, както е написано на страницата, да задаваме въпросите си към администратора , а не към някаква друга фирма, това не е вдигане на врява до небето а следване на инструкциите а именно, да задаваме въпросите си към администратора.Една голяма молба, моля те да провериш от кого е пуснат кода за да се изяснят нещата, понеже форума се чете от много хора и не искам да има съмнения към мен, че нищо ш
 6. Момчето което е пуснало SMS-а е направило тази грешка без да знае за това, както бях посочил, че обявата не е моя, а правя услуга на приятел.След това ми се обажда и ми диктува кодовете, които не могат да се въведат, първити два кода, след 3 дни ми се обажда и ми диктува още един код, който също не може да се въведе.Днес както е посочено по-горе в 14:21:06 се опитах да въведа отново третия код и системата го отхвърли, във 15:07 пускам съобщение, че нито един от кодовете не работи.Защо след като съм използвал кода в 14:21:06 пускам съобщение в 15:07, че немога да използвам същия този код, какъв
 7. От този номер 0894437446 са изпратени два SMS и са получени два кода /4634F78/ /67Y5J59/ които при въвеждането им се оказва, че са невалидни.След три дни е получен този код /78Y9HE/ който също е невалиден.След като четери дни не получих отговор от вас, зощо не работят кодовете, си позволих да пусна обявата в раздел ловни пушки и вие я изтрихте.Надявам се да ми отговорите, как работата по изтриването на обявата я свършихте толкова бързо, а вече шести ден неможе да ми отговорите защо не работят кодовете на мобилния оператор.
 8. Вече трети ден чакам отговор, защо след като съм си платил месечния абонамент, немога да пусна обява.
 9. Ще мога ли да си пусна обявата или не?
 10. Исках да пусна обява за продажба на пушка, изпратих два SMS и получих два кода, при въвеждането им ми дава, невалиден или изтекъл SMS код.
 11. Яко я омазах, моля за извинение.Снимката с прасето №5 която трябваше да е последна я има на две места,другите снимки 1,2,3,4 да се гледат от долу на горе, незнам защо ми ги обърна при положение,че ги въвеждах по номерата които описах.
 12. На първата и втората снимка, Сако Супер хамърхед 9,7гр.кал.308.Изстрел от около 130-150м.минава през заден десен бут без да засегне коста, през вътрешностите чупи реброто и пробива кожата, но без да падне, от лявата страна на гръдния кош.Прасето беше нерез около 100кг. и мина поне километър докато го свалят в съседната дружинка.На снимки №3,4,5, ха сега не мога да си спомня дали са Първи партизан или Федерал, но калибарът е 30-06 изстрел от 40м. по нерез около 170-180кг. с 4см.калкан. попадението е между предна лява плешка и усновата на врата.Пораженията се виждат на последната снимка.
 13. Ако е без потсветка 1900лв. цена от преди няколко месеца в Софийския ВИП.
 14. На моят Бърис потсветката беше с 11 степени на усилване и усилена до край се виждаше добре през деня а намалена до край не заслепяваше вечерно време.Но това не е достатъчен аргумент да дадеш такава сума за оптика с такова качество.В посочените от теб параметри за оптика и близки до цената на Бъриса, обърни внимание на марките Меопта и Леуполд.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.