Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

людмил

Ловец
 • Мнения

  51
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от людмил

 1. най после удължението е факт до 22.01. Ловният сезон се удължава с два уикенда 06 януари 2012 | 12:50 | Агенция "Фокус" Начало / Земеделие София. Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов издаде заповед за удължаване на ловния сезон с два уикенда на 14-15 януари и 21-22 януари 2012 г. Това съобщиха от Министерството на земеделието и храните. Мярката е предприета във връзка с поет ангажимент от министъра към ловците заради забраната за ловуване по време на изборите миналата година. Министър Мирослав Найденов забрани ловуването на 23 октомври 2011 г. (неделя) – деня за гласуване на първи тур на президентските и местни избори и 30 октомври 2011 г. в деня на балотажа. Министър Найденов проведе разговор с председателя на Управителния съвет на Национално ловно рибарско сдружение – Съюз на ловците и риболовците в България Иван Петков, в който се разбраха в двата удължени уикенда този месец, ловният сезон да бъде разрешен само за групов и индивидуален лов на хищници. Министърът припомни още, че ловците са имали още един допълнителен ден за ловуване на 26 декември 2011 г., така те получават компенсация от пет дни.
 2. При нас са 5лв на излет само групови ни дават
 3. Това е теглено на кантара на кооперацията в село Бряговица. Ако не вярвате може някой да пита човека на кантара. И ние не бяхме виждали толкова голям нерез. Може скоро да не се види скоро.
 4. ето какво прасе отсреляхме в събота 323кг теглено на кантара
 5. Абе и при мен имаше подобен случай ,имало ЗМ (заведен материал)и ходих до прокуратурата и ми издадоха документ че всичко е прекратено.Аз за това ЗМ даже и не знаех.Някой писал срещу мен в полицията и те го завели.Но слава богу всичко се оправи ,но ми коства много нерви докато разбра за какво става дума.Така ,че провери в прокуратурата за какво става въпрос.Успех колега.
 6. Засечки до сега не съм имал.Относно групираността на 100м е колкото големината на кибрит.С други думи казано групираността е много добра.
 7. Имам го и съм много доволен от него.Супер оръжие е.Моят е кал.30-06.Нямам никакви проблеми с него.Щом ти пасва вземай го няма да сбъркаш с него.
 8. Ловувам в с.Бряговица обл.В.Търново .Близо е до Стражица.Ловуваме предимно на пернат и дива свина,но има и много чакали.
 9. колега можели да се монтира със швеик монтаж,че да ползвам стойката на оптиката
 10. Тази седмица и нашата дружинка подхранва дивеча ,че при нас снега е все още голям.
 11. Колега а за дива котка знаеш ли как става,че имам една във фризера.Защото иначе трябва да я карам до Попово.Там имало препаратор.Благодаря.
 12. колеги при нас председателя на дружинката ми каза ,че днес е взел бележки за 15 и 16
 13. Съжалявам но не открих нищо по реповете.Все пак благодаря за помоща.
 14. може ли някой да ми сподели някакви впечатления от него.благодаря ви предварително
 15. има един в Самоводене мисля че се стопанисва от председателя на местната дружинка
 16. Някой може ли да ми каже нещо за дизеловия двигател на Витарата който е на Рено.Надежден ли е.Ако някой знае нещо да сподели.Благодаря
 17. някой може ли да ми каже като си купувам ГРАНД ВИТАРА коя е по-хубаво да си купя със автоматична скоростна кутия или с ръчна.Защото съм се спрял на новата Витара .Само незнам кое е по -добре.
 18. Колеги интересуваме ловния автомат Чърчил (Турция) ако някой има впечатления от него да ги сподели.Гледах го в един магазин и ми се видя много лек и удобен.Само незнам колко е сполучлив и надежден.
 19. И аз така мисля и затова го махнах. Сега ще си търся ново куче за следващият сезон.За да направя нов екип,който да се сработи и да имам повече успехи.Благодаря Ви за мненията и препоръките.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.