Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

людмил

Ловец
 • Мнения

  51
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Мнения публикувано от людмил


 1. най после удължението е факт до 22.01.

  Ловният сезон се удължава с два уикенда

  06 януари 2012 | 12:50 | Агенция "Фокус"

  Начало / Земеделие

  София. Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов издаде заповед за удължаване на ловния сезон с два уикенда на 14-15 януари и 21-22 януари 2012 г. Това съобщиха от Министерството на земеделието и храните. Мярката е предприета във връзка с поет ангажимент от министъра към ловците заради забраната за ловуване по време на изборите миналата година. Министър Мирослав Найденов забрани ловуването на 23 октомври 2011 г. (неделя) – деня за гласуване на първи тур на президентските и местни избори и 30 октомври 2011 г. в деня на балотажа.

  Министър Найденов проведе разговор с председателя на Управителния съвет на Национално ловно рибарско сдружение – Съюз на ловците и риболовците в България Иван Петков, в който се разбраха в двата удължени уикенда този месец, ловният сезон да бъде разрешен само за групов и индивидуален лов на хищници.

  Министърът припомни още, че ловците са имали още един допълнителен ден за ловуване на 26 декември 2011 г., така те получават компенсация от пет дни.


 2. Абе хора много рядко диво прасе да надмине 200кг,какви са тия космически цифри дет ги пишете или нещо кантара е повреден :D

  Това е теглено на кантара на кооперацията в село Бряговица.

  Ако не вярвате може някой да пита човека на кантара.

  И ние не бяхме виждали толкова голям нерез.

  Може скоро да не се види скоро.

  post-656-1223990433_thumb.jpg


 3. Абе и при мен имаше подобен случай ,имало ЗМ (заведен материал)и ходих до прокуратурата и ми издадоха документ че всичко е прекратено.Аз за това ЗМ даже и не знаех.Някой писал срещу мен в полицията и те го завели.Но слава богу всичко се оправи ,но ми коства много нерви докато разбра за какво става дума.Така ,че провери в прокуратурата за какво става въпрос.Успех колега.


 4. Ако искаш ще ти обясня как да си го направиш ако искаш целия, ако искаш само главата, крилата и опашката?Но ще ти пиша само ако те интересува...

  Колега а за дива котка знаеш ли как става,че имам една във фризера.Защото иначе трябва да я карам до Попово.Там имало препаратор.Благодаря.


 5. Потърси на реповете евентуално това. Опитал съм се точно да пресъздам впечатлението, което ми направи докато го карах, описал съм поведенията на бензиновия, на дизеловия, както на 4х4 така и на 4х2 варианта.

  Съжалявам но не открих нищо по реповете.Все пак благодаря за помоща.


 6. Колеги интересуваме ловния автомат Чърчил (Турция) ако някой има впечатления от него да ги сподели.Гледах го в един магазин и ми се видя много лек и удобен.Само незнам колко е сполучлив и надежден.


 7. Людмиле и най-големия спец по кучетата не може със сигурност да ти каже как ще се развие кучето.В практиката съм бил свидетел на различни ситуации.Ако имаш възможност задръж го още 1-2г.Рискуваш,че може да го храниш напразно.Аз бих задържал само чистопородно куче,мелез никога.В най-добрия случай това куче ще започне да работи само с др.кучета.Бих взел друго куче.На сезон се разделям с 2-3 кучета поради подобни на твоя случай причини.От всяко куче свинар не става.

  И аз така мисля и затова го махнах. Сега ще си търся ново куче за следващият сезон.За да направя нов екип,който да се сработи и да имам повече успехи.Благодаря Ви за мненията и препоръките.

×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.