Добре дошли във форума На Лов

Регистрирайте се сега за получите достъп до всички функции. След регистрация, вие ще можете да публикувате нови теми или да отговаряте на вече съществуващите. Ще можете да настроите вашия профил, да си качите профилна снимка, да получавате репутация и да използвате лични съобщения с останалите потребители. Това съобщение ще изчезне след като влезете в профила си.

Doddyyy

Ловец
 • Мнения

  98
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  7

Относно Doddyyy

 • Рожден ден 29.09.1990

Допълнителна информация

 • Име
  Добромир Кюпов
 • Оръжие
  MP 155,Тоз 34, Иж 18
 • Куче
  Западно Сибирски Лайки
 • Град
  с.Крупник
 • ЛРД
  Благоевград

Последни посетители

553 профилни разглеждания
 1. Всички маймунки на едно място !
 2. Ясно благодаря за отговора.Един приятел кара в момента курса,и той има диплома от Лесотехническия,та курса при нас е 850 и му намалиха 200 лв..
 3. Колега какви пари ти взеха за ловния курс ако не е тайна ?
 4. Здравейте колеги,любители на породата.Остана 1 седмица от дългоочакваната сбирка на всички който обичат тази порода.Ако някой е пропуснал да се запише нека да се свърже с мен 0896130144 Добромир Кюпов.Към момента сме около 40 колеги отглеждащи ЗСЛ,ИСЛ и РЕЛ.Всеки един е добре дошъл,мястото е комплекс Лява Река дата 10-юни.За повече подробности на посочения телефон. Поздрави !!!
 5. Вълчане това е първа среща на лайките с борсук,3 от тях са на по 18 месеца другата на годинка.Барака надхвърля 4-ри години и е напълно нормално да е по настървен от тях. Повече пояснения няма да правя,щото са излишни!
 6. Целта си я определям аз,и не смятам точно на теб да давам обяснение кое как какво и защо се случва покрай моите кучета и тяхното обучение.Сам знаеш че един борсук е доста по тежък противник от един приплод,така че няма смисъл от коментари.
 7. Е аз го снимах,след клипа го улесних и изпратих във вечните ловни полета.
 8. Тихо в лесу только не спит барсук. Асене какво мислиш за тоя косматко ?
 9. Здравейте на всички,решихме датата на сбирката да е 10 юни(събота).Мястото е Комплекс Лява Река http://liavareka.com/Prices.html може да се погледне тук.За повече информация относно самото събитие нека всеки който има желание да участва да се свърже с мен Добромир Кюпов 0896130144 по всяко време !
 10. Една приятна разходка с младата група,имаше и леки поражения по Здрач,но нищо фатално.Малкия Алтай се развива много добре,и все повече показва силната кръв която носи.
 11. И теб и Тихомир,Нестор също.Казвайте за идеята ни на всеки за който се сетите.
 12. Теб те записах без да те питам,въпреки че по-късно щях да ти се обадя.Ще видим от какъв тип ще е сбирката и ще преценим дали има нужда от жени,но по скоро съм склонен да мисля че без тях ще ни е по-добре !
 13. Здравейте на всички нагърбвам се с това да организираме една обща сбирка на хората който оглеждат Лайки в България.Без значение дали са РЕЛ,ЗСЛ или ИСЛ,пиша тук за да не спамя в другите две групи на породата.Заедно с колегата Валентин Атанасов обсъдихме едно от вероятни места на сбирката и то е Лява Река(Старозагорско).Всеки може да го види в нета къде се намира,горе долу е в централна България за да е удобно на всеки и да няма ощетени.Всеки който има интерес и някакви предложения може да се свърже с мен 0896130144 по всяко време,за да обсъдим всичко и лека по лека да стесняваме кръга на сбирката. Надявам се да има интерес от повече хора и да направим една добра среща !
 14. Направихме сефтето и ние. Белла и Рекс на Карамфил Джембазки !
 15. Поздравления колега ! Ние на 3 месеца тренирахме така