Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

Doddyyy

Ловец
 • Мнения

  100
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  8

Doddyyy last won the day on Юли 2

Doddyyy had the most liked content!

Относно Doddyyy

 • Рожден ден 29.09.1990

Допълнителна информация

 • Име
  Добромир Кюпов
 • Оръжие
  MP 155,Тоз 34, Иж 18
 • Куче
  Западно Сибирски Лайки
 • Град
  с.Крупник
 • ЛРД
  Благоевград

Последни посетители

906 профилни разглеждания
 1. Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Национален Клуб Ловна Лайка България свиква общо събрание и семинар !
 2. Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  0896130144 Добромир Кюпов , мога да помогна с полезна информация !
 3. Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Всички маймунки на едно място !
 4. Ясно благодаря за отговора.Един приятел кара в момента курса,и той има диплома от Лесотехническия,та курса при нас е 850 и му намалиха 200 лв..
 5. Колега какви пари ти взеха за ловния курс ако не е тайна ?
 6. Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Здравейте колеги,любители на породата.Остана 1 седмица от дългоочакваната сбирка на всички който обичат тази порода.Ако някой е пропуснал да се запише нека да се свърже с мен 0896130144 Добромир Кюпов.Към момента сме около 40 колеги отглеждащи ЗСЛ,ИСЛ и РЕЛ.Всеки един е добре дошъл,мястото е комплекс Лява Река дата 10-юни.За повече подробности на посочения телефон. Поздрави !!!
 7. Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Вълчане това е първа среща на лайките с борсук,3 от тях са на по 18 месеца другата на годинка.Барака надхвърля 4-ри години и е напълно нормално да е по настървен от тях. Повече пояснения няма да правя,щото са излишни!
 8. Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Целта си я определям аз,и не смятам точно на теб да давам обяснение кое как какво и защо се случва покрай моите кучета и тяхното обучение.Сам знаеш че един борсук е доста по тежък противник от един приплод,така че няма смисъл от коментари.
 9. Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Е аз го снимах,след клипа го улесних и изпратих във вечните ловни полета.
 10. Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Тихо в лесу только не спит барсук. Асене какво мислиш за тоя косматко ?
 11. Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Здравейте на всички,решихме датата на сбирката да е 10 юни(събота).Мястото е Комплекс Лява Река http://liavareka.com/Prices.html може да се погледне тук.За повече информация относно самото събитие нека всеки който има желание да участва да се свърже с мен Добромир Кюпов 0896130144 по всяко време !
 12. Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Една приятна разходка с младата група,имаше и леки поражения по Здрач,но нищо фатално.Малкия Алтай се развива много добре,и все повече показва силната кръв която носи.
 13. Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  И теб и Тихомир,Нестор също.Казвайте за идеята ни на всеки за който се сетите.
 14. Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Теб те записах без да те питам,въпреки че по-късно щях да ти се обадя.Ще видим от какъв тип ще е сбирката и ще преценим дали има нужда от жени,но по скоро съм склонен да мисля че без тях ще ни е по-добре !
 15. Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Здравейте на всички нагърбвам се с това да организираме една обща сбирка на хората който оглеждат Лайки в България.Без значение дали са РЕЛ,ЗСЛ или ИСЛ,пиша тук за да не спамя в другите две групи на породата.Заедно с колегата Валентин Атанасов обсъдихме едно от вероятни места на сбирката и то е Лява Река(Старозагорско).Всеки може да го види в нета къде се намира,горе долу е в централна България за да е удобно на всеки и да няма ощетени.Всеки който има интерес и някакви предложения може да се свърже с мен 0896130144 по всяко време,за да обсъдим всичко и лека по лека да стесняваме кръга на сбирката. Надявам се да има интерес от повече хора и да направим една добра среща !
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.