Добре дошли във форума На Лов

Регистрирайте се сега за получите достъп до всички функции. След регистрация, вие ще можете да публикувате нови теми или да отговаряте на вече съществуващите. Ще можете да настроите вашия профил, да си качите профилна снимка, да получавате репутация и да използвате лични съобщения с останалите потребители. Това съобщение ще изчезне след като влезете в профила си.

Doddyyy

Ловец
 • Мнения

  91
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  7

Относно Doddyyy

 • Рожден ден 29.09.1990

Допълнителна информация

 • Име
  Добромир Кюпов
 • Оръжие
  MP 155,Тоз 34, Иж 18
 • Куче
  Западно Сибирски Лайки
 • Град
  с.Крупник
 • ЛРД
  Благоевград

Последни посетители

484 профилни разглеждания
 1. Тихо в лесу только не спит барсук. Асене какво мислиш за тоя косматко ?
 2. Здравейте на всички,решихме датата на сбирката да е 10 юни(събота).Мястото е Комплекс Лява Река http://liavareka.com/Prices.html може да се погледне тук.За повече информация относно самото събитие нека всеки който има желание да участва да се свърже с мен Добромир Кюпов 0896130144 по всяко време !
 3. Една приятна разходка с младата група,имаше и леки поражения по Здрач,но нищо фатално.Малкия Алтай се развива много добре,и все повече показва силната кръв която носи.
 4. И теб и Тихомир,Нестор също.Казвайте за идеята ни на всеки за който се сетите.
 5. Теб те записах без да те питам,въпреки че по-късно щях да ти се обадя.Ще видим от какъв тип ще е сбирката и ще преценим дали има нужда от жени,но по скоро съм склонен да мисля че без тях ще ни е по-добре !
 6. Здравейте на всички нагърбвам се с това да организираме една обща сбирка на хората който оглеждат Лайки в България.Без значение дали са РЕЛ,ЗСЛ или ИСЛ,пиша тук за да не спамя в другите две групи на породата.Заедно с колегата Валентин Атанасов обсъдихме едно от вероятни места на сбирката и то е Лява Река(Старозагорско).Всеки може да го види в нета къде се намира,горе долу е в централна България за да е удобно на всеки и да няма ощетени.Всеки който има интерес и някакви предложения може да се свърже с мен 0896130144 по всяко време,за да обсъдим всичко и лека по лека да стесняваме кръга на сбирката. Надявам се да има интерес от повече хора и да направим една добра среща !
 7. Направихме сефтето и ние. Белла и Рекс на Карамфил Джембазки !
 8. Поздравления колега ! Ние на 3 месеца тренирахме така
 9. При наличието на метър и половина сняг по границата е малко вероятно но не и невъзможно.Ние сме на 30 км от Македония.Това ми бяха първите мисли и на мен че е дошло от Македония,осведомих няколко колеги и от там но без успех.
 10. Почти месец вече е тук,и по интересното е че кучето работи много добре,пробвахме го.Няма страх от стрелба,не се дави с другите кучета,вози се перфектно ... С една дума е без грешка ... Но уви така и никой не го търси,надявам се да се намери реалния му собственик !
 11. Тоя красавец някой няма ли да си го познае ? Само тук не го бях качвал,от около месец е при нас и никой не се обажда да го търси.Кутрето е младо и се надявам да се появи реалния му собственик. Асене ти познаваш хората който гледат тази порода,от къде може да е ?
 12. Алтай на 10 месеца,наследник на Динар,Медия и Мусад. В акция на дива свиня с батко си Здрач,за новия сезон ще са една добра комбинация !
 13. Ловния сезон приключи,повече емоция по-малко слука за нас Ловците. Здрач предвид крехката си възраст,се представи по един подобаващ начин през сезона ! Поздрави на всички и бъдете живи и здрави !
 14. Два дни изпълнени с много емоция ! И в двата дни лайките участваха активно в лова на дива свиня,хвърчаха свине напред назад ... И душата се напълниии :))) Наслука на всички !
 15. Малко но от сърце и от нас !