Jump to content

asen sf

Ловец
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by asen sf

 1. Виж обявата грешка грешка Автор asen sf Дата 31.10.2016 Цена 1,00 лв Категория Други
 2. asen sf

  грешка

  This advert is COMPLETED!

  • FOR SALE
  • USED

  грешка

  1.00 BGN

 3. Виж обявата шапка грешка Автор asen sf Дата 15.10.2016 Цена 0,01 лв Категория Екипировка
 4. asen sf

  шапка

  THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • FOR SALE
  • USED

  грешка

  0.01 BGN

 5. Здравей, по твоя въпрос аз мога да ти гарантирам, че има хора които разбират от трофейно дело и могат да реставрират ловни трофеи и цвета на избледнели рога. Трябва да се знае, че след смъртта на животното няма как да се спрат напълно постморталните промени и това е нормално. Решението е реставрация !
 6. Ок, ако разбереш ще ти бъда благодарен да споделиш в темата, няма проблем, че е в Чирпан само да кажат къде са стрелбите.
 7. Здравейте колеги, създавам темата понеже имам желание да се сдобия с разрешително за подборен, но нз къде да го изкарам. Може ли някой да каже, къде в старозагорско организират курс и каква е цената или поне тел. за връзка. Благодаря.
 8. А каква е цената на това ЧЗ ? На калибър и външен вид добре, но по джоба ли е ?
 9. Карабина ми трябва предимно за лов, а не да се фукам с нея. Иначе съм се ориентирал към Мазалат, но нов с хромирана цев, а не втора ръка. Благодаря.
 10. Искам да попитам и нещо друго, как става регистрацията на нарезно оръжие в КОС ? Освен серийният номер на оръжието записват ли нещо друго, имам предвид балистични данни и как точно ги определят ? Благодаря, извинявам се, ако въпроса ми е нелеп.
 11. Благодаря за отговора, за сега изборът ми остава БГ Мазалат. Дано не сгреша.... Поздрави!
 12. Здравейте колеги, гледам, че по темата не е писано отдавна и по този повод искам да попитам нещо. Предстои ми закупуване на ловно нарезно оръжие и се замислям за нов МАЗАЛАТ интересува ме кратко и точно какви са плюсовете и какви минусите на оръжието. Бих се радвал отношение да вземат хора, които ловуват активно или са ловували с това оръжие. Благодаря!
 13. Здравейте колеги, гледам, че по темата не е писано отдавна и по този повод искам да попитам нещо. Предстои ми закупуване на ловно нарезно оръжие и се замислям за нов МАЗАЛАТ интересува ме кратко и точно какви са плюсовете и какви минусите на оръжието. Бих се радвал отношение да вземат хора, които ловуват активно или са ловували с това оръжие. Благодаря!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.