Jump to content

ku4e_biasno

Ловец
 • Posts

  212
 • Joined

 • Last visited

About ku4e_biasno

 • Birthday 10/03/1973

Допълнителна информация

 • Име
  Боян Банев
 • Оръжие
  Brno ZH301;Ata neo12 ; ИЖ 58; Sent etien; ИЖ 18мн-кал.7,62x39
 • Куче
  дратхари
 • МПС
  корсичка
 • Град
  Димитровград
 • ЛРД
  Злато поле
 • Skype
  boyan_33

Recent Profile Visitors

1,878 profile views

ku4e_biasno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

126

Reputation

 1. Да не си сменил патрончетата колега?
 2. Честит рожден ден!!! Много слука в живота и в гората!
 3. Честита слука на успелите да убият! На мен вече беше почнало да ми става неудобно, чак се питах хищничар ли съм или не съм да се ева. Добре че Фатма Гюл показа наученото миналата седмица, и спаси честта хищничарска. Всъщност нямах намерение да ходя на варда снощи, защото окъснях и пристигнах на село в късния следобяд. За това и не взех нито текчето нито апарата. Да ама то трае ли сърцето? Слънцето вече аха, аха да докосне хоризонта, когато взех вардаджийските такъми, и се запътих към една нива в непосредствена близост до селото. Само след около десет минути вече крачех в стърнището, и доволен виждах онези характерни ямки, които издават присъствието на лиса в района. Нивата е равна като тепсия, и по цялата и дължина има прокопани няколко канала, които отдавна не се ползват и са обрасли. Избрах си място горе долу по средата, монтирах трептящата примамка, и седнах на дъното на единия от каналите. Дълбок е толова, че седейки на столчето поставено на дъното му, раменете ми бяха на земното равнище. От горе стърчреше само главата ми, надлежно опакована, зер с тва голо кубе съм кат аварийни светлини на ТИР. Почнах да приканям лиса, като ползвах сгънатата ламаринка. Вече се смрачаваше, когато забелязах силуета и да се промъква дебнешком. Движеше се в прилегнала поза, явно примамката я бе заинтригувала доста. Точно когато застана в една линия с мен и примамката, залегна ниско изапочна да наблюдава. Помислих че може да ме усети. Дадох два импулса с ключето, и продължи да се движи дебнейки. Само след няколко секунди наруши линията, като вече не се намираше зад примамката, и точно тогава Фатма Гюл ревна с оловни сълзи. Лиса тръгна подскачайки и премятайки се напреки на мен, и тогава и врътнах една финна настройка да и спестя мъките. Почаках още малко, докато се стъмни но не видях нищо друго. След бърза фотосесийка с телефона (сори за качеството), се прибрах доволен да пийнем по ракийка с баща ми. Много се изкефих от това че примамих лисицата използвайки само неща които съм изработил собственоръчно.
 4. Малииии, що нещо сте изтрепали. Бравос! На мен за вардичка време не ми остана, ама в неделя на хайката за хищник научих новата пушчица да трепе лисици. Сега ми се ще и едно уроче за чакали да и спретна.
 5. В събота на свинския-капо. За сметка на това обаче, на хайката за хищници в неделя сефтосах новата пушка с хищник.
 6. Бравос! От много време ми се искаше да има поне една колежка в темите за хищници.
 7. Вариант 1 (по-лошия) : Раздут патронник. Много кофти момент, дали е раздут може да ти го установи всеки стругар с вътромер. Ако е това, чувал съм че един майстор сменя цевта, но не знам до колко е успешна тази интервенция. Варинт 2 (по-добрия) : Разместен, износен или изкривен ежектор. Направо се сменя с нов, стига проблема да не е в леглото на ежектора, но и за това има лек.
 8. Поздравления за поредната хищничарска тема. Всеки който започне да я чете, неволно си спомня първия си хищник убит на варда. Сигурен съм че и тук ще се получи интересна дискусия, защото имам наблюдения че интелигентността на "сичкото хищник", е на доста високо ниво. Между другото, те и с наденичките на скара са много добри. Справка в темата са сбирката. :varban:
 9. Няма нищо странно колеги, ние си обичаме кучетата, а журналистчето може да обича прасета. Ей Ви на един такъв пример:
 10. Ей тва е да си аптекар, даже и на варда с бяла тениска. Браво Жоре!
 11. Има и изображение на дух, точно над муцуната на лоса. А това под нея ми прилича на главата на Джаба Хотянина.
 12. Моите непретенциозни (евтини) пушчици, стрелят доста по-добре от тези с подобни иновации в цевите. При това на последните, цените умножени поне по три спрямо моите. Покажете мишени да видим що за чудеса стават с такива цеви.
 13. Кога са по-разредени, стават по-дебели. Подборен отстрел му се вика.
 14. Честито на всички случили! Браво на Ванката за прекрасното севтосване на новата пушка!
 15. Браво, наистина голям отбор! Напълно заслужена титла!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.