Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

dimitar22

Ловец
 • Мнения

  324
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно dimitar22

 • Рожден ден 3.01.1967

Допълнителна информация

 • Име
  Димитър Минчев
 • Оръжие
  ИЖ 27 ЕМ,BAR-2 30 06,ЧЗ 452 22 LR
 • Куче
  Балканско гонче , мелези
 • Град
  Дряново
 • ЛРД
  стринава

Последни посетители

2960 профилни разглеждания
 1. Любчо недоволни хора винаги ще има едни се радват, че го махат други реват, че са загубили гръбчето на което са се опирали трети, че ще трябва на нов да се подмазват и нови връзки да търсят, но не трябва да забравят че на всяка свиня рано или късно и идва коледата. П.П. Съжалявам, че така мисля и се изразявам сигурно имам и граматични грешки ама не съм писател
 2. Коледата на 2006г ни възкачи на второ място в интернет пространството
 3. До сега два глигана свободно живеещи и расли на воля единия трофеен с 21см. зъби /мале колко пари спестих на семейния бюджет/
 4. Как се наричат хората пристигащи в ловно стопанство на лъскав джип който не влиза в гората щото ще се одраска, с дрехи като манекени които от тръни не се късат, пръскащи разточително средства за обилна почерпка вечер, на сутринта след като се събудят ги отвеждат на стелбището и като почнат да гонят гледат да гонят само за тях щото са си платили и трябва и сметката на края да оправят!!!!!!!!!!!!!!! Можеш да не ми отговаряш. Прекалено изтъркан е вече този спор и не смятам да влизам в пояснителен режим.
 5. Когато някой не му е удобно да отговори само чеши клавиатурата. Не виждам с какво съм заслужил да изсичат горите ,да разбиват пътищата ,да ми налагат без мислени правила , затова и аз минавам в групата на НЕ пишещите и оставям анонимните пишещи разтягащи само локуми да се изявят на воля. П.П.Снощи обесих един чакал на обръщалото където товарят тировете , така че и горските да си свършат работата м/у другата
 6. Към Росен Генов.След като всички разбрахме колко сте близки с Иван Недков и се познавате не може да не сте коментирали настоящата заповед, интересно ми е какво е неговото мнение след като сте му представили вашите и на колегите доводи които сме коментира ли тук.Искам и да го питате защо толкова поголовно се секат горите в ловно стопанските райони на дружинките , а в държавните ловни стопанства е поти изключение да не кажа , че въобще не се сече, за пример ще дам землището на с.Каломен от което в момента се вадят над 2600 кубика дървесина от държавни гори . Къде ли се изнасят животните от "нашите" райони??? Приказки от сорта ,че има голям прираст на дървесина и планове да изпълняват няма да ме задоволят!!!!!
 7. Прав си във всичко което казваш с изключение ,че се различаваме по стандарта на живот,а за манталитета да не говорим.Ще цитирам мисля един швед от таз вечерните новини "богатите определят правилата на играта ,а бедните се гърчат"
 8. Никъде до сега не съм коментирал заповедта ,няма да разхождам в колата си бълхясъл чакал или лисица, а иначе ти си интелигентен човек и прекрасно си схванал какво съм искал да кажа!
 9. " дядо ти и осемте му братя били ловци, а сега не са поради някакви причини /предполагам икономически/." Аз съм на 48г. и дядо ми отдава е във вечните ловни полета с братята си заедно с традициите ценностите за които говоря, .съжалявам ,че всичко това се измерва само в пари.Ето такива не премерени думи ме обиждат за това съм толкова рязък.Извинявам се на потребителите, че ги занимавам извън темата и спирам до тук.
 10. Колега изобщо не съм имал в предвид теб или коментара ти,за което се чувствам длъжен да ти се извиня.Както виждаш твоя пост не единствен в темата , а и ми беше отговорено.Става въпрос за иронията и отношението което се чете между редовете на г-н администратора към обикновените хора не толериращ друго мнение освен своето,това отблъсна много колеги .За мен лова е хоби и страст, а някои хора го превърнаха в бизнес и забравиха че има и ценности,аз няма на кого да се доказвам и ще си пия пиенето в селската кръчма , но всички те искат да ловуват и превземат "нашите" селски райони богати на дивеч, да правят стопанства да ловят и заграждат дивеча ,а нас да ограничават.Дядо ми са били осем братя и всичките са били ловци ,а сега като се огледам в рода сме само аз и братовчеда, та това е тенденцията и това ме боли. П.П.Няма осъден нито един бракониер , защо ли??????????????
 11. Не съм писал от години , но начинът по които е пусната поредната тема и последвалия коментар е доказателство защо хората последователно се оттеглят от този сайт.Това не е вече сайта в който се регистрирах през 2007г. който пращеше от активност, а сега ежедневните му коментари не могат да се съберат на една страница и главно са обяви . Всичко се дължи на политиката която се прокарва тук и отношението към потребителите, мое мнение и може би последно и за другите години за напред. П.П. Не всичко се върти около парите колеги.
 12. Пилад 4Х32 с подсветка - 200лв и Юкон 2Х24 -150лв, нещата се намират в гр Дряново тел 0884 703 136
 13. Това правило трябва да се прилага при всяко стопирано животно
 14. dimitar22

  ГИЛЗИ 7.62х54

  Налични 60 бр. руски с капсул , цена 0.60ст. патроните са ползвани за донор разглобени с кинетичен чук тел. 0887 64 66 56
 15. Даи размери , ширина и дължина?
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.