Jump to content

Alien

Ловец
 • Posts

  805
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Alien

 1. @м. Асен: В тази категория попадат всички оръжия от вида SAR на Арсенал или Сайга. Дали няма да се разшири списъка, до законодателството в Гърция и Италия, може да каже само ЕК. Що се отнася до преработка, дори макаров може да стреля автоматично. @JOR8: Горски, надявам се да не си писал сериозно и на трезво? @momcho2000: Това с какво ще помогне? Няма ли срам между ушите и мерак да се стопанисва ловната територия, дивечът ще намалява, ако ще с камъни и копия да се ходи на лов.
 2. @sara4ilov: Пробвай така: https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=bg&js=y&prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Feuropa.eu%2Frapid%2Fpress-release_IP-15-6110_en.htm&edit-text=
 3. Вижте какво е измислила полската еврокомисарка. Предложението, до колкото разбирам е внесено за разглеждане от ЕК в европарламента: http://europa.eu/rapid/press-release_IP-15-6110_en.htm В частност - иска забрана на притежанието на полуавтоматични оръжия от частни лица.
 4. https://www.youtube.com/watch?v=TKK8ptngzGo
 5. Стани нацепена батка с нацепин
 6. Никога не знаеш в коя дупка се крие лисицата.
 7. @Георги Георгиев: Благодаря ти. Т.е. би трябвало КОС да е уведомен още 2011г, че лицето не е презаверило ловния билет и основанието му за употреба на ловно оръжие е отпаднало. Само да питам, при тази система, за чий ме карат в КОС всеки път да им снимам заверена членска карта и удостоверение за подборен? 2009 може да е придобил късо. Май, освен медицинска сестра, с докторска чанта, ще ни зачислят към дружинката и психолог...
 8. В крайна сметка, разбра ли се някой подавал ли е информация в МВР/КОС, за това, че въпросното лице вече не е ловец или не? И има ли нормативен документ, който да регламентира процеса по даването на тази информация?
 9. Alien

  Вицове

  Добро обяснение. Но, младите са "шиларчета": Link
 10. Alien

  Вицове

  Не е виц, но една мисъл ме мъчи, в последно време: Елените на Дядо Коледа са все с мъжки имена. Защо обаче са още с рога, когато по Коледа събратята им в гората отдавна са ги хвърлили?
 11. Това за мускулната треска е голям майтап. Еле пък със Супернова. Помпата може да не е най-подходящото оръжие за бързо прелитащи птици, но за сюрии е идеална. Ако щеш, дори само заради това, че е оръжие с ръчно зареждане, и можеш съвсем законно да си ползваш пушката заредена дори и с 15 патрона.
 12. Да вземе да изпратим един помощен отряд от името на форума? Бележки - от потърпевшите.
 13. Тя перманентно си е изчерпана. Ама а моя изпит, като обиколих 5 или 6 софийски книжарници, я намерих.
 14. Не засича! Струва си! Това в момента е върха на помпите.
 15. Абе той 200кг да е бил, ама като са го напълнили с олово...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.